Arkadaşlar oyuna giriyorum 15 dakika içinde hata veriyor sadece bana mı diyordum arkadaşada veriyormuş
bilgisi olan var mı
Oyunda sorun mu var ??
Oyunda sorun mu var ??
MykonS
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
Re: Oyunda sorun mu var ??
HaTa oLaRaq Ne DiyoR Onu SöyLe..
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Team
hata herkeste var 10 15 dk bir herkesi atıyor oyun gerekli bilgiyi yöneticilere gönderdik ilgileniyorlar.
inş. ilgileniyorlardır ..
Ufak bir oyun hatası Gm nin yanlış yaptığı birşey sonucu oluşmuştur. Akşama kadar düzelir kesin.
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
MykonS
RealxMykonS
RealxPatroN
RealxMykonS
RealxPatroN
hahahahahahahahahahhaMysolo yazdı:![]()
görew yapıom tam bitti güncelleme geldi
![]()
![]()
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- RiamaX
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
:mrgreen: Oyunda nezaman sorun olmadıki
Beni görüpte kendini sınama sadece göre bildiğin kadarım!
Eğer hayat bir kumar ise. Zarları ben atarım.
Ben RaptiM c0k maNtık tePtiM HiC deiL hepTim koyu kaRamsaR reNktim veLhasıL ciFtesiNde peKtim biNLerCesiNe kar$ı tektiM!
Eğer hayat bir kumar ise. Zarları ben atarım.
Ben RaptiM c0k maNtık tePtiM HiC deiL hepTim koyu kaRamsaR reNktim veLhasıL ciFtesiNde peKtim biNLerCesiNe kar$ı tektiM!
Hirahazal yazdı:rudboy ufak bir oyun hatasi gm nin yanlis yaptigi bir seyden olmustur demissin.bundan eminmisin?cunku benim bildigim gm ler oyun yazilimina mudahele edemezler.
Eminim birader. Gm sadece oyunda öle gezmiyo
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
allah rızası için bide tılsıma gelse gelse gelse [Dew]ler geliyo bizede=)bi GM yi test sunucusunda gördümRudboy yazdı:Hirahazal yazdı:rudboy ufak bir oyun hatasi gm nin yanlis yaptigi bir seyden olmustur demissin.bundan eminmisin?cunku benim bildigim gm ler oyun yazilimina mudahele edemezler.
Eminim birader. Gm sadece oyunda öle gezmiyo
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR