Tskxdxkomutan Tskxhxkomutanmonsterdarker yazdı:Gençler konuyu incelemem altına aldım tüm detayları ile birlikte araştıracağım siz kavga ederken bunu duyan başka birileri varmıydı varsa karakter adlarını rica edecektim...
LOST LONCASI
- LosTT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: LOST LONCASI
<<< LoSTxÇaĞLaR <<------->> Lostxesentepe >>>
Onu fetheden asker ne güzel asker, onu fetheden komutan ne güzel komutandır.
ve Tskxkxtatanga , TskxdxebkkLosTT yazdı:Tskxdxkomutan Tskxhxkomutanmonsterdarker yazdı:Gençler konuyu incelemem altına aldım tüm detayları ile birlikte araştıracağım siz kavga ederken bunu duyan başka birileri varmıydı varsa karakter adlarını rica edecektim...
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Memet gözümle gördüm diyor. Hala iftiracı diyorsun ya helal olsun ne diyeyim sana.........LosTT yazdı:MEMET BEN TOLGA BAK BEN CAGLARIN HESAPTAN YAZIOM . BU ERAy NAsıl BİR İNSan AKlıM HAYALIM ALMıyor ARKadas . SEnde Biliyon memet bunun nasıl bırı oldugunu . abımın YAlaka LAfLArından SEnın HakkıNda BİrSey Denmedı yemın le bak . Abım ERaya kardesım yalaka demıstır . Senle Ilgılı bırsey YOk . ERay HarBİ COk köTü İFTiracısın Buda SOn sozum . Bır Dahada Sayfayı Kırletme ERay .!!Tskxgenelkrmay yazdı:bu konuya son yorumum raşit adam gibi sole oyun acıldıgından berı tanıyorsun benı bir kişiye yamuğumu yalakalığımı gördümmü hic allah haşkına ben yardım etmek ıstıyorum yakın arkadaşlara adamlar yalakalık dıyorlar.
tolga Lostxbordo nun memett de kardeşimin yalakası lafını gordum de o yuzden konusuyorum gormedıgım bırşey ıcın bu kadar lagara lugara yapıcak adam degılım neyse sıze ıyı form lar ıyı oyunlar...
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Bu tolga nın şahitlği...LosTT yazdı: MEMET BEN TOLGA BAK BEN CAGLARIN HESAPTAN YAZIOM . BU ERAy NAsıl BİR İNSan AKlıM HAYALIM ALMıyor ARKadas . SEnde Biliyon memet bunun nasıl bırı oldugunu . abımın YAlaka LAfLArından SEnın HakkıNda BİrSey Denmedı yemın le bak . Abım ERaya kardesım yalaka demıstır . Senle Ilgılı bırsey YOk . ERay HarBİ COk köTü İFTiracısın Buda SOn sozum . Bır Dahada Sayfayı Kırletme ERay .!!
Bu da berk i şahitlği ....EmirBerkKorkmaz yazdı:Şimdi...
Nereden başlayacağımı bilmiyorum...
PC başında değilken kulağımı bayağı çınlatmışsınız ben de bu ne diyordum...
Öncelikle Çağlar küçük beyin filan pek yakışmıyor diyecektim de diğer davranışlarından sonra yakıştığı çok belli olmuş...
Bunun dışında Lostxbordo şu mübarek günde yaptığın gerçekten ayıp...
Utanmıyor musun?
Ben de orada gördüm memett lafını...
Mehmet'e laf attığının şu günde garantisini verebilirim...
Bunlar dışında diyecek fazla bir şey yok...
Eray'ın ağzından şu ana kadar hiçbir yalan söz duymadım ve duyacağımı da zannetmiyorum...
ARADA NE KADAR ÇOK FARK VAR DİMİ............
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
Ben sustum ama adamlar hala hakkımda atıp tutuyorlar.Benim hakkımda atıp tutmalar devam ettiği sürece............
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- FaDoo
- İri Fare Avcısı
RAşit bırak.Ben ne dediğimi iyi biliyorm dediklrimin arkasında duruyorm.BU albaymıdır nedir foto var dedi koysun ortaya çıksın Lafla olmaz.Ben tanıdığım kısıye yalaka demem.Okarakterde deılım.Bu zibidi bana yalaka dedı bnde ona kardeşimin yalakasısın dedım.Foto var dedı yerse koysun.
''Tehlikeden kaçamayan, onun karşısında cesaretle durmayı bilmelidir.!!!''

Lostxfado
Lostxbordo
Fadoman

Lostxfado
Lostxbordo
Fadoman
- LosTT
- FareAdam Düşmanı

<<< LoSTxÇaĞLaR <<------->> Lostxesentepe >>>
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
- Myxunrulyx
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
BIR KANDIL GULU SAVUR SEVDIKLERINE, SIZE ONLARDAN GULUCUKLER GETIRSIN OYLE ICTEN OYLE SAMIMI OL KI GOZ YASLARINI BILE TEBESSUME CEVIRSIN. KANDILIN MUBAREK OLSUN...
Biras qeç oLdu ama.
Biras qeç oLdu ama.
www.unruly.tk yeni siteMiz herqesi beqLeRiz
S0uLjaß0yxunruly
S0uLjaß0yxunruly