Bide evlenelım ev alalım falan banakdan kredı cekıp araba alalım xD wallaha bayılıyom ikv oyuncularına ya hepsı gulduro benı allahta sızı guldursun emiVandervaart yazdı:Çocukta istermisin
ikv'de ***ASKERLİK OLSUN***
- Liderxbuyucux
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: ikv'de ***ASKERLİK OLSUN***
SUNUCU:'BEYAZKÖŞK'
KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'

KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'

Çayla börekte ister misiniz?.
Cappy(49)
Cappyxşifa(32)
Cappyçino(32)
Iqpomerqp(49)( Arkadaşımla birlikte )

Cappyxşifa(32)
Cappyçino(32)
Iqpomerqp(49)( Arkadaşımla birlikte )

Askerlikten sonra gelen kaRakteRLeRini de aRtık evLendirirsin 
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
oradaki şıkların hiçbiri diyorum. Çok çok saçma.
OoOKeSeREzErOoO xXxKeserEzerxXx Keserezerxarmy
Gerek yok her sözü, laf ile beyana.. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana...
Her Şeyi Bilmen Gerekmez Haddini Bil Yeter !!!
Gerek yok her sözü, laf ile beyana.. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana...
Her Şeyi Bilmen Gerekmez Haddini Bil Yeter !!!
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
Oyunun görvelerini okursan sen teşkilatın bir çok ajanın üstün bir durumdasın onların yapamadığı bir çok işi sen yapıyorsun .Teşkilata kayıt olurken Jandarma Ali seni kayıt ettirdiğine göre bir ve Komutandan aldığın görevlerde komutan sana "asker" diye hitap ettiğine göre sen zaten bir askersin oyunda.Teşkilatın hüküm süremediği adanın tepelerinde yer altının derinliklerinde teşkilat ajanları bir şey kesmiyor hep sen kesiyorsun . Bundan sonrada askerlik olsun diyorsun az oyun içi yazıları okuyun ondan sonra konu açın 
Ben sadece bir öneride bulundum bu kadar azar işiticeğimi bilsem konuyu aklımdan bile geç
irmezdim ..
irmezdim ..
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel İstanbul'da sen bu savaşın neresindesin?
Selamlar,
Sen 20 lvlde askere git gel, dikkat et PKK seni tutmasında
ha bu arada sen askerden gelene kadar ben 49 olurumda senin yaşında çocuklarımda olur 
Saçmalık .. :?
Sen 20 lvlde askere git gel, dikkat et PKK seni tutmasında
Saçmalık .. :?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
İyice saçmaladınız artık ya ! Bu Call of Duty , Medal of Honer , Cs , vs. gibi bi oyun değil saçma saçma önerile sürmeyin ileriye ! Yok 35 levelde askere gidecekmiş yok 1 hafta sürecekmiş . Millet askerlikten bıktı sen askerlik olsun diyosun ..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
arkadaşlar bu oyun ilk cıktıgında 29 levelden sonrası bile coktan programlanmıstı.. misal oyun direk 100 lvl olsa butun bolumler bir anda acılsa ne anlamı kalıyor.. aşama aşama guncellemelerde yeni bolumler acılıyor.. daha 29 levelde komutanın orada acaba boyle bi bolge olacakmı diyo dusunuyorduk.. ve eminim zamanı gelince yeni bolumlerde gelecek ve cok zevkli olacaktır.. oyunda kullanıcı ve yonetimin gozunden kaçan hatalar tabikide duzeltiliyor zamanla sonucta kul yapısı
ama oyunu temelinden degistirmeye yonelik bi etki olacagını pek sanmam.. fikir işte parmaktan akıp gidiyor herkese iyi oyunlar..
Gizlenmiş İçerikGöster
MeRaK KeDiYi öLDüRüR