Merhaba;
Öncelikle tüm İKV Camiiasının Kandili Mübarek Olsun..!
Benim konuyu açmamdaki sebep o çok çok övülen, bölgeden sürekli reklamı yapılan İKV Özel Kutusunun bazı şehirlerde hala olmaması...
Sayın Yöneticiler... Kutunuzun bölgeden sürekli reklamını yapıyorsunuz... Evet bu kutu satışlarılarınızda gerçekten etkili bir yöntem fakat atladığınız bir husus var... Kutuların reklamını yapıyorsun ama sorun şu ki; reklamını yaptığınız kutular çoğu ilimizde 11 Haziran bu yana kadar hala yok... Madem reklamını yapıyorsunuz o zaman 81 ilin 81'inide bu kutulardan yollayın çünkü illa ki her ilden en az 10 kişi bu oyunu oynayan vardır...
Mesela ben Manisa'da yaşıyorum. Manisa ufak bir yer değil ama bu İKV Özel Kutusu İlçelerdeki Büyük Kipa,Carrefour,Teknosa(Merkez dahil) hiç bir yerde daha henüz gelmedi... İzmir Manisa'dan en fazla 30 dk uzaklıkta bir yerde ama biz işimizden dolayı İzmir'e gitmeye fırsat bulamıyoruz... Lütfen artık şu özel kutuları olmayan illere gönderin... Çünkü milletin ağzına sakız olduk... Teknosaya gide gele bir hal oldum ve en sonunda "3 senedir oynadığın bu oyunun yöneticilerinde nası bir sorumluluk var anlamadım aylardır hala bahsettiğin özel kutuyu göndermediler. Sen en iyisi bu oyunu bırak çünkü sorumluluk denen birşey yok..." gibi sözler duymaya başladım.. Ve bunu söyleyende Manisa'daki Teknosa mağazasında çalışan eleman onlar bile bu konu hakkında laf yapmaya başladır...
Lütfen artık gönderin şu paketleri insaf artık paketler sürüme çıkalı neredeyse 46 hatta 47 gün oldu... Cidden sırf bu sorumsuzluk yüzünden 3 senedir oynadığım bu oyunu bırakıcam çünkü bu kadar fazla uzatacaklarını tahmin etmiyor...
Yönetimden rica ediyoruz şu paketleri gönderin..!
İyi Forumlar...
İKV Özel Kutusu Gelmeyen Şehirler Hakkında..!
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
İKV Özel Kutusu Gelmeyen Şehirler Hakkında..!
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
- Firelife
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İKV Özel Kutusu Gelmeyen Şehirler Hakkında..!
Nerde olmadığını bize bildirin diyolar millet 1.5 aydır bildiriyor gelişme yok