GodfreyxSpider07 yazdı:Bladem koparttı beni üstünde istemi olmayan bir adam niye 100m nuna vs istesin diyerek
Kıskançlık kötü bişey kardeşim o zaman lodoslarda 5 veya daha fazla zırh var arzlarda 1 bunu açıkla bana
Herşey lodoslara olsun ne güzel ne ala olur dimi
demek istedigimi anlamadın ki adamın elinde kafa kop birde 34 lwl bir pant war üstünde başka hiçbirşey yok ondan itemsiz diyorum ya yav burda car övmek degil kıskanmak degil adam basbaya diyor 100 m nuna vs diye parayıda istedigin kişiye emanet bırakalım diye kardeşim dalga geçmiyoruz burda degilmi
Sende ölmediğin bir hatayı fark etsen sende kullanırsın .
neden ben kp kasma hilesi varken yani hatası varken kullanmadım
Gerekli hata çözülmüştür Game Master'da görevli arkadaşlar isteğimize bağlı olarak karakteri 1 gün bloke altına aldılar şuan sorun çözüldü.Hile diyen şahısa ve şahıslara diyecek birşey bulamıyorum çok şükür hile yapacak kadar düşmedik
İyi forumlar..
Ben neden 3 gün blok yedim peki onu aciklayacak varmi senin basina gelen hile veya hata diyelim ama ben arastirdim ve böyle bi hile var ve ben bunu baskasi yapsa derimki hata dir ama senin gibi karektersiz biri nin basina gelince ben bune hile derim baska bisi demem
Adam ya aklını kaçırmıştır ya da Aşırı cesaretlidir (!) ... Nedense bu hatadan önce o adamın ağzından hiç duymadım 100m ine vs lafını
Görünen köy kılavuz istemez kimse durup dururken bir anda 100m ine vs atacak kadar Cesaretli değildir ...
Neyse zaten sorun çözdüldüyse bize laf düşmez hayırlısı olsun
GodfreyxSpider07 yazdı:Bladem koparttı beni üstünde istemi olmayan bir adam niye 100m nuna vs istesin diyerek
Kıskançlık kötü bişey kardeşim o zaman lodoslarda 5 veya daha fazla zırh var arzlarda 1 bunu açıkla bana
Adam ya aklını kaçırmıştır ya da Aşırı cesaretlidir (!) ... Nedense bu hatadan önce o adamın ağzından hiç duymadım 100m ine vs lafını
Görünen köy kılavuz istemez kimse durup dururken bir anda 100m ine vs atacak kadar Cesaretli değildir ...
Neyse zaten sorun çözdüldüyse bize laf düşmez hayırlısı olsun
Sorun nasil cözuldu bunu bilen varmi 100 ws atacak kisi tedbir amacli 1 gün blok yedi ben bu konuyu actim diye 3 gün blok ve 3 gun susturma yedim peki bunda hicmi kusku yok oyunda madem hile yok neden benim yazilarim yuzunden blok yedim demeki saglam yerden yazdim !!