LOST LONCASI

Beyaz Köşk sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
monsterdarker
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: LOST LONCASI

Mesaj gönderen monsterdarker »

Şu mübarek günde yaptığınız olayı her iki tarafada yakıştıramadım ama kavganın bitmesi her iki taraf içinde iyi oldu

Memo sana şu kadarını söylüyorum fatihi 2 aydır tanıyorum ama o kelimeyi söyleyecek biri değil moralini bozma
Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
HeadbangersBall
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HeadbangersBall »

monsterdarker yazdı:
HeadbangersBall yazdı:
LosTT yazdı:Dil Ve Anlatımı birz iyi Olan Bir kişi o Lafları Ne manada sölendını İyi bilir.
Alıntıda gösterdiği gibi Türkçe'yi kullanmayı bilmiyorsun ve Dil ve Anlatımı kişiye yakınıyorsun . İlk önce kendi hitabını düzelt,sonra dile getirdiğin konuyu yakın .

İyi oyunlar .

Çağlar yeter ama haddin olmayan şeylere burnunu sokuyorsun seni ben çok yanlış tanımışım

Sizde şu kavgayı kesin arkadaşlar nedensiz yere kavga ediyorsunuz öpüşün barışın yoksa iki tarafada kızılcık sopası geliyor :S :evil: :? :?: :!:

'monsterdarker' Seni tanımıyorum ve beni tanıyorsun şaşırdım . İsmimi nerden biliyorsun bu beni ilgilendirmez ve haddimin yeteceğini ve elimden neler geleceğini sayılı arkadaşlarım biliyor . Bu laflar sana düşmez .

İyi oyunlar .
Damz | Büyüxhancı | Şovalyexebru...
Consume Obey Die = Tüket ,İtaat Et ve Öl ...
Resim
Ben bütün İzmir’i ve bütün İzmir'lileri severim .
Kullanıcı avatarı
LosTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen LosTT »

Raşitim Oyuna gir :D
<<< LoSTxÇaĞLaR <<------->> Lostxesentepe >>>

Onu fetheden asker ne güzel asker, onu fetheden komutan ne güzel komutandır.
Kullanıcı avatarı
Tskxgenelkrmay
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Mesaj gönderen Tskxgenelkrmay »

bu konuya son yorumum raşit adam gibi sole oyun acıldıgından berı tanıyorsun benı bir kişiye yamuğumu yalakalığımı gördümmü hic allah haşkına ben yardım etmek ıstıyorum yakın arkadaşlara adamlar yalakalık dıyorlar.

tolga Lostxbordo nun memett de kardeşimin yalakası lafını gordum de o yuzden konusuyorum gormedıgım bırşey ıcın bu kadar lagara lugara yapıcak adam degılım neyse sıze ıyı form lar ıyı oyunlar...
ResimGeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaY
BeTa KaRaKtErLeRi
<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
Kullanıcı avatarı
monsterdarker
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Tskxgenelkrmay yazdı:bu konuya son yorumum raşit adam gibi sole oyun acıldıgından berı tanıyorsun benı bir kişiye yamuğumu yalakalığımı gördümmü hic allah haşkına ben yardım etmek ıstıyorum yakın arkadaşlara adamlar yalakalık dıyorlar.

tolga Lostxbordo nun memett de kardeşimin yalakası lafını gordum de o yuzden konusuyorum gormedıgım bırşey ıcın bu kadar lagara lugara yapıcak adam degılım neyse sıze ıyı form lar ıyı oyunlar...
Memom fotoları yollarmısın bana
HeadbangersBall yazdı:
monsterdarker yazdı:
HeadbangersBall yazdı:
LosTT yazdı:Dil Ve Anlatımı birz iyi Olan Bir kişi o Lafları Ne manada sölendını İyi bilir.
Alıntıda gösterdiği gibi Türkçe'yi kullanmayı bilmiyorsun ve Dil ve Anlatımı kişiye yakınıyorsun . İlk önce kendi hitabını düzelt,sonra dile getirdiğin konuyu yakın .

İyi oyunlar .

Çağlar yeter ama haddin olmayan şeylere burnunu sokuyorsun seni ben çok yanlış tanımışım

Sizde şu kavgayı kesin arkadaşlar nedensiz yere kavga ediyorsunuz öpüşün barışın yoksa iki tarafada kızılcık sopası geliyor :S :evil: :? :?: :!:

'monsterdarker' Seni tanımıyorum ve beni tanıyorsun şaşırdım . İsmimi nerden biliyorsun bu beni ilgilendirmez ve haddimin yeteceğini ve elimden neler geleceğini sayılı arkadaşlarım biliyor . Bu laflar sana düşmez .

İyi oyunlar .
Seni tanımıyorum diyorsan çınara sor o hatırlatır

Ben Lostxrasheed ve burası benim loncamın sayfası haddine düşmez diyor isem bir bildiğim vardır ki diyorumdur ;)
Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
TAYFAxASKR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TAYFAxASKR »

Bu gece kulun yalvaris ve yakarislarini Yüce Mevla'ya sunacagi ve O'nun sonsuz affindan, merhametinden, iyiliginden bol bol yararlanacagi umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayirli olsun!
Resim

ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..

HER TÜRLÜ SORU GÖRÜŞ VE ŞİKAYETLERİNİZ İÇİN :[/b] ikvtayfa@hotmail.com
Kullanıcı avatarı
Ganqstaaxunruly
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ganqstaaxunruly »

Beraat kandiliniz mübarek olsun ,

Unruly aiLesi...
Resim
Resim
UNRULY LONCA LİDERİ - KURUCUSU
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly - Ganqstaaxunruly
[ iZ bıraKanLar asLa UnUtuLmaz ..!! ]
Kullanıcı avatarı
payitahtxintikam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen payitahtxintikam »

Arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun..
Farazixxintikam /Emreexxintikam /EmRexXxİnTikaM /Payixtaht /Payitahtxintikam

Evet kabul ettim hepiniz 1 numara , evet haklısın benim yok ki bi numaram,
Hepiniz kralsınız, hepiniz mükemmel, ben kendi çapımdayım kalemim tükenmez. ;)
Kullanıcı avatarı
LosTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen LosTT »

Tskxgenelkrmay yazdı:bu konuya son yorumum raşit adam gibi sole oyun acıldıgından berı tanıyorsun benı bir kişiye yamuğumu yalakalığımı gördümmü hic allah haşkına ben yardım etmek ıstıyorum yakın arkadaşlara adamlar yalakalık dıyorlar.

MEMET BEN TOLGA BAK BEN CAGLARIN HESAPTAN YAZIOM . BU ERAy NAsıl BİR İNSan AKlıM HAYALIM ALMıyor ARKadas . SEnde Biliyon memet bunun nasıl bırı oldugunu . abımın YAlaka LAfLArından SEnın HakkıNda BİrSey Denmedı yemın le bak . Abım ERaya kardesım yalaka demıstır . Senle Ilgılı bırsey YOk . ERay HarBİ COk köTü İFTiracısın Buda SOn sozum . Bır Dahada Sayfayı Kırletme ERay .!!
<<< LoSTxÇaĞLaR <<------->> Lostxesentepe >>>

Onu fetheden asker ne güzel asker, onu fetheden komutan ne güzel komutandır.
Kullanıcı avatarı
monsterdarker
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Gençler konuyu incelemem altına aldım tüm detayları ile birlikte araştıracağım siz kavga ederken bunu duyan başka birileri varmıydı varsa karakter adlarını rica edecektim...
Resim

Resim

Resim

Resim

“Lonca İletişim” sayfasına dön