Şu mübarek günde yaptığınız olayı her iki tarafada yakıştıramadım ama kavganın bitmesi her iki taraf içinde iyi oldu
Memo sana şu kadarını söylüyorum fatihi 2 aydır tanıyorum ama o kelimeyi söyleyecek biri değil moralini bozma
LOST LONCASI
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- HeadbangersBall
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Re: LOST LONCASI
monsterdarker yazdı:HeadbangersBall yazdı:Alıntıda gösterdiği gibi Türkçe'yi kullanmayı bilmiyorsun ve Dil ve Anlatımı kişiye yakınıyorsun . İlk önce kendi hitabını düzelt,sonra dile getirdiğin konuyu yakın .LosTT yazdı:Dil Ve Anlatımı birz iyi Olan Bir kişi o Lafları Ne manada sölendını İyi bilir.
İyi oyunlar .
Çağlar yeter ama haddin olmayan şeylere burnunu sokuyorsun seni ben çok yanlış tanımışım
Sizde şu kavgayı kesin arkadaşlar nedensiz yere kavga ediyorsunuz öpüşün barışın yoksa iki tarafada kızılcık sopası geliyor :S :evil: :? :?: :!:
'monsterdarker' Seni tanımıyorum ve beni tanıyorsun şaşırdım . İsmimi nerden biliyorsun bu beni ilgilendirmez ve haddimin yeteceğini ve elimden neler geleceğini sayılı arkadaşlarım biliyor . Bu laflar sana düşmez .
İyi oyunlar .
Damz | Büyüxhancı | Şovalyexebru...
Consume Obey Die = Tüket ,İtaat Et ve Öl ...

Ben bütün İzmir’i ve bütün İzmir'lileri severim .
Consume Obey Die = Tüket ,İtaat Et ve Öl ...

Ben bütün İzmir’i ve bütün İzmir'lileri severim .
- LosTT
- FareAdam Düşmanı
Raşitim Oyuna gir
<<< LoSTxÇaĞLaR <<------->> Lostxesentepe >>>
Onu fetheden asker ne güzel asker, onu fetheden komutan ne güzel komutandır.
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
bu konuya son yorumum raşit adam gibi sole oyun acıldıgından berı tanıyorsun benı bir kişiye yamuğumu yalakalığımı gördümmü hic allah haşkına ben yardım etmek ıstıyorum yakın arkadaşlara adamlar yalakalık dıyorlar.
tolga Lostxbordo nun memett de kardeşimin yalakası lafını gordum de o yuzden konusuyorum gormedıgım bırşey ıcın bu kadar lagara lugara yapıcak adam degılım neyse sıze ıyı form lar ıyı oyunlar...
tolga Lostxbordo nun memett de kardeşimin yalakası lafını gordum de o yuzden konusuyorum gormedıgım bırşey ıcın bu kadar lagara lugara yapıcak adam degılım neyse sıze ıyı form lar ıyı oyunlar...

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
Memom fotoları yollarmısın banaTskxgenelkrmay yazdı:bu konuya son yorumum raşit adam gibi sole oyun acıldıgından berı tanıyorsun benı bir kişiye yamuğumu yalakalığımı gördümmü hic allah haşkına ben yardım etmek ıstıyorum yakın arkadaşlara adamlar yalakalık dıyorlar.
Seni tanımıyorum diyorsan çınara sor o hatırlatırHeadbangersBall yazdı:monsterdarker yazdı:HeadbangersBall yazdı:Alıntıda gösterdiği gibi Türkçe'yi kullanmayı bilmiyorsun ve Dil ve Anlatımı kişiye yakınıyorsun . İlk önce kendi hitabını düzelt,sonra dile getirdiğin konuyu yakın .LosTT yazdı:Dil Ve Anlatımı birz iyi Olan Bir kişi o Lafları Ne manada sölendını İyi bilir.
İyi oyunlar .
Çağlar yeter ama haddin olmayan şeylere burnunu sokuyorsun seni ben çok yanlış tanımışım
Sizde şu kavgayı kesin arkadaşlar nedensiz yere kavga ediyorsunuz öpüşün barışın yoksa iki tarafada kızılcık sopası geliyor :S :evil: :? :?: :!:
'monsterdarker' Seni tanımıyorum ve beni tanıyorsun şaşırdım . İsmimi nerden biliyorsun bu beni ilgilendirmez ve haddimin yeteceğini ve elimden neler geleceğini sayılı arkadaşlarım biliyor . Bu laflar sana düşmez .
İyi oyunlar .
Ben Lostxrasheed ve burası benim loncamın sayfası haddine düşmez diyor isem bir bildiğim vardır ki diyorumdur

- TAYFAxASKR
- FareAdam Düşmanı
Bu gece kulun yalvaris ve yakarislarini Yüce Mevla'ya sunacagi ve O'nun sonsuz affindan, merhametinden, iyiliginden bol bol yararlanacagi umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayirli olsun!

ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..
HER TÜRLÜ SORU GÖRÜŞ VE ŞİKAYETLERİNİZ İÇİN
- Ganqstaaxunruly
- FareAdam Düşmanı
Beraat kandiliniz mübarek olsun ,
Unruly aiLesi...
Unruly aiLesi...

UNRULY LONCA LİDERİ - KURUCUSU
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly - Ganqstaaxunruly
[ iZ bıraKanLar asLa UnUtuLmaz ..!! ]
- payitahtxintikam
- Demirci Çırağı
Arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun..
Farazixxintikam /Emreexxintikam /EmRexXxİnTikaM /Payixtaht /Payitahtxintikam
Evet kabul ettim hepiniz 1 numara , evet haklısın benim yok ki bi numaram,
Hepiniz kralsınız, hepiniz mükemmel, ben kendi çapımdayım kalemim tükenmez.
Evet kabul ettim hepiniz 1 numara , evet haklısın benim yok ki bi numaram,
Hepiniz kralsınız, hepiniz mükemmel, ben kendi çapımdayım kalemim tükenmez.
- LosTT
- FareAdam Düşmanı
MEMET BEN TOLGA BAK BEN CAGLARIN HESAPTAN YAZIOM . BU ERAy NAsıl BİR İNSan AKlıM HAYALIM ALMıyor ARKadas . SEnde Biliyon memet bunun nasıl bırı oldugunu . abımın YAlaka LAfLArından SEnın HakkıNda BİrSey Denmedı yemın le bak . Abım ERaya kardesım yalaka demıstır . Senle Ilgılı bırsey YOk . ERay HarBİ COk köTü İFTiracısın Buda SOn sozum . Bır Dahada Sayfayı Kırletme ERay .!!Tskxgenelkrmay yazdı:bu konuya son yorumum raşit adam gibi sole oyun acıldıgından berı tanıyorsun benı bir kişiye yamuğumu yalakalığımı gördümmü hic allah haşkına ben yardım etmek ıstıyorum yakın arkadaşlara adamlar yalakalık dıyorlar.
<<< LoSTxÇaĞLaR <<------->> Lostxesentepe >>>
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
Gençler konuyu incelemem altına aldım tüm detayları ile birlikte araştıracağım siz kavga ederken bunu duyan başka birileri varmıydı varsa karakter adlarını rica edecektim...