Anlıyorum Seni Eski Dostum[/quote]
Dostum mu ? O kavramı çok önceden kullanıyordum . Şimdi ise yanlışlarınızı bulmaya çalışan birisi olucağım .
İyi oyunlar .
LOST LONCASI
- HeadbangersBall
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: LOST LONCASI
Damz | Büyüxhancı | Şovalyexebru...
Consume Obey Die = Tüket ,İtaat Et ve Öl ...

Ben bütün İzmir’i ve bütün İzmir'lileri severim .

- LosTT
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Tamam Kardesım uzatma Ne yazıcaksanız Kendı Sayfaınza Yazınız Rica Edıyorum Daha Fazla Yorum yapmayınız .
<<< LoSTxÇaĞLaR <<------->> Lostxesentepe >>>
Onu fetheden asker ne güzel asker, onu fetheden komutan ne güzel komutandır.
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Demek objektif olmak da suç oldu...LosTT yazdı:Ah benım hesap susturulmucak tı .EmirBerkKorkmaz yazdı:Eray ne olursa olsun karışmak istemem ama hak yenmesin...
Beni kesmediler, Mesut'u da Mesut dedi diye kestiler...
Neyse iyi oyunlar, burada Lostlardan sadece Raşit ve Sinan'ın adam gibi adam olduğu belli oldu...
Madem öyle ben de tarafımı seçiyorum...
Hak yenmesin diye gerçekleri söylüyorum buna bile laf ediyorsun ya ayıp...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
Lostxsayyid benım kardeşimdir Tskxhxalbay bir hata yaptı argo kelıme kullandı cezasını cekti bir daha ramo ya bişi demez dedirtmemde zaten
cağlar ben bu oyunu arkadaş cevrem var diye oynuyorum onlar olmazsa benı bu oyunda kimse tutamaz albay 3 kişi daldıgınıza bişi demiyorum ama FATİHİN memett tolgaya yalakalık lafına moralım cok bozuldu ama neyse ıyı form lar uzatmaya değmez kusura bakmayın sınırden ne dedıgımı bılmıyorum ozur dılerım ıyı form lar...
ERAY tamam adamların konusu nu kırletme...
cağlar ben bu oyunu arkadaş cevrem var diye oynuyorum onlar olmazsa benı bu oyunda kimse tutamaz albay 3 kişi daldıgınıza bişi demiyorum ama FATİHİN memett tolgaya yalakalık lafına moralım cok bozuldu ama neyse ıyı form lar uzatmaya değmez kusura bakmayın sınırden ne dedıgımı bılmıyorum ozur dılerım ıyı form lar...

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- HeadbangersBall
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Kendinde hata olduğunu bile bile başkalarına laf söylemek sana düşmez . İlk önce bilgilen hatanı düzelt sonra istediğine lafını söylersin . Şimdi konuştukca battığın belli oluyor . Düşünmeden cevap yazma şekillerinden .LosTT yazdı:Ben Zaten Dil Anlatımım Mükemmel die Bir Kelime yazmadım. Yazişmları Dikkatli Okuyan anlarLosTT yazdı:Adaş Sen misin ?HeadbangersBall yazdı:Yorumum 'LosTT' Adlı üyeye yazılmıştır . Yanlışlık olmasın .HeadbangersBall yazdı:Alıntıda gösterdiği gibi Türkçe'yi kullanmayı bilmiyorsun ve Dil ve Anlatımı kişiye yakınıyorsun . İlk önce kendi hitabını düzelt,sonra dile getirdiğin konuyu yakın .LosTT yazdı:Dil Ve Anlatımı birz iyi Olan Bir kişi o Lafları Ne manada sölendını İyi bilir.
İyi oyunlar .
İyi oyunlar .![]()
İyi oyunlar .
Damz | Büyüxhancı | Şovalyexebru...

Memet dur bir şey i bilmiyorsun. Ben orda hata yapıp argo kullanmadım. Ben tesla kurdum. Lostxsayyid beni kesti ve bana adam ol dedi. Bende ondan sonra ne şerefsizler var dedim..... Umarım kim hatalı anladın dimi. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Tskxgenelkrmay yazdı:Lostxsayyid benım kardeşimdir Tskxhxalbay bir hata yaptı argo kelıme kullandı cezasını cekti bir daha ramo ya bişi demez dedirtmemde zaten
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
tamam eray arkadaşların konusu nu kırletmeyelım ıyı form lar lostx lar...

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
HeadbangersBall yazdı:Alıntıda gösterdiği gibi Türkçe'yi kullanmayı bilmiyorsun ve Dil ve Anlatımı kişiye yakınıyorsun . İlk önce kendi hitabını düzelt,sonra dile getirdiğin konuyu yakın .LosTT yazdı:Dil Ve Anlatımı birz iyi Olan Bir kişi o Lafları Ne manada sölendını İyi bilir.
İyi oyunlar .
Çağlar yeter ama haddin olmayan şeylere burnunu sokuyorsun seni ben çok yanlış tanımışım
Sizde şu kavgayı kesin arkadaşlar nedensiz yere kavga ediyorsunuz öpüşün barışın yoksa iki tarafada kızılcık sopası geliyor :S :evil: :? :?: :!:

Knk bizim sayfaya geç ordan konuşam. Bizde kirlilik olmazmonsterdarker yazdı:HeadbangersBall yazdı:Alıntıda gösterdiği gibi Türkçe'yi kullanmayı bilmiyorsun ve Dil ve Anlatımı kişiye yakınıyorsun . İlk önce kendi hitabını düzelt,sonra dile getirdiğin konuyu yakın .LosTT yazdı:Dil Ve Anlatımı birz iyi Olan Bir kişi o Lafları Ne manada sölendını İyi bilir.
İyi oyunlar .
Çağlar yeter ama haddin olmayan şeylere burnunu sokuyorsun seni ben çok yanlış tanımışım
Sizde şu kavgayı kesin arkadaşlar nedensiz yere kavga ediyorsunuz öpüşün barışın yoksa iki tarafada kızılcık sopası geliyor :S :evil: :? :?: :!:
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- LosTT
- FareAdam Düşmanı
Tamam Arkadşlar Gecenın Yüzü Suyu ürtmetine Uzatmatın iyi Oyunlar Lütfen yorum Yapmayınız Özür Dilerım Tekrardan Sana Mehmet.
<<< LoSTxÇaĞLaR <<------->> Lostxesentepe >>>