LOST LONCASI

Beyaz Köşk sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LosTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: LOST LONCASI

Mesaj gönderen LosTT »

Dil Ve Anlatımı birz iyi Olan Bir kişi o Lafları Ne manada sölendını İyi bilir.
<<< LoSTxÇaĞLaR <<------->> Lostxesentepe >>>

Onu fetheden asker ne güzel asker, onu fetheden komutan ne güzel komutandır.
Kullanıcı avatarı
eray
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen eray »

eray yazdı:
FaDoo yazdı:Ha Bide 3 kısı dalmadık bnle çağlar vardı bu kabaya gecıp gecıp kestı durduk yere.sancaktan dıerlerı kestı bn tanımıyorm. İlk basta ınsan olmayı öğrensın.Benım kımseye ihtiyacım yok bunuda kafanıza sokun.Benim sizin için bıle bı tarafım kalkmaz.O karakterde ınsan deılım.Durduk yere hava yapmayın.
Siz dün bana 3 kişi dalarken( bugünü karıştırma) öyle demiyordunuz dimi. Sence ben bunun altında kalır mıyım???? Ve olay ws boyutuna kadar ulaştı. Senle 2 miz dalıyoruz birbirimize ve ordan çağlar geliyor ve çağlar a diyorsun ki hadi çağlar bitirelim şu işi ( tam hatırlamıyorum bu tarz da bişeydi) bunu da açıklayı verin bi zahmet. Her lafa bi açıklamanız var. maşş
Cevap bekliyorum...
Tek gerçek ; ölümdür ..!

Eray BOZKURT

HydRopHopiA
Kullanıcı avatarı
FaDoo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen FaDoo »

eray yazdı:
eray yazdı:
FaDoo yazdı:Ha Bide 3 kısı dalmadık bnle çağlar vardı bu kabaya gecıp gecıp kestı durduk yere.sancaktan dıerlerı kestı bn tanımıyorm. İlk basta ınsan olmayı öğrensın.Benım kımseye ihtiyacım yok bunuda kafanıza sokun.Benim sizin için bıle bı tarafım kalkmaz.O karakterde ınsan deılım.Durduk yere hava yapmayın.
Siz dün bana 3 kişi dalarken( bugünü karıştırma) öyle demiyordunuz dimi. Sence ben bunun altında kalır mıyım???? Ve olay ws boyutuna kadar ulaştı. Senle 2 miz dalıyoruz birbirimize ve ordan çağlar geliyor ve çağlar a diyorsun ki hadi çağlar bitirelim şu işi ( tam hatırlamıyorum bu tarz da bişeydi) bunu da açıklayı verin bi zahmet. Her lafa bi açıklamanız var. maşş
Cevap bekliyorum...
insan ogluna cevap verılır .
''Tehlikeden kaçamayan, onun karşısında cesaretle durmayı bilmelidir.!!!''
ResimResim

Lostxfado
Lostxbordo
Fadoman
Kullanıcı avatarı
eray
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen eray »

FaDoo yazdı:
eray yazdı:
eray yazdı:
Cevap bekliyorum...
Eeee........... Hadi cevaplada görelim........ Böyle sus pus olursunuz. İnsan olana ceap verilir ayakları ile anca geçiştirisiniz
Tek gerçek ; ölümdür ..!

Eray BOZKURT

HydRopHopiA
Kullanıcı avatarı
HeadbangersBall
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen HeadbangersBall »

LosTT yazdı:Dil Ve Anlatımı birz iyi Olan Bir kişi o Lafları Ne manada sölendını İyi bilir.
Alıntıda gösterdiği gibi Türkçe'yi kullanmayı bilmiyorsun ve Dil ve Anlatımı kişiye yakınıyorsun . İlk önce kendi hitabını düzelt,sonra dile getirdiğin konuyu yakın .

İyi oyunlar .
Damz | Büyüxhancı | Şovalyexebru...
Consume Obey Die = Tüket ,İtaat Et ve Öl ...
Resim
Ben bütün İzmir’i ve bütün İzmir'lileri severim .
Kullanıcı avatarı
eray
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen eray »

LosTT yazdı:
Tskxgenelkrmay yazdı:Lostxbordo fatih kardeşim sen bugun oyunda ne dedın tam acıklarmısın...

memett de kardeşime yani Lostxtolga ya yalakalık cekıyor derken neyı kastedıyorsun sen anlat bakayım bı konunuzu kırletmek ıstemıyorum ama bole bısı varsa Tskx Lostx kardeşliği bıtmıştır bu nedır sızın lonca uyelerını Tskx olarak goruyorum tolgayı kardeşim olarak goruyorum adamların dedıklerı seye bak bırde gelmısler Tskxhxalbay 3 kısı kesmıssınız ayıp bugun mubarek gun şuan ellerım tıtrıyor ama fatıh bole bısı varsa bunu unutma yanınızda kalmaz benı mıllet tanır bılır tehdit etmıyorum ama sıze o kadar yakın olmamın sebepı tolga yakın arkadaşım o yuzden bu kadar yakın hıstedıyordum sızı bızım loncaya ama artık tolga bıle olsa sıze karşı hıc bır yakınlık kalmadı bundan sonra kıme değer gosterırsek bı yerı tavan yapıyor

AYIP SİZE NE DİYİM BEEEE

Lostxbordo fatih===>Kadime hep cagırıyorumdıyemı yalaka lık yapıyor memett felen dedın

lan oğlum tanıdık sınız tolgamında saheserı olsun dıye cagırıyordum ama artık bundan sonra yolları ayırıyoruz sıze başarılar dilerim hoşcakalın...

bundan sonra bir kişiye yardım etmek ıstersem şerefsızım...

memet oncellıkle benım hesabım susturuldu . Ben Tolga . Cagların hesaptan yazyom . Bİldigin gıbı ERay Sana SaLLamıs . demın senle alakalı bısı yoktu . ben abımın yanındaydım . Bu zaten bana sınırlı dıye bızım arkılerden Bazılarına karısmıs . onlarda kesmıs . bu yalakası malakası abım senle alakalı deıl benle alakalı dedı . Yanlıs Anlatmıs ama sen bılırsın .
Ben memet e sallıcam. Sen sallamıcan öle mi. Bi yürü git..........

FaDoo yazdı:Bn mı demişim.Ben mehmete bısey demedım bu albay geldı kestı bana yalakalık yapıyorsun sn dedı bn de ona sn bnım kardeşimin yalakalıgını yapıyorsun dedı.bana snı memettın yanında gormeyeyım dedı bnde ona ben bısey demıyorm benı onlar cagırıyo dedım.Sizin loncada boyle adamların barınması yakışmıyor.Ama bnı ılgılendırmez dun bızım sayyıde şerefsız demıs.Benim sayfamı boyle saçma kişilerın atıp tutmasıyla kırletmeyın.Benım sızın loncanızdakı herkezle aram ıyı albay dısında.Bu gun mesutda vardı sorabılırsınz.
Çarpıtarak anlatmaya devam. Yarın ola hayrola. Yüz yüze anlatıcam ozman söylücek bir şeyinizde kalmıcak.............
Tek gerçek ; ölümdür ..!

Eray BOZKURT

HydRopHopiA
Kullanıcı avatarı
FaDoo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen FaDoo »

Kımse benden hesap soramaz.Fotolar var dedın şimdi koy bakalım kim çapıtıyor.Kimseden korkumuz yok canını sıkma.Sen o elındekı fotoları koyda görelım kim çarpıtıyo ;)
''Tehlikeden kaçamayan, onun karşısında cesaretle durmayı bilmelidir.!!!''
ResimResim

Lostxfado
Lostxbordo
Fadoman
Kullanıcı avatarı
eray
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen eray »

eray yazdı:
FaDoo yazdı:
eray yazdı:
eray yazdı:
Cevap bekliyorum...
Eeee........... Hadi cevaplada görelim........ Böyle sus pus olursunuz. İnsan olana ceap verilir ayakları ile anca geçiştirisiniz
Hadi ama........
Tek gerçek ; ölümdür ..!

Eray BOZKURT

HydRopHopiA
Kullanıcı avatarı
eray
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen eray »

FaDoo yazdı:Kımse benden hesap soramaz.Fotolar var dedın şimdi koy bakalım kim çapıtıyor.Kimseden korkumuz yok canını sıkma.Sen o elındekı fotoları koyda görelım kim çarpıtıyo ;)
Ben memet e göstericeğimi gösterdim sen kafanı yorma. Cafede oynarken fotolar kayıt edilmiyor. Biliyorsunuzdur herhalde........
Tek gerçek ; ölümdür ..!

Eray BOZKURT

HydRopHopiA
Kullanıcı avatarı
HeadbangersBall
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen HeadbangersBall »

HeadbangersBall yazdı:
LosTT yazdı:Dil Ve Anlatımı birz iyi Olan Bir kişi o Lafları Ne manada sölendını İyi bilir.
Alıntıda gösterdiği gibi Türkçe'yi kullanmayı bilmiyorsun ve Dil ve Anlatımı kişiye yakınıyorsun . İlk önce kendi hitabını düzelt,sonra dile getirdiğin konuyu yakın .

İyi oyunlar .
Yorumum 'LosTT' Adlı üyeye yazılmıştır . Yanlışlık olmasın .

İyi oyunlar .
Damz | Büyüxhancı | Şovalyexebru...
Consume Obey Die = Tüket ,İtaat Et ve Öl ...
Resim
Ben bütün İzmir’i ve bütün İzmir'lileri severim .

“Lonca İletişim” sayfasına dön