LOST LONCASI

Beyaz Köşk sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
FaDoo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: LOST LONCASI

Mesaj gönderen FaDoo »

Bn mı demişim.Ben mehmete bısey demedım bu albay geldı kestı bana yalakalık yapıyorsun sn dedı bn de ona sn bnım kardeşimin yalakalıgını yapıyorsun dedı.bana snı memettın yanında gormeyeyım dedı bnde ona ben bısey demıyorm benı onlar cagırıyo dedım.Sizin loncada boyle adamların barınması yakışmıyor.Ama bnı ılgılendırmez dun bızım sayyıde şerefsız demıs.Benim sayfamı boyle saçma kişilerın atıp tutmasıyla kırletmeyın.Benım sızın loncanızdakı herkezle aram ıyı albay dısında.Bu gun mesutda vardı sorabılırsınz.
''Tehlikeden kaçamayan, onun karşısında cesaretle durmayı bilmelidir.!!!''
ResimResim

Lostxfado
Lostxbordo
Fadoman
Kullanıcı avatarı
LosTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen LosTT »

eray yazdı:
LosTT yazdı:
eray yazdı:Ben dün oyundaydım. Bi tesla kurdum diye 3 kişi birden daldınız. Beni tanıyan dalır ben hiçbir zaman şahsıma yapılan şeyler altında kalmadım,kalmamda...Bugün Lostxbordo yu tek görünce daldım, her zman dalarım. Olay ws boyutuna ulaştı, bir çok kez ws attık. Ws ler ya berabere bitti ya da ben aldım,bi kere de diye bilir msin seni ölmeden kestim diye tabiikide hayır. Benden hariç sana dalan Tskx oldu mu ?? olmadı. Sonra Lostxçağlar geldi. Sen dedinki şimdi görücez bakalım ve bana 3 kişi daldıız. Sonra diğer 2 Tskx i de kestiniz. Sonra diyorsunuz hadi 3 e 3 ws.Neyse ; senle orda ws atıyoruz. Oradan lostxçağlar geliyor ve bana dalıyor. Sizin anlayışınız bu. Memett e ve bana giden lafları yutturmasını çok iyi biliriz.
Gecenlerde Ramcoyoda Saygısızlık yapmssınn Gözüme Cok batıyon Bastın yere Dıkkat et
Bana saygısızlık yapana her türlü saygısızlığı yaparım. Durup dururken dalıyorsunuz ve saygısızlık diyorsunuz.....
Ne olursan olsun kendınden Yaşça Büyük kişilere Saygılı OLucaksın.
<<< LoSTxÇaĞLaR <<------->> Lostxesentepe >>>

Onu fetheden asker ne güzel asker, onu fetheden komutan ne güzel komutandır.
Kullanıcı avatarı
LosTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen LosTT »

Mehemet asıl sana Ayıp Sen Sölenene İnanamşşin neyse Uzatmayın Fazla

Kullanıcı avatarı
eray
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen eray »

FaDoo yazdı:Bn mı demişim.Ben mehmete bısey demedım bu albay geldı kestı bana yalakalık yapıyorsun sn dedı bn de ona sn bnım kardeşimin yalakalıgını yapıyorsun dedı.bana snı memettın yanında gormeyeyım dedı bnde ona ben bısey demıyorm benı onlar cagırıyo dedım.Sizin loncada boyle adamların barınması yakışmıyor.Ama bnı ılgılendırmez dun bızım sayyıde şerefsız demıs.Benim sayfamı boyle saçma kişilerın atıp tutmasıyla kırletmeyın.Benım sızın loncanızdakı herkezle aram ıyı albay dısında.Bu gun mesutda vardı sorabılırsınz.
Bundan sonra görücez bakalım arayı. Siz kafanızı yormayın. Bütün görüntüler memet in elinde...
He bide son olarak. Lostxsayyid durup duruken beni kesti. Bunun yaptığı ne onu söle sonra benim dediklrimi konuşalım. Eğer bu dediğim geçiştirilirse ......
Tek gerçek ; ölümdür ..!

Eray BOZKURT

HydRopHopiA
Kullanıcı avatarı
LosTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen LosTT »

EmirBerkKorkmaz yazdı:Eray ne olursa olsun karışmak istemem ama hak yenmesin...
Beni kesmediler, Mesut'u da Mesut dedi diye kestiler...
Neyse iyi oyunlar, burada Lostlardan sadece Raşit ve Sinan'ın adam gibi adam olduğu belli oldu...
Bizi Bilen Bilir Zaten Sen Küçük Beynini Yorma ;)

Kullanıcı avatarı
FaDoo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen FaDoo »

Ha Bide 3 kısı dalmadık bnle çağlar vardı bu kabaya gecıp gecıp kestı durduk yere.sancaktan dıerlerı kestı bn tanımıyorm. İlk basta ınsan olmayı öğrensın.Benım kımseye ihtiyacım yok bunuda kafanıza sokun.Benim sizin için bıle bı tarafım kalkmaz.O karakterde ınsan deılım.Durduk yere hava yapmayın.
ResimResim

Lostxfado
Lostxbordo
Fadoman
Kullanıcı avatarı
eray
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen eray »

LosTT yazdı:Mehemet asıl sana Ayıp Sen Sölenene İnanamşşin neyse Uzatmayın Fazla
Ben orda lafların kime geldğini gayet iyi seçebiliyorum. Yaşımda buna müsait. Bana gelen lafların ben lafını bile yapmadım. Gerisini siz düşünün
Tek gerçek ; ölümdür ..!

Eray BOZKURT

HydRopHopiA
Kullanıcı avatarı
LosTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen LosTT »

Küçüçük Bir Olayı Cok uzatıyorsunuz. Basit Bir Oyun için deymez Ben Kendı Adimiza Özür Dilerım.

Kullanıcı avatarı
FaDoo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen FaDoo »

eray yazdı:
FaDoo yazdı:Bn mı demişim.Ben mehmete bısey demedım bu albay geldı kestı bana yalakalık yapıyorsun sn dedı bn de ona sn bnım kardeşimin yalakalıgını yapıyorsun dedı.bana snı memettın yanında gormeyeyım dedı bnde ona ben bısey demıyorm benı onlar cagırıyo dedım.Sizin loncada boyle adamların barınması yakışmıyor.Ama bnı ılgılendırmez dun bızım sayyıde şerefsız demıs.Benim sayfamı boyle saçma kişilerın atıp tutmasıyla kırletmeyın.Benım sızın loncanızdakı herkezle aram ıyı albay dısında.Bu gun mesutda vardı sorabılırsınz.
Bundan sonra görücez bakalım arayı. Siz kafanızı yormayın. Bütün görüntüler memet in elinde...
He bide son olarak. Lostxsayyid durup duruken beni kesti. Bunun yaptığı ne onu söle sonra benim dediklrimi konuşalım. Eğer bu dediğim geçiştirilirse ......

Elinde foto olsa ne olcak.Koy bn deıdıgımı ıyı bılıyorm.Bi ınsanlık yap sayfayı kırletme ;)
ResimResim

Lostxfado
Lostxbordo
Fadoman
Kullanıcı avatarı
eray
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen eray »

FaDoo yazdı:Ha Bide 3 kısı dalmadık bnle çağlar vardı bu kabaya gecıp gecıp kestı durduk yere.sancaktan dıerlerı kestı bn tanımıyorm. İlk basta ınsan olmayı öğrensın.Benım kımseye ihtiyacım yok bunuda kafanıza sokun.Benim sizin için bıle bı tarafım kalkmaz.O karakterde ınsan deılım.Durduk yere hava yapmayın.
Siz dün bana 3 kişi dalarken( bugünü karıştırma) öyle demiyordunuz dimi. Sence ben bunun altında kalır mıyım???? Ve olay ws boyutuna kadar ulaştı. Senle 2 miz dalıyoruz birbirimize ve ordan çağlar geliyor ve çağlar a diyorsun ki hadi çağlar bitirelim şu işi ( tam hatırlamıyorum bu tarz da bişeydi) bunu da açıklayı verin bi zahmet. Her lafa bi açıklamanız var. maşş
Tek gerçek ; ölümdür ..!

Eray BOZKURT

HydRopHopiA

“Lonca İletişim” sayfasına dön