memett ve Tskxhxgenelkrmay ben bu kadarı pes bu oyuna neoldu

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Tskxgenelkrmay
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

memett ve Tskxhxgenelkrmay ben bu kadarı pes bu oyuna neoldu

Mesaj gönderen Tskxgenelkrmay »

S.a öncelikle bu oyun cok değişmeye başladı ne yazıkki neden bole oldu hic anlamadım.

yaw o kadar insanlara yardım etmek istiyoruz adamlar kendılerıne yalakalık yaptıgımı düşünüyor ben nie yalakalık yapayım anlamıyorum arkadaşsınız dıyorum yardım edeyım dıyorum pess yemin edıyorum bu kadarıda fazla

oyun coluk cocuk dolmaya başlamış hıcmı anlamıyorsunuz yardım severliğin ne oldugunu bılmıyormusunuz siz yalakalık anlamına mı gelıyor yardım etmek yalakalık sa et anasını satayım yalakayım oldumu şimdi

bu konuyu acmamın sebepi bundn sonra belirli adamlara yardım ederim bılgınız olsun

Lostxtolga kardeşim dir ona hiç bi lafım yok ama Lostxbordo yani tolganın abısı fatih seni hiç unutmam bunu unutma

Lostxtolga kardeşimin şaheseri yok diye adamı kadim yapcaz cağırıyorum Lostxbordo gelıyor memett de kardeşime yalakalık yapıyor felen dıyor bu ne saygısızlık bune yuzsuzluk bune şerefsizliktir...

MUBAREK GÜNDE

ADAMIN HASABINI BOZUYORSUNUZ

Tskx lonca ıle Lostx lonca arası kardeşlık bıtmıştır.

Lostx lonca üyeleri ve loncaya başarılar dilerim...

SAYGI VE SEVGİLERİMLE...
ResimGeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaY
BeTa KaRaKtErLeRi
<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
Kullanıcı avatarı
Eflatun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: memett ve Tskxhxgenelkrmay ben bu kadarı pes bu oyuna neoldu

Mesaj gönderen Eflatun »

Tskxgenelkrmay yazdı:
yaw o kadar insanlara yardım etmek istiyoruz adamlar kendılerıne yalakalık yaptıgımı düşünüyor ben nie yalakalık yapayım anlamıyorum arkadaşsınız dıyorum yardım edeyım dıyorum pess yemin edıyorum bu kadarıda fazla

oyun coluk cocuk dolmaya başlamış hıcmı anlamıyorsunuz yardım severliğin ne oldugunu bılmıyormusunuz siz yalakalık anlamına mı gelıyor yardım etmek yalakalık sa et anasını satayım yalakayım oldumu şimdi

Bu konuda sana %100 katılıyorum.Diğer konularda yorum yapmak abeste iştigal olur...
Tskxdxebkk
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga

“Genel Sohbet” sayfasına dön