Meranda oyunun sırlarını çözmeye çalışan gerçek oyuncuların bulunması herkes için büyük avantaj diye düşünüyorum..
Tebrik ederim cnm kardeşim...
Dengexasya/Xasyaa
Konuların tapusu sana ait değil.Basitlik hızlı kesmek değildir ne kadar az risk alarak kestiğindir bunu da anlaman gerekiyor.zihin tutulmasında ağzının payını aldın çekildin burada da alma.kfat4 yazdı:Petcarar yazdı:viewtopic.php?f=46&t=29721
daha basiti var.
Gelip benim konularımda yorum yapma. Denemeden daha basit veya zor diyemessin. Sadece 15 dakikada 4 büyücüyle kesebiliyorsan, doğrudur seninki daha basittir.
Bir taktiği birde fazla kişi veya grup farklı yollardan aynı kapıya çıkacak şekilde bulabilir. Hiçbir şekilde ne kimseden alıntı yaptım ne kimseyi kopyaladım. Keşke zamanında deneseydin de daha önceden kesilmeye başlasaydı. Hem biz 2 grup değil yalnızca 7 kişi ile kestik ilkini.Neyse tebrikler için teşekkür ederim1.olarak bu taktik zaten sancak sunucuusnda uygulandı ve kesildi....
2. buna şahit olarak bi kişi daha söyleyebilirm lazurixözgür zamnnda demişti 2 grup keelim diye ama biz denememiştik..,
3. olarakta ismail cok zeksin millet öğrenmeye başlamadan patentiniş aldın......
son olarakta emeğe saygı sonucta kesmissinmiz diyecek bişi yok
bu taktik alıntı ama bunu bil yeterli.....
Petcarar yazdı:Konuların tapusu sana ait değil.Basitlik hızlı kesmek değildir ne kadar az risk alarak kestiğindir bunu da anlaman gerekiyor.zihin tutulmasında ağzının payını aldın çekildin burada da alma.kfat4 yazdı:Petcarar yazdı:viewtopic.php?f=46&t=29721
daha basiti var.
Gelip benim konularımda yorum yapma. Denemeden daha basit veya zor diyemessin. Sadece 15 dakikada 4 büyücüyle kesebiliyorsan, doğrudur seninki daha basittir.
Bir taktiği birde fazla kişi veya grup farklı yollardan aynı kapıya çıkacak şekilde bulabilir. Hiçbir şekilde ne kimseden alıntı yaptım ne kimseyi kopyaladım. Keşke zamanında deneseydin de daha önceden kesilmeye başlasaydı. Hem biz 2 grup değil yalnızca 7 kişi ile kestik ilkini.Neyse tebrikler için teşekkür ederim1.olarak bu taktik zaten sancak sunucuusnda uygulandı ve kesildi....
2. buna şahit olarak bi kişi daha söyleyebilirm lazurixözgür zamnnda demişti 2 grup keelim diye ama biz denememiştik..,
3. olarakta ismail cok zeksin millet öğrenmeye başlamadan patentiniş aldın......
bu taktik alıntı ama bunu bil yeterli.....
arKdaşım Uzayın Gİdin Kendi sunucunuzDa TAktiklerinizi SergiLeyin sizene Meranın Taktiginden Sizi İlgilendirmiyor.turkoxHAMSTER yazdı:Kandil günü ttartışma yapmayalım arkadaşlar.
Evet bu taktiği herkes düşünebilirdi buna sözüm yok.
Eğer risk söz konusu ise benim taktiğim en rahat taktiklerden biri(sağlam kişilerle)
Ama herkesin taktiği kendisine güzeldir.Bence konuyu fazla uzatmayın kitlenmesin.
hay allam ne günlere kaldık.sunucu bölümümde ne yazıyor baysaf? neyse meran hırsızmekanı bundan böyle meranlı olmamak daha iyi gibi duruyor.SimonxDoRLeo yazdı:Petcarar yazdı:Konuların tapusu sana ait değil.Basitlik hızlı kesmek değildir ne kadar az risk alarak kestiğindir bunu da anlaman gerekiyor.zihin tutulmasında ağzının payını aldın çekildin burada da alma.kfat4 yazdı:Petcarar yazdı:viewtopic.php?f=46&t=29721
daha basiti var.
bu taktik alıntı ama bunu bil yeterli.....arKdaşım Uzayın Gİdin Kendi sunucunuzDa TAktiklerinizi SergiLeyin sizene Meranın Taktiginden Sizi İlgilendirmiyor.turkoxHAMSTER yazdı:Kandil günü ttartışma yapmayalım arkadaşlar.
Evet bu taktiği herkes düşünebilirdi buna sözüm yok.
Eğer risk söz konusu ise benim taktiğim en rahat taktiklerden biri(sağlam kişilerle)
Ama herkesin taktiği kendisine güzeldir.Bence konuyu fazla uzatmayın kitlenmesin.
Taktiklerinizi Kendinize sakLayın KristaLxKorleg gin Taktigi ßize Yeterde Artar ßiLe
O kadar çocuksun ki.. Daha açıköğretimin ne olduğunu bilmiyorsun. Konuma gelip hala yüzsüzlük yaparak yazıyorsunya... Kaybol git velet. Seni kale alanda kabahat. Hakaret ederek ağız payı verilseydi, 5 yaşındaki yeğenim seni yıllarca madara ederdi. Sen şimdi git sbs tercihlerini yap lise geyiğini yapmayı öğren, azcık hakaret etmeden tartışmayı öğren ondan sonra gel belki dikkate alırım seni.Konuların tapusu sana ait değil.Basitlik hızlı kesmek değildir ne kadar az risk alarak kestiğindir bunu da anlaman gerekiyor.zihin tutulmasında ağzının payını aldın çekildin burada da alma.
Biz dedik ki, eğer kendini çok değerli görüyorsan açıköğretime düşmezdin.Cevap veremedin oturdun.Ben sbs tercihlerimi yaptım ki nick altımda yazdığı üzere Ankara Fen Lisesi'ne kaydımı yaptırdım.neresi diye sorgulama kapısından bile geçemeyeceğin bir yer olarak bil yeter :mrgreen:kfat4 yazdı:O kadar çocuksun ki.. Daha açıköğretimin ne olduğunu bilmiyorsun. Konuma gelip hala yüzsüzlük yaparak yazıyorsunya... Kaybol git velet. Seni kale alanda kabahat. Hakaret ederek ağız payı verilseydi, 5 yaşındaki yeğenim seni yıllarca madara ederdi. Sen şimdi git sbs tercihlerini yap lise geyiğini yapmayı öğren, azcık hakaret etmeden tartışmayı öğren ondan sonra gel belki dikkate alırım seni.Konuların tapusu sana ait değil.Basitlik hızlı kesmek değildir ne kadar az risk alarak kestiğindir bunu da anlaman gerekiyor.zihin tutulmasında ağzının payını aldın çekildin burada da alma.
Sen söyleyene kadar... :lol:kfat4 yazdı:Öncelikle merhabalar. Kimilerinin bildiği üzere Kadim Hidrayı farklı bir şekilde kesmeye başladık. İnanılmaz derecede az kişilerle... Örneğin 4 kişiyle canını 27 e indirmemiz, tankın düşmesi sonucu kaçırmamız gibi... Bu taktiği geliştirmemde yardımcı olan Vipx lere, uygulama aşamasında Deathx lere sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Bir süre bu taktikten bahsetmememin sebebi aslında biraz bencillik, biraz haklılık... Bahsetmedim çünkü bunu herkesin kendisinin bulmasını istedim. Bahsetmedim çünkü ilk kestiğimdeki kadim hidra pençelerini biraz daha yükseğe satabilmek için. Bahsetmedim çünkü herkes grup bölgelerinde item düşürmeye çalışırken ben bir hafta boyunca hidraların etkilerini, özelliklerini, kullanabileceğimiz yetenek sistemini iksirleri vs vs.. araştırdım. Şimdi bahsediyorum ki herkes yapsın görevini.
Öncelikle 1 tank olacak. Ayağında Maraton Adam ayakkabı, çantasında bolca Antilop iksir bulunacak. Onun haricinde 1 şifacı olacak grupta ki 10 canda can kurtaranları açsın ve kadim hidra oldu ki yakaladı tankı, o arada hemen idare edebilsin. Ve ayrıca grupta büyücü olacak. Onun haricinde dışarıdan 1 büyücü de olsa olur 50 büyücü de...
Gel gelelim kesime. Tank nara ile çeker kadimi, grubundaki yüksek hasarlı büyücüsüne saptırma atar ve büyük alanda çember çizerek hızlı bir şekilde kadime yakalanmadan devamlı gider. Saptırma atılan büyücü direnç kırar buz ve yıldırım vurur saptırma bitene kadar. Tekrar saptırma atılınca yine vurmaya başlar ta ki 97 enerjiye kadar... 97 enerjide diğer büyücüler 10 büyü atıp menzilden çıkarlar tekrar gelip 10 büyü atıp menzilden çıkarlar... Savaşçı sürekli saptırma atar. 85 enerjiden sonra büyücüler kudretlerinin yarısını boşaltana kadar vurup menzil yaparlar. Büyücü sayısı çoksa mesela 8 kadar büyücü varsa 80 enerjide tüm kudretleri bitene kadar vururlar ve menzıl yapıp tekrar vurmaya başlarlar. Bu şekilde 10 enerjiye kadar iner. Bilindiği gibi 9 a indiği anda deprem etkisi yapar. Büyücüler kutup rüzgarı açarlar. 2. depremde kutubun süresi yetmesse her ihtimale karşı ya diğer büyücülerden biri açar ya da şifacı can kurtaran açar. Kısaca kesim taktiği budur arkadaşlar. Şimdiden herkese başarılar. Umarım söylemedim diye alınan kişiler neden böyle yaptığımı anlamışlardır.
Not: Büyücüler mümkünse buz-yıldırım kullansın. Fiziksel kullanırsanız güleceğiniz vuruşlar görürsünüz![]()
![]()