Kardelenciçeği İçeri Girde Bak Bakalım

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
TechnOMafiA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Kardelenciçeği İçeri Girde Bak Bakalım

Mesaj gönderen TechnOMafiA »

akşam üzeri oyuna girdim mert i kasarken karacin'e dikkat attım oda asit yeteneğini kullandı ve yaratığa vurdu. fotodada görüldüğü gibi ben ne yazdıysam haklıyım ve sonuna kadarda haklı olduğumu savunuorum. kardelenciçeği evli bir bayan olduğu için eşi de az önce "bir bayana küfür etmeye utanmıyormusun" dedi ama ben bu konuyu en az 5 kere "tmm yeter uzatma artık iyi oyunlar" dierek kapatmaya çalştım ama yetmedi yetmediği gibi de loncama laf attı 2'inci fotodada görüldüğü gibi !!!

Resim

Resim

bir daha bana laf atacaksan sonuçlarına katlanırsın umarım...
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●

ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx
Resim

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kardelenciçeği İçeri Girde Bak Bakalım

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Eğer ki o kadına küfretmişsen haklı olsan bile haksız duruma düşmüşsündür... ;)
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: ALTINORDU

Mesaj gönderen bilall »

Burda senın terbıyesızlıgın ortaya çıkmış..Utanmıyormusun nişanlı evlı bır bayana kufur edecek kadar sevıyesız duruma duşuyorsun? Bu arada yaratıgı sen dıkkat dagıtmayla çekmışsen bu senın olacagın sayılmaz... :evil:
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Kullanıcı avatarı
TechnOMafiA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TechnOMafiA »

bilall yazdı:Burda senın terbıyesızlıgın ortaya çıkmış..Utanmıyormusun nişanlı evlı bır bayana kufur edecek kadar sevıyesız duruma duşuyorsun? Bu arada yaratıgı sen dıkkat dagıtmayla çekmışsen bu senın olacagın sayılmaz... :evil:
eğer ben bu fotoğraflrda küfür ettiysem neden ben hatırlamıyorum ?? vede göremiorum onu bi açıklayın sonra ne yazarsanız yazın bu arada batman 2 fotodada laf atan o küfür etmeyen benim loncama laf atan o yasakalra ekleyipte yine laf atan o eğer senin gözün daha iyiyse burda bana tek bir küfür göster sizlerin önünde özür dileyeceğim.
bu arada kardelenciçeği'nin eşi/nişanlısı dün konuşmada"fotoda ne yazığın açıkça özüküyor" dedi ardından"yarın akşam fotoğrafa bakcam o zaman konuşcaz" dedi yalancı olduğuda çıkmş oldu.
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●

ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx
Resim

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
mesut
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen mesut »

Ben kardelen çiçeğinin nişanlısı eşi livan buradan bu loncanın yüneticisine selenmek istiyorum .Bizi bu forum sayfasına konu eden lonca üyeniz nişanlıma küfür etmiştir. yetmemiş gibi foruma da konu yapmış görüyorum ki.sayın yönetici bu tür insanlar sadece kendilerini deil loncanızı da küçültmektedir.Şunu iyi bilin ki bu oyunu oynayan sizin anneniz,ablanız,kardeşinizde vardır onlara küfür edilmesini nasıl kaşılarsınız acaba.Sayın yönetici bu tür insanları aranızda barındırmayacağınıza gerekeni yapacagınıza inanıyorum.
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Görünce ilk söylemek istediğim şey şudur ki
KARDEŞX loncası kadar nefret ettiğim hiç bi topluluk yok oyunda. Kesinlikle katılıyorum loncada adam gibi adam olan yok anlaşılan. Olanlar üstüne alınmasın ama kaç tanesiyle denk geldim bitanesi bile adam çıkmadı. Özellikle bu yaratık kesimlerinde çok adilik yaparlar. Sonra küfür ederler. Gider adam çağırırlar sırf kestirtmemek için. Livan Kardelençiçeği ile bi kaç görevimde denk gelmiştim. Aynı grupta. Gayette düzgün insanlar. En azından benim olduğum yerlerde öyleler. Ha sana kötü tarafları denk geldiyse cidden SEN haketmişindir bide konu açıyosun. İlk önce loncanı adam yap sen başkan böyleyse gerisinden zaten ne beklicezki...
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

TeknoBYraM yazdı:Görünce ilk söylemek istediğim şey şudur ki
KARDEŞX loncası kadar nefret ettiğim hiç bi topluluk yok oyunda. Kesinlikle katılıyorum loncada adam gibi adam olan yok anlaşılan. Olanlar üstüne alınmasın ama kaç tanesiyle denk geldim bitanesi bile adam çıkmadı. Özellikle bu yaratık kesimlerinde çok adilik yaparlar. Sonra küfür ederler. Gider adam çağırırlar sırf kestirtmemek için. Livan Kardelençiçeği ile bi kaç görevimde denk gelmiştim. Aynı grupta. Gayette düzgün insanlar. En azından benim olduğum yerlerde öyleler. Ha sana kötü tarafları denk geldiyse cidden SEN haketmişindir bide konu açıyosun. İlk önce loncanı adam yap sen başkan böyleyse gerisinden zaten ne beklicezki...
Evet kısmen doğru...
Kardeşxhamza vardı düzgün biri, o da ayrıldı zaten...
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
Liderxbuyucux
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Liderxbuyucux »

TeknoBYraM yazdı:Görünce ilk söylemek istediğim şey şudur ki
Arkdaş haklı kardelencıcegıyle tanıstım nısanlı bı ablamız nısanlısıylada tanıstım cok duzgun ınsanlar bı kaç kere em e gırdık bırlıkte cok da eglendık her neyse ben fotoya ınanmam kardesım kendın kufur ettgın bolumu cekmemıssındır onun senı azarladıgı bolumu cekmıssındır sen haklı cıkarsın orasını bılemem ama kardelencıcegıının bole haksız yada gereksız yere senı azarlayacagını dusunmuyorum...
SUNUCU:'BEYAZKÖŞK'
KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'

Resim
Kullanıcı avatarı
impedimenta
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen impedimenta »

böyle konulara yorum yapan kişiler çok düzgün hiç küfür etmeyen biriler mi acaba merak ediyorum hayatlarında hiç küfür etmediler mi ki küfür eden kişilere bu kadar laf yapıyosunuz ?
Kullanıcı avatarı
Liderxbuyucux
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Liderxbuyucux »

impedimenta yazdı:böyle konulara yorum yapan kişiler çok düzgün hiç küfür etmeyen biriler mi acaba merak ediyorum hayatlarında hiç küfür etmediler mi ki küfür eden kişilere bu kadar laf yapıyosunuz ?
Arkadaşım kımse sana ben hayatımda asla kufur etmedım etmemmde demedı nıe polemık yaratıosun ben dedımmıkı veya baskası dedımıkı ben hıc kufur etmedım hayatımda.Nie acıon bole konuları ayrıca ben kardelen ıcın kufur etmedı demıom oyle bısey yapacagına ınanmıom allahımya...
SUNUCU:'BEYAZKÖŞK'
KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön