3 Aylık İKV Özel Plus Paket Sorunu !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xDAVUT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

3 Aylık İKV Özel Plus Paket Sorunu !!!

Mesaj gönderen xDAVUT »

Merhaba ;

25 Temmuz 2010 /Bugün\ Tarihinde 3 Aylık plus aldım.Üyelik adımı,şifremi ve daha sonra e-pin , şifreyi yazdım.Orda 90 Günlük Plus paketiniz Başarıyla Tamamlanmıştır gibi bir yazı çıktı.Ama Gel Gelelim Oyundaki Hatasına Plusu aldıktan 5 saat sonra dahi plus üyeliğimde hala aktif edilmedi
.Bölgeden Klandan yazamıyorum..Desteğe Tonlarca E-mail Attığım Halde CEvap Gelmedi.
Yönetici Veya Oyunculardan bilgisi olan varsa buraya beni bilgilendirebilecek bir şeyler yazmaları önemle rica olunur.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Kullanıcı avatarı
Firelife
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: 3 Aylık İKV Özel Plus Paket Sorunu !!!

Mesaj gönderen Firelife »

Burdan yardım ediceklerini sanmam mecburen desteği bekliceksin.
Kullanıcı avatarı
XTIMURX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen XTIMURX »

Bugün plus paketi yüklemişsin ve destek kanalına tonlarca bildirim yollamışsın.

Kod: Tümünü seç

http://istanbuloyun.com/SSS.aspx
İKV Destek Takımı'na onlarca kez başvuru yapıyorum ama yanıt vermiyorlar yada çok geç veriyorlar!

İKV Destek Takımı İKV Camiası'nın tamamına hizmet verme çabasındadır. Aynı gün içinde yapılan ikinci ve sonraki başvurular sizin yanıt almanızı geciktireceği gibi diğer oyuncularında yanıt almasını geciktirmektedir. Bu yüzden bir konu için aynı günde sadece bir adet başvuru gönderiniz.

Aynı gün içinde gönderilmiş iki yada daha fazla başvuruya yanıt verilmez yada yanıt ertelenir.

NOT: Eğer başvurunuz üzerinden 24 saat geçmiş ama yanıt alamamışsanız ikinci bir başvuruyu bir defa daha yapabilirsiniz yada önceki başvurunuzu yineleyebilirsiniz.
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı

XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
Kullanıcı avatarı
ChuckBartowsKi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen ChuckBartowsKi »

Anka sunucusuna girmeye çalış ve Destek ekibine dedikleri gibi günde 1 e-mail at belki 59.seviyede sana bir mail gelebilir ;) :)
Resim

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

Resim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !

xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
Kullanıcı avatarı
xDAVUT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xDAVUT »

Sobee Gibi Büyük Bir Şirkette bu HATALAR Oluyorsa Yazıklar Olsun ki Biz Bu oyunu oynuyoruz...
1 gün Oldu Plus hala üyeliğimde Aktif Değil...
Nasıl Bir Özel Plus Paket Hassaslığı bu...
Oyunda Olduğumuz Her dk. Reklamını Yaptıkları Plusu Aldık ve Şimdi İçinde olduğumuz Rezilliğe Bakın yaw...
Ne Biçim Plus Anlayışıdır bu...
Yapamıyorsanız Yapamıyoruz Diyin ve yapmayın yaw Bizi de sıkmayın kendinizi de küçük düşürmeyin.

bu plus paketi olsaydı 3 tane daha alacaktım 1 yıllık plus yükleyecektım.Ama Olmadığı için Artık plus bana fizan gibi uzakta kalacak.

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Merhabalar,

Öncelikle İKV Destek Takımı'nın çalışma saatleri hafta içi mesai saatleri olduğunu tekrar hatırlatmalıyız. Bu saatler dışında da sizlere yanıt gelebilir fakat bizlerin de bir mesai düzeni vardır.

Yaşanan soruna gelidiğimizde ise Sobee Studios olarak herhangi bir hatamız yoktur. Yüklemiş olduğunuz E-PIN'i kontrol ettiğimizde bu E-PIN'in İKV Özel Sürüm Kutusu'nda oyuncularımıza hediye olarak verilen TTNET Oyun Platinum abonelik paketi olduğunu görüyoruz (3359 ile başlayan tüm E-PIN serileri TTNET Oyun Platinum abonelik paketidir.). Bu abonelik paketi ile İKV Plus Paket ayrı aboneliklerdir. İKV Plus Paket için İKV Özel Sürüm Kutusu içinde yer alan şeridin sol kısmında bulunan İstanbul Kıyamet Vakti Plus Paketi aktivasyon kodunu kullanmanız gerekmektedir. Bu işlem sırasında yine bir sorun yaşarsanız zaman kaybetmeden bize başvurunuz.

Son olaraksa yapmış olduğunuz bildirimlerde e posta adresiniz olarak GSM numaranızın sonuna @sobee.com.tr eklediğiniz görülmüştür. Böyle bir e posta adresi var olamaz dolayısı ile göndermiş olduğunuz bildirimlere zaten yanıt almanıza imkan yoktur. Bu yüzden bildirim yaparken geçerli bir e posta adresi belirtmeyi unutmayınız.

Bu mesajda yer alan bildirimleri takip ettikten sonra sorunun çözülüp çözülmediği hakkında bizleri bilgilendirmenizi rica ederiz.

İyi eğlenceler.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

hidra35 yazdı:♥ Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.
Yahu sen ne yüzsüz birisin...
Ulan Kandili bahane edip post kasarak ne yaptığını sanıyorsun?
Burası umumi bir yer olmasa sana öyle laflar ederdim ki tahmin bile edemezdin...
Ne kadar bölüm varsa her birine aynı mesajı Ctrl+c Ctrl+v yapmışsın gerçekten ayıp...
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
Mysolo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Mysolo »

EmirBerkKorkmaz yazdı:
hidra35 yazdı:♥ Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.
Burası umumi bir yer olmasa sana öyle laflar ederdim ki tahmin bile edemezdin...
Ne kadar bölüm varsa her birine aynı mesajı Ctrl+c Ctrl+v yapmışsın gerçekten ayıp...
post kasmayıda bilmiyor her konuya açıyor kaplı çarşıya bile yazmış düşünebiliyor musun :? :?
MykonS

RealxMykonS

RealxPatroN

Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Mysolo yazdı:
EmirBerkKorkmaz yazdı:
post kasmayıda bilmiyor her konuya açıyor kaplı çarşıya bile yazmış düşünebiliyor musun :? :?
Köşk'te loncalara yazmış bu normal ama lonca alım sayfalarına bile yazmış...
Bu konu gibi adamlar soru soruyorlar bu -diyecek şey bulamadım- kopyala yapıştır yapıyor...
Adam birine hırsız diyor bu çocuk kandil mesajı yazıyor.
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
Fastxejderha
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Fastxejderha »

Ahaaa Bu Seferde Bana oldu Hey Allahım Yha xS Bune Böle Kaç Gündür Bekliorum xSxS
Fastxejderha(49) (Ecel Getiren(^)
Bluexejderha(49)
Artxejderha(48)
Adanalısavaşcı(49)

Resim

ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön