oyuna girme ve atılma !!!!
oyuna girme ve atılma !!!!
sayın GM ler ve oyuncular Allah aşkına şu soruna bir çözüm bulun biliyorum pek çok konu açıldı ancak çoğuda kapatıldı düşmeye elimizden geleni yapıyoruz diyorsunuz 1 yıldır çözüm yok sunucu yoğunluğuna çözüm ise alanları büyültmek ve kapasiteyi artırmak böylede olmaz yani şimdi 4-5 gün önce oyunu yükledim sadece 2 kez girebildim ikisindede 1 dakika bile duramadım 3 adım atıyorum oyun donuyo sonrada hata 40 lwl charıma bile doğru düzgün giremedim arkadaşıma 2 mesaj attım düştüm şifacımla lodos sancaktan 2adım attım yılanlara bile gidemeden düştüm diyosunuz plus alın diye o zamandada düşcez belkide bu sunucu yoğunluğuna çözüm arıyoruz dfeyipte aramıyorsunuzdur çünkü herkes plus alıcak oyuna beklemeden giricek bizde para kazanıcaz diyorsunuz belki ancak sunucu dolu olunca oyuncu kaybediyorsunuz şuan 700.000 oyuncu varsa belki 1-2 aya kalmaz 600.000 lere bile düşer alanları artırır veya kapasiteyi artırırsanız o zaman daha çok plus alınır çünkü daha fazla insan gelir herkez beğenir oyunu plus alır mesela benim oynadığım bir oyunda 1 sunucuyu 6 parçaya bölmüşler belki 1 milyon insan oynuyor 1 sunucu bile full değil sadece etkinlikler özel sunucularda yapılıyor o başka mesela 5. sunucuda etkinlikler yapılıyor o zaman yoğunluk oluyor ama sadece 1-2 kez dolu olduğunu gördüm o oyunu oynarken 3.5 yıldır o oyunu oynuyorum sadece 1-2 kez gördüm tamamen dolu olduğunu onun dışında hala tam dolu değil çünkü insanlar diğer sunuculara geçip oradaki etkinliklere katılıyorlar yani 1. sunucudada olsan 3. dede 2. dede olsan aynı şey birbirine mesaj atabiliyorsun sadece diğerini göremiyorsun not: her sunucuda aynı char birinde xp 80 se diğerindede80 karakterler değişmiyor
AMANSİZ/EMİNÖNÜ
SİNİRTANİMAZ/EMİNÖNÜ
AMANSİZBÜYÜ/EMİNÖNÜ
Xxxahmetxxx/Eminönü
SİNİRTANİMAZ/EMİNÖNÜ
AMANSİZBÜYÜ/EMİNÖNÜ
Xxxahmetxxx/Eminönü
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: oyuna girme ve atılma !!!!
PLUS AL.
Re: oyuna girme ve atılma !!!!
plus alsamda bişe değişmicekki yine 2 adım atıcam düşçem belkide düşme sorunu bilgisayardan kaynaklanıyo olabilirde zate yeni ekran kartı gelicek o zaman denicemKaraXHayalet yazdı:PLUS AL.
AMANSİZ/EMİNÖNÜ
SİNİRTANİMAZ/EMİNÖNÜ
AMANSİZBÜYÜ/EMİNÖNÜ
Xxxahmetxxx/Eminönü
SİNİRTANİMAZ/EMİNÖNÜ
AMANSİZBÜYÜ/EMİNÖNÜ
Xxxahmetxxx/Eminönü