Teke tek gelseler hiç bir şey dememxFirelifex yazdı:İşte saçma bir konu daha.Bir de diyor ki burda bana saldırdılar burda beni öldürdüler her ölen konu açsa ohoo :lol:
Meteor Bölgesine "Giremeyiş" !
- Lordofthewarrior
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Meteor Bölgesine "Giremeyiş" !
[ --Lordofthewarrior Teşkilat LODOS-- ]

- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Siz teke tek mi geliyorsunuz ki?Lordofthewarrior yazdı:Teke tek gelseler hiç bir şey dememxFirelifex yazdı:İşte saçma bir konu daha.Bir de diyor ki burda bana saldırdılar burda beni öldürdüler her ölen konu açsa ohoo :lol:. Anladın mı
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- Firelife
- Demirci Çırağı
Ben lodos çarımlada meteora rahatça geçerim arz çarımlada mısıra rahatça girerim giremeyenler varsa o onların sorunu 
- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
Kısaca şu açıklama yeterlidir Haseki Kapısı lodos kalesine çok yakın orayı zaten sürekli tutuyorsunuz değişen pek birşey yok
Komutandaki girişte Arz Sancağına yakın fakat meteor girişinden girip herhangi bir yere gitmemiz gerekirken mecburen lodos sancağından geçiyoruz bu durumda size avantaj meteor girişinden 2 adım sonra sancağınız var zaten 

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
- Korkusuzzxsifa
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
İstedikleri kadar kessinler elbette hakları,ama böyle ş erefsizleşerek kesmesinler
Fotodaki arkadasın kendi itibari acısından isimleri kapattım

-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Haseki çıkana kadar Lodoslar Arzlara çok çektirdi şimdi sıra sizde
ya arkadaş arzuhalci tarafındaki yoldan gel. ekranda arz ları gordugun anda hızlı kosmaya bas ama bastıktan sonra ditek meteor tabelasının altına tıkla oraya gidene kadar durdurma işlemez.. tam orda sarsılmaz ac sana 4-5 saniye kazandırır. o arada tabelaya bas ve asagıdaki kardeşlerinin yanına in
Gizlenmiş İçerikGöster
MeRaK KeDiYi öLDüRüR
- Jackss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Duman
oda sızın sorununz arkadas bn arzım deparla mısıra rahat rahat gırıodum benı tanıan lodoslar karısmıodu bnde meteorda onlara ellemıodum gecınıp gıdıoduk öle 
SEYMENAGA
xXHaGiWHaTXx
xXHaGiWHaTXx
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
o zamanda arz büyücülerin elleri armut topluyo ikv de ki çoğu zihini 15 yapiyo zaten sana zihin atsalar %100 işler o zaman 15 saniye hapsolursun büyüler ve şifalar ileri gider şavşaçilar dipine girer teslayi ve evcili birakirlar bi durdurma atarlar zihin açarsin bi tane daha atarlar o zaman şansin kalmazsuke6 yazdı:ya arkadaş arzuhalci tarafındaki yoldan gel. ekranda arz ları gordugun anda hızlı kosmaya bas ama bastıktan sonra ditek meteor tabelasının altına tıkla oraya gidene kadar durdurma işlemez.. tam orda sarsılmaz ac sana 4-5 saniye kazandırır. o arada tabelaya bas ve asagıdaki kardeşlerinin yanına in
- Fearles
- Demirci Çırağı
Merhaba
Bende TEŞKİLAT sunucusunda Arzım.
Lodosların Stratejik noktaları
Lodosların dediği bu kazmaca öneriyi reddediyorum. Çünkü Biz gündüzleri yeraltına inmek için 100 karizma dan 6 sını çizdirir 40 ı kalırdı.Babı alide zamk gibi birbirine yapışmış lodos sürüsü vardır Bunun üzerine şikayet etmedik. Mısıra hayatta giremeyiz lodos yakın. Bunun üzerine şikayet etmedik. Sivri ada yolu devamlı lodos doludur. Bunun üzerine şikayet etmedik. Haseki güzel bir kapı . Stratejik noktaları kötü olduğundan devamlı lodos bulunuyor. ARZlar sadece grubuyla geçmek isterken 5 dk bulunur. Tek başımıza asla geçemeyiz . Bunun üzerine yine şikayet etmedik.
Arzların Stratejik Noktaları
Teşkilatta arz sayısı az olduğu için arzlar fazla bir mevki tutmakta zorlanır. Yani arzlar öle 3 5 kişiyi beklicek adam değil. Komutan devamlı boş oluyor sadece gündüzler 1 2 saat dolu olmak şartıyla. Bunumu yüzümüze vuruyonuz.
Bende TEŞKİLAT sunucusunda Arzım.
Lodosların Stratejik noktaları
Lodosların dediği bu kazmaca öneriyi reddediyorum. Çünkü Biz gündüzleri yeraltına inmek için 100 karizma dan 6 sını çizdirir 40 ı kalırdı.Babı alide zamk gibi birbirine yapışmış lodos sürüsü vardır Bunun üzerine şikayet etmedik. Mısıra hayatta giremeyiz lodos yakın. Bunun üzerine şikayet etmedik. Sivri ada yolu devamlı lodos doludur. Bunun üzerine şikayet etmedik. Haseki güzel bir kapı . Stratejik noktaları kötü olduğundan devamlı lodos bulunuyor. ARZlar sadece grubuyla geçmek isterken 5 dk bulunur. Tek başımıza asla geçemeyiz . Bunun üzerine yine şikayet etmedik.
Arzların Stratejik Noktaları
Teşkilatta arz sayısı az olduğu için arzlar fazla bir mevki tutmakta zorlanır. Yani arzlar öle 3 5 kişiyi beklicek adam değil. Komutan devamlı boş oluyor sadece gündüzler 1 2 saat dolu olmak şartıyla. Bunumu yüzümüze vuruyonuz.
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.