Arkadaşlar bu oyunu beta zamanından beri ara ara oynamaktayım. Hala çözemediğim bi kaç olay var.
Mesela ben seviye 7de iken bana diyor ki git bilmemkimi kes ama bakıyosunuz adam seviye 10. Benden tek başıma bunu kesmemi nasıl isteyebiliyor. O seviyede asla o kadar kuvvetli olamazsınız ki.
Ayrıca bi düşmana saldırmak için üstüne 1 kere tıklamak yeterli mi yoksa tık tık tık mı ?
Serverin gecikmesinden midir nedir, düşmana tıklıyorum 1 kere vuruyor sonra sallıyor sallıyor bişey yok. Kertenkele vurdukça vuruyor 30 30 30 gidiyor. Ben sallamama rağmen hiç bir şey gitmiyor. Bişeyi mi yanlış mı biliyorum ?
Büyücü sınıfında asa ne işe yarıyor. Düşmanın kafasına vurmalık mı, ben başka bi büyü olayı göremedim de.
Geçen senelerde sanki seviye atladıkça sağlığımızı veya saldırı puanımızı arttırabiliyorduk, şimdi ise sadece ona buna direnç puanımızı arttırıyoruz, ne iş ?
Bu oyun hakkında sormak istediklerim...
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
Re: Bu oyun hakkında sormak istediklerim...
Arkadaşım öncelikle o 10 lwl lik hayvanı tek değil Arkadaşlarınla kesiceksin
2.olarak bi kere tıklaman yeterli
3.olarak karekterin ıskalıyor
4.olarak Büyücülerin özelliği büyü yapmaktır savaşcı değiller ki o yüzden yaratıkları büyüleriyle vuruyolar
5.olarak sağlık puanın flan kendisi otamatik olarak cuvalır o direnclerde senin tercihin
2.olarak bi kere tıklaman yeterli
3.olarak karekterin ıskalıyor
4.olarak Büyücülerin özelliği büyü yapmaktır savaşcı değiller ki o yüzden yaratıkları büyüleriyle vuruyolar
5.olarak sağlık puanın flan kendisi otamatik olarak cuvalır o direnclerde senin tercihin
O saldırı puanlarını kendin dagıtma olayı fi tarihinde kaldı birtek eskiler hatırlar onu daha önceden senin de dedigin gibi saldırı savunma v.b puanları kendin dagıtabiliyordun ama bu çok öncede kaldı beta dönemi oyuncuları bilir bunu eger bunu şimdi soruyorsan biraz geç aklmışsın demektir. hem yine kendin dagıtsaydın bence saldırı savunma gibi efsunlar pek önemli olmazdı. Böylesi daha iyi oldu ki kişiler arasındaki farkı efsunlar belirliyor...CemNi yazdı:Arkadaşlar bu oyunu beta zamanından beri ara ara oynamaktayım. Hala çözemediğim bi kaç olay var.
Mesela ben seviye 7de iken bana diyor ki git bilmemkimi kes ama bakıyosunuz adam seviye 10. Benden tek başıma bunu kesmemi nasıl isteyebiliyor. O seviyede asla o kadar kuvvetli olamazsınız ki.
Ayrıca bi düşmana saldırmak için üstüne 1 kere tıklamak yeterli mi yoksa tık tık tık mı ?
Serverin gecikmesinden midir nedir, düşmana tıklıyorum 1 kere vuruyor sonra sallıyor sallıyor bişey yok. Kertenkele vurdukça vuruyor 30 30 30 gidiyor. Ben sallamama rağmen hiç bir şey gitmiyor. Bişeyi mi yanlış mı biliyorum ?
Büyücü sınıfında asa ne işe yarıyor. Düşmanın kafasına vurmalık mı, ben başka bi büyü olayı göremedim de.
Geçen senelerde sanki seviye atladıkça sağlığımızı veya saldırı puanımızı arttırabiliyorduk, şimdi ise sadece ona buna direnç puanımızı arttırıyoruz, ne iş ?
Birde yaratıga salladıkça ıskalıyor demişsin o ise üzerinde pek saldırı efsunu olmadıgındandır saldırı veya savunma gibi itemler bu yüzden vardır her salladıgını hasar olarak vursaydın o tür efsunlara gerek kalmazdı, eger üzerine saldırı efsunu olursa ıskalaman daha az olacaktır ama mutlaka yine ıskalayacaktır...
İyi Forumlar...
En son Hydrogenx tarafından 24 Ara 2009 21:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Büyükler Yine Yaptıklarıyla Büyük Olurlar ama küçükler Yapacaklarıyla övünür ve Yapamadıklarıyla küçülürler..
Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

Ben bayağı ara verdim de oyuna, yıllar sonra bi geldim bambaşka şeyler çıkmış takip edemiyorum yeni şeyleri, hala tık tık tık herşeye vuruyorum. Geniş kapsamlı bi klavuz yok mu oyun için ?
Eger basit türden yardımlar diyorsan oyun içerisinde F1 e basarak yardıma ulaşabilirsin ancak ilk etap oyuncularına yönelik biraz zaten onları biliyorsan seviye atladıkça kendini bulursun ve oyunu kavramaya başlarsın. Herkes oyunu bilmiyordu yaşayarak ve görerek ögrendi seninde yapman gereken odur. Eger takıldıgın bir durum olursa yine bunun cevabını forumda bulabilirsin ya konulara bakarak yoksa bunu konu açıp sorarak.CemNi yazdı:Ben bayağı ara verdim de oyuna, yıllar sonra bi geldim bambaşka şeyler çıkmış takip edemiyorum yeni şeyleri, hala tık tık tık herşeye vuruyorum. Geniş kapsamlı bi klavuz yok mu oyun için ?
O tık tık tık vuruyorum dedigin durumun da daha kolay yolu var aslında düşmana bir kere tıklayıp Space'ye (ara çubugu-boşluk tuşu) basarak ona dogru gidebilirsin. En azından üst üste düşmana tıklamaktan kolaydır.
Büyükler Yine Yaptıklarıyla Büyük Olurlar ama küçükler Yapacaklarıyla övünür ve Yapamadıklarıyla küçülürler..
Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

Deneyim puanı toplamak için kimlere dalmalıyız, kendi seviyemizin 1 üstü rakiplere falan mı, nedir olayı ? Görev yok da bulunduğum seviyede ?
- STr0nGMaN
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sinop
Kendi levelini kes kendinden büyüklere dalarsan kesemezsin.
Strongman
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!