Merhaba
Oyunda sahip olmuş olduğunuz her öğenin güvenliğinden öncelikle oyuncularımız sorumludur. Alış veriş de dahil olmak üzere, özellikle bizler tarafından sağlanmayan ve oyuncularımızın kendi organizasyonları ile yapılan değerli eşya alış verişlerinde bizler taraf değiliz.
Lütfen ; Güvenmediğiniz kişilerle alış veriş yapmayınız! Üyelik bilgilerinizi kimseyle payşamayınız, Güvenmediğiniz sitelere üye olmayınız , oyun içinde tanışmış olduğunuz şahsılardan mail / msn yolu ile dosya almayınız.
Hesap bilgileriniz başkaları tarafından ele geçirilmeden , yada üçüncü şahıslar ile paylaşılmadan , hesabınıza bir başkasının girmesi teknik olarak imkansızdır.
İyi forumlar
YaKaMoZ Lonca Yönetimi
Arkadaşlar Revengeofagee ; Revengeofage Çalınmıştır ...
- Lostxdewrimci
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Arkadaşlar Revengeofagee ; Revengeofage Çalınmıştır ...
Yinemi lan ne abi bu oyuna ne oluyor geçmiş olsun kardeşim :evil: :evil: :evil:
Lostxdewrimci / MaHseNcI
SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

Lan halıl kım çaldı lan yıne yeter #@!? oyunda yokum tatıldeyım oyunda grş 1 ay sonra aliyle geliom beraber o çalanı bulcaz
Boşverrr Takma kafana Halil gene kasarız gene çalınsın gene kasarız gene çalınsın boşver canın sağolsun fazlada peşine düşme çarların bırak gitsin sen çalan adamı tek buL yeter
Keon
Keon

- Ensonxjosep
- İskele Babası
- Klan: Lodos
- freze61
- Teşkilat Neferi
Arkadaşlar Karakterimi geri aldım Karakterimi çalan haysiyetsiz Beyaz Köşk Sunucusundan ismini unuttuğum bir şahsiyetsiz ancak suç duyurusunda bulundum gereken ceza neyse fazlası ile alacak
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Revengeofage
- BaTuZeR
- Sahaf Yardımcısı
Halil Tekrardan Geçmiş olsun eyer karekterin mynet deyse sobeye aktar mynet güvenli deilfreze61 yazdı:Arkadaşlar Karakterimi geri aldım Karakterimi çalan haysiyetsiz Beyaz Köşk Sunucusundan ismini unuttuğum bir şahsiyetsiz ancak suç duyurusunda bulundum gereken ceza neyse fazlası ile alacak
xXSaDaKaTXx - SaDaKaTII
Y a K a M o Z
[/color]Re: Arkadaşlar Revengeofagee ; Revengeofage Çalınmıştır ...
Çalan kişi itemlerine hiç dokunmamış
Çalan kişi karakterini silmemiş
Beyaz Köşk sunucusundan kim ismini verirmisin hemen hemen herkesi tanırım orada eski sunucumdur orası! Suc duyurusunda bulunduguna göre bir dilekçe sende olacak orayada ismini yazmıssındır!
Bekliyorum
Bekliyorum
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Geçmiş Olsun ofli Senin adına sevindim.freze61 yazdı:Arkadaşlar Karakterimi geri aldım Karakterimi çalan haysiyetsiz Beyaz Köşk Sunucusundan ismini unuttuğum bir şahsiyetsiz ancak suç duyurusunda bulundum gereken ceza neyse fazlası ile alacak
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- freze61
- Teşkilat Neferi
itemlere dokunmamış değil kaç gündür arkadaşlarımın carından karizma satıyprum o itemleri öyle düzdüm bu biir ; silinmediği için böyle saçma bişi yazman gerekmezdi bu ikii ; üçüncüsü adamın ismini yazdım o anada gitti sadece aklımda değil ; ama o ismi öğrenip buraya yazacam kripraz bu kadar laf soukuyoısn hala ismini söylemedin ; karakterinin ismini şuraya yazmayacak kadar yüreksiz bir insansan yapabileceğimiz bişey yok ) ayrıca görev
itemleri kimden kaç paraya aldım onuda yazayım içim rahatlasın ; ecel gözük eldiven carda duruyodu,
yüzük + kolya Frozzzendead kardeşimden
yücelen ayak + urban zırh 28 m e Charge den satın alındı
Yücelen halit pantolun Lodoskatili kardeşimden
yücelen ceket 25 m karşılıgından Xxxdelgadoxxx di yanlış hatırlamıyosam
bunlarn hepsin bu hafta içinde kendi emeğimle Wildrunsa ve Apple kardeşlerimin karizmalarını satarak aldığım itemlerimdir ; ayrıca üstüme hiç dokunmamış dedin ya benim üstüm fuLL yücelen ardennelerdi madem dokunulmadı hani o itemler nerde
Son bir söz eğer azıcık erkeksen karakterinin ismini şuraya yaz yeni açtığın forum hesapları ile millete bulaşma Sana hakkımı helal etmiyorum ....
itemleri kimden kaç paraya aldım onuda yazayım içim rahatlasın ; ecel gözük eldiven carda duruyodu,
yüzük + kolya Frozzzendead kardeşimden
yücelen ayak + urban zırh 28 m e Charge den satın alındı
Yücelen halit pantolun Lodoskatili kardeşimden
yücelen ceket 25 m karşılıgından Xxxdelgadoxxx di yanlış hatırlamıyosam
bunlarn hepsin bu hafta içinde kendi emeğimle Wildrunsa ve Apple kardeşlerimin karizmalarını satarak aldığım itemlerimdir ; ayrıca üstüme hiç dokunmamış dedin ya benim üstüm fuLL yücelen ardennelerdi madem dokunulmadı hani o itemler nerde
Son bir söz eğer azıcık erkeksen karakterinin ismini şuraya yaz yeni açtığın forum hesapları ile millete bulaşma Sana hakkımı helal etmiyorum ....
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
Revengeofage