Madem Üretmiyordunuz Reçeteyi neden Uğraştırdınız o kadar parayı 0 dan bir günde 4 kişi ile loxoles keserek 13 m yaptık + 4 m lık madenı 1.5m sattırdınız Paraq 15 molsun die şimdi Çıkmışlar üretim yok diyorlar Nesınız siz ya İnsanlarla Oynayarak zevk alan kişilermisiniz anlamadım
Ceketi ÜRetemediğimede Değil Amele Gibi çalıştım para için Siz insanmısız ya uyumadım lan ben Parayı denkleştireyim diye
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]
İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
ne AYak:Sın Lan sEn Dönek MönEk ADam ÜRetmeYincE Dönek Mi oluyor. Sie Get baŞkaSından ürEt olum Bir Daha Dönek b TeRs KeLime KulanırSan Seni Cıktıgın yerLeRe KATArım...
Kazım Bazı adamları loncaya almak ıcın ıyı araştır lutfen. Hatırlarsın ki o reçeteyı o gun mıgratta duştugu vakıt görenler kıskananlar oldu..Ve öylede sanıyorum bu Zazaki sırf o ceketı üretmek ıcın Loncaya katılmış..Benden söylemesı yıne sen daha ıyı bıLırsn Diger çarlarınında ne oLdugu belli zaten
Bütün loncaya mal edilmeli mi bilemem :?: , fakat aynı durum ile bende karşı karşıya kaldım.Sabah üreteceğiz dediler, hatta fiyat konusunda konuştuk , anlaşamadık eksiği ayarlayalım akşam üretirelim dedim ve akşam girdiğimde oyuna verilen cvp "Ceketi üretmiyoruz,vaz geçtik" ve neden sorusuna bile cvp verme tenezzülünde bulunmadı arkadaşımız öncelikle bu bir ayıptır ve ciddi anlamda lafını yemektir ki buna da dönekli denir.Fakat dediğim gibi loncanın tamamını iki kişinin vermiş olduğu karar için yargılayamayız...
Küfür etme eyilimde olan arkadaşa da şunu söylemek istiyorum ; karakterinizi bu şekilde iki paralıkmış gibi sergilemeyin lütfen ve olgun konuşmalar yapmaya gayret edin sonuçta bu bir oyun ve bu kadar seviyeyi aşağı çekmenin anlamı da yok luzumu da yok... Teşekkür ederim herkese iyi oyunlar dilerim ...
Akıllı adamlar söyleyecek sözleri olduğu için, aptallar illa konuşmak zorunda oldukları için konuşurlar.