OYUNDA hile var ...

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: OYUNDA hile var ...

Mesaj gönderen MykonS »

Bende 20 lwlde 49 lwl kesmiştim :D 20msine ws attık vermedi paralarımı ..
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
LemefermK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen LemefermK »

Allah sonuzu hak getıre bıde sunları bırakıp oyunuzu oynayın adam ne guzel emek etmıs oyun yapmıs tanını cıkarmak varken nedır bu bırbırınız yemek :twisted:
Treyxgodxofxwar (49)(Neclesuskly)
Resim
Özdilegxxşifa(49)(Fundiset,Zırh)
Kullanıcı avatarı
LemefermK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen LemefermK »

+ Boyle cıddı oyunlarda hıle olmaz oyun hatası dıye soyleyım ben sıze
Treyxgodxofxwar (49)(Neclesuskly)
Resim
Özdilegxxşifa(49)(Fundiset,Zırh)
Kullanıcı avatarı
Bladem063
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Bladem063 »

arkadaşım daha önce dedigim gibi hata oldugunu hepimiz kabullenelim...

peki ortada şöyle ilginç bir durum var neden hep arz lardan belli kişilere bu hilleler oluyor ?

ve neden hep realler hata diye üstünde duruyor ?

ayrıca bu kadar büyük bir hata var ise gmlerin sunucuları hata düzlene kadar kapatması gerekir. çünkü parasına ws atma olayı var cartı var curtu var bu işler hata diyip geçmeniz kadar basit degil öyle degilmi.

ayrıca oyun hatası oldugunu var sayarsak üstünde itemi olmayan bir adamın 100 m nuna vs teklif etmesi dogal birşiymi ? adam demekki o hataya güveniyor hata aniden kaybolsa ne yapacaktı ? demekki ona güveniyorki ws ye girme teklifi yapıyor.

hata oldugunu sanmıyorum. 3 yıldır oyun oynuyorum bu hatayı ilk defa gördüm
KrAlINa YoL VeRdİm,SoYtArIsIyLa UgRaŞaMaM
Kullanıcı avatarı
Leooxkursadd
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Leooxkursadd »

Simdi her sey iyi hos hadi diyelim oyun hatasi bunu aciklayan yok ve oyunda hataya maruz kalan car lodos kalde beni 4 kez kesti gicikligina ve ben olayin uzerine fazla gittim ama kufur etmedim neden ben blok yedim sizce adaletmi bu buna ne diyeceksiniz ? sizce yonetimin yaptigi dogrumu ?
Kullanıcı avatarı
Human
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Human »

Ulan çokmu biliyorsunuz siz bunun oyun hatası diye sölemiyormuyuz kim kendini geliştirmiş ki eğer geliştirmişse sana kalmış kardeşim Gmler konuyu halleder güncellemede geçer bu olay ;)
Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter öyle şeyler yaşattınki uğrunda ölmeye değer .
MustafaCanKızılkaya
Kullanıcı avatarı
GodfreyxSpider07
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen GodfreyxSpider07 »

Bladem koparttı beni üstünde istemi olmayan bir adam niye 100m nuna vs istesin diyerek :D :D :D :D :D :D :D
Kıskançlık kötü bişey kardeşim o zaman lodoslarda 5 veya daha fazla zırh var arzlarda 1 bunu açıkla bana :D
Herşey lodoslara olsun ne güzel ne ala olur dimi :D :D :D
Kullanıcı avatarı
barneykster
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: BOZOK

Mesaj gönderen barneykster »

Oyunda hatalar çok var mesela ben çift oturumdan bi charımdan diğerine aktarım yaparken klandaki charım kesilmiş gördüm kesilen chara girdiğimde char ayakta ama 0 canı var bankanın önünde duruyo hareket etmeye başladım ve yürümeye başladı yani böle şeyler olabiliyo ama Reelxistefan'nın böle bi hatayı farkedipte 100 m sine ws atmak istemesi düşündürücü gerçekten
BaRNeY - Barneyy - cCcOğUzBoyLUcCc
Kullanıcı avatarı
Bladem063
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Bladem063 »

GodfreyxSpider07 yazdı:Bladem koparttı beni üstünde istemi olmayan bir adam niye 100m nuna vs istesin diyerek :D :D :D :D :D :D :D
Kıskançlık kötü bişey kardeşim o zaman lodoslarda 5 veya daha fazla zırh var arzlarda 1 bunu açıkla bana :D

demek istedigimi anlamadın ki adamın elinde kafa kop birde 34 lwl bir pant war üstünde başka hiçbirşey yok ondan itemsiz diyorum ya yav burda car övmek degil kıskanmak degil adam basbaya diyor 100 m nuna vs diye parayıda istedigin kişiye emanet bırakalım diye kardeşim dalga geçmiyoruz burda degilmi
KrAlINa YoL VeRdİm,SoYtArIsIyLa UgRaŞaMaM
Kullanıcı avatarı
GodfreyxSpider07
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen GodfreyxSpider07 »

Bladem063 yazdı:
GodfreyxSpider07 yazdı:Bladem koparttı beni üstünde istemi olmayan bir adam niye 100m nuna vs istesin diyerek :D :D :D :D :D :D :D

demek istedigimi anlamadın ki adamın elinde kafa kop birde 34 lwl bir pant war üstünde başka hiçbirşey yok ondan itemsiz diyorum ya yav burda car övmek degil kıskanmak degil adam basbaya diyor 100 m nuna vs diye parayıda istedigin kişiye emanet bırakalım diye kardeşim dalga geçmiyoruz burda degilmi
Sende ölmediğin bir hatayı fark etsen sende kullanırsın .

“Genel Sohbet” sayfasına dön