Bu Ezmeleri Neden Koydun havamı reklammı die sormaın Adamlar karalamaya çalışıo + 10m i Vermemk için ne Yalanlar uyduruolar İfritler
EseN kalın İyi formlar
O Adam Iyı Ve Hakkı Ile Oynayan ßırı Senın Gıbı Onun ßunun ve ßenım Carımı Soyarak Ustunu Duzmuyor Serefsızler Teskılat Kurmus HırsızLık Cetesı KdrGzm ßasınız Ve Onun Tum Konustukları TeskıLLatta Yer Alıyor Az Hakknz İle Oynasanız O Kadar Paranız Olmaz AsıL EzıkLıkte Sızde...
sonxmohikan yazdı:O Adam Iyı Ve Hakkı Ile Oynayan ßırı Senın Gıbı Onun ßunun ve ßenım Carımı Soyarak Ustunu Duzmuyor Serefsızler Teskılat Kurmus HırsızLık Cetesı KdrGzm ßasınız Ve Onun Tum Konustukları TeskıLLatta Yer Alıyor Az Hakknz İle Oynasanız O Kadar Paranız Olmaz AsıL EzıkLıkte Sızde...
asilbey neymiş kimin nesiymiş bilmiyorum ama yeniçerixdorubey benim gözümde adi karaktersiz hırsızın tekidir belki elimde kanıtım yok ama allaha şükür kimseyede iftira atacak kadar düşük deilim bunu dorubeyle sohbetimle olsun yada yaptıklarıyla olsun herşeyiyle tanıdım ama bi gün bunları ona karşı kullanacagımı bilmediğim için foto almadım kanıtım yok ama bi gün herkez gerçek yüzünü görüp bana hak vericek bi zamanlarda bizdendi ama sonunda yaptıklarını öğrenince yüzü kalmadığı için loncadan ayrıldı ayrılmasaydı atıcakdım zaten bu daha şerefli oldu....