Sakin oL Kardeşim qit dısarı bi hava aL Su iÇ Bu biR oyun cevrene bak mavi topaz cektı noLdu qeRÇekte para veremezLeR Hem Bu qn o cekmıs yaRın 2 3 tane cekersın beLki Ben 1 Günde 8 tane cektm KardesımLe beraber yani 1 Mavi topaz iÇin Bosver deRw
En ıyısı qit karacine item kas öyLe Madende oturdunmu sinir hastası oLursun ya da çok hızLı cekmeyi ve sabretmeyi biLcen kardes qeLip qeÇeRken cektınmı cıkar bi ara eö qitmek için yan cara qirmiştim tepegözdeki mavideymiş o da eme qiremedim tepegz kanatma attı neyse topazı beklim dedim bekledım 1. sinde mavi cıktı sonra bekledim 2. sindede mavi cıktı yani sans işi bunu doqRu söylüyorum
Sahxesad yazdı:Kardeşim oyundaki olayları bu kadar büyültmeye gerek yok sen olgunluğunu ortaya koy...
koy olgunluğu kardeşim adam madene oturacak senin maden çekmeni engellicek aman boşver sen olgunluk koy ortaya büyütme olayı saatlerce madende bekle adam üstünde yatsın çekmeni engellesin birde çektiğin de saf çıksın aman boşver sen olgunluğunu koy nolacak 2 saat daha beklersin olgunluk önemli
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.