Buradada gmnin hiç bir şey yapamayacağını söylüyor.Ewt arkadaşlar çektiğim resimlerin çoğu siyasi içerikli ve çok ağır sözlerin kullanıldığı için koymadım.Yorum sizin bu adam 3 gün banlanırsa ben oyunu bırakırım bu adamın süresiz banlanmadını istiyorum...Eğer bazı resimler gözümden kaçtıysa affola.Çok detaylıca bakarak ayırmaya çalıştım.
sakıncalı içerik silindi. Forum hesabınız 1 Gün kapatıldı .
Bu tarz şikayetlerinizi oyun içinde '' Şikayet ET '' Butonunu kullanarak bize iletebilirsiniz . Oyun içinde insanlar rahatsız olmuş zaten , bir de forumda gerginlik yaratmayalım .
[GM]Nocomment
VATAN HAİNİ!!!!!!!
- Strongxfighter
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
VATAN HAİNİ!!!!!!!
Nick : Xkaranlıkbüyücüx
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
Re: VATAN HAİNİ!!!!!!!
Irkçı söylemlerin hepsine karşıyım bizi bu şekilde kışkırtmaya çalışan imzalarını bir çaput pacasının resmine boyayıp kışkırtan nicelerini gördü bu forum umarım oyunu bu tür şeylere alet edenleri temelli oyundan silerler..

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms
Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
İçerik silindi. Uyarı seviyeniz artırıldı. Forumda siyaset yapmayın lütfen
[GM]Nocomment
[GM]Nocomment
Kurşunun Sesi Her Dilde Aynıdır....
Küfürlü içerik silindi. Forum hesabınız 7 gün kapatıldı . Forumu siyasete bulaştırmayın lütfen
[GM]Nocomment
[GM]Nocomment