KUKLACININ SONU
- yokedicixfurkan
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
KUKLACININ SONU
SAYIN İKVCİLER KUKLACIDA 2 SENEYE YAKINDIR OYNUYORUM VE SERVERİMİZİN HALİ GİTGİDE KÖTÜLEŞİYOR BU KONUYU AÇMAMIN NEDENİ KUKLACININ HIRSIZ DOLANDIRICI VE KÜFÜRBAZLARLA DOLMASIDIR ÖRNEK OLARAK İSE URBAN ZIRH YERİNE 1LV ZIRH KOYMAK MADENİN ÜSTÜNE OTURMAK BÖLGEDEN DURMADAN BOŞ KONULAR HAKKINDA KONUŞUP AĞZA ALINMAYACAK LAFLAR ETMEK GİBİ ÖRNEKLER VERİLEBİLİR SON OLARAKTA NU KONUYU OKUYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM VE YANLIŞIM VARSA HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM
çakMaM VaR DİKKaT
Re: KUKLACININ SONU
aynen öle kardes bnde oynuyorm kuklacıda benmde esyalar calındı ne yapabilrm hiç bişey ya tekrardan kascan yada oyunu birkacan
...
- yokedicixfurkan
- İri Fare Avcısı
KİME SORSAM BİŞEYİ ÇALINMIŞ YANILMIYORSAM EN ÇOK DOLANDIRICI KUKLACIDA
çakMaM VaR DİKKaT
- yokedicixfurkan
- İri Fare Avcısı
olabilir arkadaşım tılsımı tam bilmiyorum ama bölge kirletme bizdede var ama altını basa basa tekrar söylüyorum kuklacı dolandırıcı hırsız la dolmuştur
çakMaM VaR DİKKaT
Kardes sen bırak onlar öle yapsın sen efendi ol ytr xD
- Firelife
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Teşkilatında bi farkı kalmadı ^GM İLE MİGRATA GİRİP ZIRH DÜŞÜRENLERDENMİ OYUN HATASINI KULLANIP (KLANDAYKEN KARŞI KLAN TARAFINDAN VURULMAMAK) TÜM KLAN MENSUPLARINI KESEN İNSANLARDANMI, DİLENENLERDENMİ,GM TAKLİDİ YAPANLARDANMI,KÜFÜR EDENLERDENMİ,HIRSIZLIK YAPANLARDANMI^ bahsediyim bilemiyorum ama bir gerçek var oyun artık eski oyun değil!
- Firelife
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
helvetia yazdı:sadece kuklacının değil tum serverların sorunudur bu oyuna elit oyuncular lazım
- essperanza
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
İnan bu olay sadece sizin sunucuda değil aynı olaylar uzun zamandır MERAN sunucunda da var.yokedicixfurkan yazdı:SAYIN İKVCİLER KUKLACIDA 2 SENEYE YAKINDIR OYNUYORUM VE SERVERİMİZİN HALİ GİTGİDE KÖTÜLEŞİYOR BU KONUYU AÇMAMIN NEDENİ KUKLACININ HIRSIZ DOLANDIRICI VE KÜFÜRBAZLARLA DOLMASIDIR ÖRNEK OLARAK İSE URBAN ZIRH YERİNE 1LV ZIRH KOYMAK MADENİN ÜSTÜNE OTURMAK BÖLGEDEN DURMADAN BOŞ KONULAR HAKKINDA KONUŞUP AĞZA ALINMAYACAK LAFLAR ETMEK GİBİ ÖRNEKLER VERİLEBİLİR SON OLARAKTA NU KONUYU OKUYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM VE YANLIŞIM VARSA HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM

Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
İstanbul Kurtlar Vadisi(İKV) burası
her yerde var öle zürtlerden