**** Yeniçeri Loncası ****
- dangerrrrr
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: **** Yeniçeri Loncası ****
Agalar bn bi loncaya girmek istiorum duşundum arkadaşlarım sizi çok övdüler bana sizin loncanıza gireblirmiyim?
Her Kasırga Küçük Bir Esintiyle Başlar... Dangeromer
- Muriscoyagmao
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Loncaya üye alımı lonca içindeki kardeşlerimizden en az birinin referans olması şartı ile yapılmaktadır...Aksi takdir 'de üye alımı Yapılmamaktadır.
insensitivE KAMER
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
ben online değlim ne oyunda ne bi loncada dört aydır oyunda yokum düzeltirseniz sevinirim saygı ve sevgilerimle
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir. bu savaş bir başladı mı, artık hiç bitmez!...
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Yeniçeri Loncası
smyra yazdı:ben online değlim ne oyunda ne bi loncada dört aydır oyunda yokum düzeltirseniz sevinirim saygı ve sevgilerimle
En son 13 mayıs tarihindeki listede adın var ozamanda online'dın. Ayrıca bunu msn adresim sende olduğu halde bu şekilde söylemen garip nedenine gelirsek ben senin yağmur olduğuna inanmıyorum
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
Küfürlü içerik silindi. Forum hesabınız 7 gün kapatıldı.
[GM]Nocomment
[GM]Nocomment
Arkadaşlar Yeniçerixtaşova sizin loncadanmı isimi geçmiyorda???
- yenicerixekin
- Salgın Koruyucusu
ewet yeniçerixtaşova bizim lonca üyemizdir.....Ttunababa yazdı:Arkadaşlar Yeniçerixtaşova sizin loncadanmı isimi geçmiyorda???
Yağmurlu bir günde görmüştüm seni
Üstünde çubuklu formalar vardı
Bir anda tutuldum aşık oldum ben
Sevdanın anlamı Siyah Beyazdı
Sılayaözlem - Derdiyok - Radi - Yeniçerixcrop
Üstünde çubuklu formalar vardı
Bir anda tutuldum aşık oldum ben
Sevdanın anlamı Siyah Beyazdı
Sılayaözlem - Derdiyok - Radi - Yeniçerixcrop
nerde la bu loncanın üyeleri :mrgreen:
ömer-musti-orhan-zeynep-tolga-çağrı-hakan-ümit-
birde cok sevdiğim arkadaşlardan
oktaysen=yüksel kardeşim senide cok özledik izliyorsan forumu ara sıra selam ver bize
birde; mesgencom =emrah senide özledik
birde öyle bir kardeşimiz varki mütavazilğiyle sunucunun en saygın kilşileri arasında olan
Yeniçerixselcuk arkadaşımız senide cok özledik(biz sürekli telefonda görüşüyoruz ama olsun burdanda hatırlatmak istedim seni) iş yoğunluğu sebebiyle bizle birlikte olmamıyo
inş kışa aramıza gelcek
bütün lonca üyelerimiz seçkin insanlardan oluşup ;oyunu oynama sebebimde sizsiniz :mrgreen:
yeniçerixamasia amasia
oktaysen=yüksel kardeşim senide cok özledik izliyorsan forumu ara sıra selam ver bize
birde öyle bir kardeşimiz varki mütavazilğiyle sunucunun en saygın kilşileri arasında olan
Yeniçerixselcuk arkadaşımız senide cok özledik(biz sürekli telefonda görüşüyoruz ama olsun burdanda hatırlatmak istedim seni) iş yoğunluğu sebebiyle bizle birlikte olmamıyo
bütün lonca üyelerimiz seçkin insanlardan oluşup ;oyunu oynama sebebimde sizsiniz :mrgreen:
yeniçerixamasia amasia
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Yeniçeri Loncası
amasia yazdı:nerde la bu loncanın üyeleri :mrgreen:
Yeniçerixselcuk arkadaşımız senide cok özledik(biz sürekli telefonda görüşüyoruz ama olsun burdanda hatırlatmak istedim seni) iş yoğunluğu sebebiyle bizle birlikte olmamıyoinş kışa aramıza gelcek
yeniçerixamasia amasia
Knk forum artık umrumdışı
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
- mesgenccom
- Işık Hanım'ın Elemanı
amasia yazdı:nerde la bu loncanın üyeleri :mrgreen:
Yeniçerixselcuk arkadaşımız senide cok özledik(biz sürekli telefonda görüşüyoruz ama olsun burdanda hatırlatmak istedim seni) iş yoğunluğu sebebiyle bizle birlikte olmamıyoinş kışa aramıza gelcek
yeniçerixamasia amasia
keyfalan@hotmail.com msn ekle ama açıklamada kendini tanıt yoksa bilinmedik şahısları kabul etmiyorum.....selametle...
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan