adam kafa buluryor ve ben hala menzil disi die kafayi yiorum .. 5 lodos takildik pesine cani 100 ve buyuk ispat nasil menzil disindayim adamla ic iceyim hala menzil disi diyor ve kimse masal okumasin oyunda hile yok diye oyun hatasi degil bu !! gereken yapilmazsa allah sizden hesap sorsun cunku hak yersiniz saygilarla (ZORABI
Bu olay artık çok sık yaşanmaya başladı oyunda 1 kaç kişidede oldu bu oyundanmı kaynaklanıyor yoksa hilemi buldular bilemicem artık gm ler bir an önce şu sorunun çaresine baksınlar.Egerki bu bir hile ise bu böle dewam edicekse oyunun hiç bir tadı kalmıcak bir an önce gm ler ilgilenin şu sorunla egerki hile ise lütfen bir an önce açıgı kapatın ve bunu yapan kişilere ban veriniz lütfen .....
Bu konuyu acikca anlatcak biri yokmu ben aratirdim eger karekterin ex sifirsa bi program var adini bos verin oyunda yat komutu ile yatiyorsun ve oyunu aciyorsun karekterin yati yerde ama geziyor ve saldiran kisi hedef menzil disi diye hata vermesini sagliyor yani buna acik ve net cvp veren varsa buyursun beni inandirsin sonra beni banlasinlar raziyim