Benxefsaneyiim in gerçek yüzü !

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
kappak
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

Benxefsaneyiim in gerçek yüzü !

Mesaj gönderen kappak »

hidra yolu üstündeki yoncaya gittiğimde bu arkadaş Atlantik çarı ile ordaydı oraya vardığımda kazara ölmesine sebep oldum bilerek yapılmış birşey değildi özür dilediğim halde yan çarı Benxefsaneyiim e geçip ana avrat sövmeye başladı o an şikayet ettim ama bu arkadaş hala konuşmaya devam ediyor bu ettiği küfürlere karşılık 3 gün değil süresiz sus yemesi gerekir böyle kişilere abi abi diye hitap eden kişilere sesleniyorum örnek aldığınız kişilere dikkat edin...fotoğraflar zaten herşeyi açıklıyor

Küfür içerikli resimler silindi. Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatıldı

[GM]Nocomment
Kullanıcı avatarı
Sinekvalesi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Benxefsaneyiim in gerçek yüzü !

Mesaj gönderen Sinekvalesi »

Bu oyunu her yaştan oyuncuya sahip her yaşa hitap eden bir oyundur;Her yaştan oyuncu vardır.
bu oyunun genel sorunu Aile terbiyesi almamış karaktersiz (hile kullanan ve küfür eden) kişiler olması, rahatsız etmekten zevk duyan insanlar bi bakıma yaş ortalamaları genellikle(benim düşüncem) +13 ile -20 dir bunu herkez tahmin edebilir.
bence bu tarz hakaret yada küfür edenlerin suçu cok görünür olmasi lazim.
Keşke bu fotolari Forume koymasaydin.

O kadar dedim zamaninda Benxefsaneyim IxSaWxI diğe inanmadiniz hatta ve hatta benim dost dediklerim bile inanmadi !

Not : Benxefsaneyim = IxSaWxI
Benxasyaşahini = Serenad
Tanriçahera = Xolembax
Dünya yıkılsa üzerime,son sözüm yine iki kelime ,otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım.
Kullanıcı avatarı
Cin0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cin0 »

Sinekvalesi yazdı:Bu oyunu her yaştan oyuncuya sahip her yaşa hitap eden bir oyundur;Her yaştan oyuncu vardır.
bu oyunun genel sorunu Aile terbiyesi almamış karaktersiz (hile kullanan ve küfür eden) kişiler olması, rahatsız etmekten zevk duyan insanlar bi bakıma yaş ortalamaları genellikle(benim düşüncem) +13 ile -20 dir bunu herkez tahmin edebilir.

O kadar dedim zamaninda Benxefsaneyim IxSaWxI diğe inanmadiniz hatta ve hatta benim dost dediklerim bile inanmadi !

Benxasyaşahini = Serenad
Tanriçahera = Xolembax
AbiLerim Hepsi ve bende bunLarın aRasında Yetiştim Oyunda bi soRun oLan vaRsa, Abilerime YapıLan ayıp bana'da YapıLmış oLur..
BiRisi BaNa

' NapıyoRsun '

Diyince , Kısık bir sesLe

`` HİÇ

Diyorumm

Kimse AnLamıyoR !

* [ H ] ayaTıN

* [ İ ]çiNdeN

* [ Ç ] ıkamıyoRummm..

. RapheaL .

. Yakamozxböceq .
kahinpol
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen kahinpol »

Sinekvalesi yazdı:Bu oyunu her yaştan oyuncuya sahip her yaşa hitap eden bir oyundur;Her yaştan oyuncu vardır.

Benxasyaşahini = Serenad
Tanriçahera = Xolembax
Benxefsaneyim bu sunucu en kral adamı o IxSaWxI olamaz iftira atma
simsiyahh
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen simsiyahh »

Ben Benxefsaneyim karakterını kullanan şahısım sanırm herkeste farkındaysa Benxefsaneyi(i)m oalrak bır çar açılmıs we bu zatı muhterem kendı şahsına kufurler saydırarak ban ıftıra atmaya çalışan bir karaktersızın ağzından dokulen saçmalıklar ben sawım dıyenler once ne olduklarını bılsınler bana ıftıra atıyorsnda utanmıyormusun bır bayana atmaya bu kadarmı onursuzsun gerçı 1 lewel karakter açıp kendı kutsal annene kufurler edip başkarını sucluyor isen sana ınsanlıtkan söz etmem benım ınsanlıktan çıkmam demek.... saygılarımla...
Kullanıcı avatarı
Sinekvalesi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Sinekvalesi »

simsiyahh yazdı:Ben Benxefsaneyim karakterını kullanan şahısım sanırm herkeste farkındaysa Benxefsaneyi(i)m oalrak bır çar açılmıs we bu zatı muhterem kendı şahsına kufurler saydırarak ban ıftıra atmaya çalışan bir karaktersızın ağzından dokulen saçmalıklar ben sawım dıyenler once ne olduklarını bılsınler bana ıftıra atıyorsnda utanmıyormusun bır bayana atmaya bu kadarmı onursuzsun gerçı 1 lewel karakter açıp kendı kutsal annene kufurler edip başkarını sucluyor isen sana ınsanlıtkan söz etmem benım ınsanlıktan çıkmam demek.... saygılarımla...
Bak allah yukarda ! ve bizleri goruyor.
Ben boşuna konuşmam Saw,bunu sende çok iyi biliyorsun.
kahinpol yazdı:

Benxasyaşahini = Serenad
Tanriçahera = Xolembax
Benxefsaneyim bu sunucu en kral adamı o IxSaWxI olamaz iftira atma
Bu foto aylardan beri var bende ! Kismet buguneymiş
Resim

Kendimi Arkadaşı Serenad gibi gosterdim ve sonuç aldim !
Dünya yıkılsa üzerime,son sözüm yine iki kelime ,otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım.
simsiyahh
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen simsiyahh »

saçmalıklarınla sadece kendı egolarını tatmın edersn sınekvalesii ne saçmaladıgını dahı bılmıyorum gerçeklerle alakası olmayan dusuncelerını yansıtıp ınsanları kendı tarafna çeklmeye çalısıyorsun ama senın bır tarafın yok kı?? en yakın dostların bıle sana ınanmamış ise sen daha ne gezıyorsun bu ortamda ?? artı mert ol delıkanlı ol senın bı sorunun warsa benımledır bayanları karıştırma senın anan bacına saygın war ise eğer...
Kullanıcı avatarı
boomerang
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos
Lonca: Southwest Wind Guard

Mesaj gönderen boomerang »

hidra yolu üstündeki yoncaya gittiğimde bu arkadaş Atlantik çarı ile ordaydı oraya vardığımda kazara ölmesine sebep oldum bilerek yapılmış birşey değildi özür dilediğim halde yan çarı Benxefsaneyiim e geçip ana avrat sövmeye başladı o an şikayet ettim ama bu arkadaş hala konuşmaya devam ediyor bu ettiği küfürlere karşılık 3 gün değil süresiz sus yemesi gerekir böyle kişilere abi abi diye hitap eden kişilere sesleniyorum örnek aldığınız kişilere dikkat edin...fotoğraflar zaten herşeyi açıklıyor[/quote]

Bu şahısın karakterini ben aylar önce öğrendim...
Bence reel hayatta insanların saygı duymadığı bi b*ka yaramayan aşşalık herifin teki ;o yüzdende sanal ortamda önüne gelene küfürler savurarak kendini tatmin ediyor.
Kullanıcı avatarı
alisergvn
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen alisergvn »

bunun ile ilgili gerçekten bi çözüm bulunmalı örn küfürlü msjları GMler toplayıp sohbete yazılınca bot otomatik kick atsa güzel olur
Kullanıcı avatarı
Ruby
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ruby »

hidra yolu üstündeki yoncaya gittiğimde bu arkadaş Atlantik çarı ile ordaydı oraya vardığımda kazara ölmesine sebep oldum bilerek yapılmış birşey değildi özür dilediğim halde yan çarı Benxefsaneyiim e geçip ana avrat sövmeye başladı o an şikayet ettim ama bu arkadaş hala konuşmaya devam ediyor bu ettiği küfürlere karşılık 3 gün değil süresiz sus yemesi gerekir böyle kişilere abi abi diye hitap eden kişilere sesleniyorum örnek aldığınız kişilere dikkat edin...fotoğraflar zaten herşeyi açıklıyor[/quote]
Valla ben bu admaa inanırım; nedenide şu : adam benim kardeşime top falan diyen adam allah büyük ya bana çok uzak ama kardeşlerime çok yakın bi ilde keşke bana yakın olaydı bu güne kadar kimseye klavye delikanlılığı yapmadım ama bu kaç yüzü olduğu belli olmayan kişiliksize yapardım bide üstüne gider onu kıvırcık mıçıttırırdım bu kadarda büyük konuşuyorum.
Normalde benden büyüklere saygılıyımdır fakat bu karaktersizin benden büyük olduğunu bildfiğim halde saygıya layık olduğun u düşünmüorum benim gözümde bakkallarda satılan plastik toplar kadar değeri yok...
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...

Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön