ezik insan gelmiş benim klan şifacımı yendi diye havalara giriyo
gel len 49 olmanı bekliyom agemennon zorlu gelir istiyosan yeni çar açıyım 36 yapıp karşına çıkarıyım hem onu yenebilme ihtimalin daha yüksek hem de o zmna kadar 49 olursun :mrgreen:
physcopath yazdı:yürü git lan 36 lwl bebesin 48 lwl adamı kesion bende 49 arkimi 15 lwl le keserim böle olursa boşu boşunu konu açıon :twisted:
küçükken seni aç mı bıraktılar ıslak hortumla mı dövdüler ?
davaynan vurdu davaynan
su vereydi eyidi
arkadaşlar kendi aralarında şakalaşıyolar şimdi sana ve senin gibi eziklere ne oluyo anlamış değilim bi sıkıntın varsa imzama bekliyorum gülü susuz seni de bensiz bırakmam aklında olsun oke kardeşim
physcopath yazdı:yürü git lan 36 lwl bebesin 48 lwl adamı kesion bende 49 arkimi 15 lwl le keserim böle olursa boşu boşunu konu açıon :twisted:
küçükken seni aç mı bıraktılar ıslak hortumla mı dövdüler ?
davaynan vurdu davaynan
su vereydi eyidi
arkadaşlar kendi aralarında şakalaşıyolar şimdi sana ve senin gibi eziklere ne oluyo anlamış değilim bi sıkıntın varsa imzama bekliyorum gülü susuz seni de bensiz bırakmam aklında olsun oke kardeşim
bla bla bla ilk okul talebelerinin birbilrlerine etitği hakaretleri gelmiş kullanıosun yakışdıramadım desem yalan olur yakışmış bu yolda devam xD