centrinion

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
dostlukk
İskele Babası
İskele Babası

centrinion

Mesaj gönderen dostlukk »

Arkadaşlar junonu kesmek için centrinionu kesmek şartmıdır, bazı yerlerde centririnion kesilmesse junon kendine can basıyor diye duydum peki bu ne oranda çokmu can basıyor centriniona uğramadan kesilse bi sorun olurmu centirionun kesilmesi junonun kesilmesini ne derece açıklıyor açılayabilirmisiniz ayrıca jnonu kemek için gerekli taktiğide tekrar yazabilirseniz çok sevinirim..

iyi forumlar
kok29
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: centrinion

Mesaj gönderen kok29 »

Evet öncelikle Centirum kesmen gerekiyor centirum kesmeden junono gidersen belli bir candan sonra junon kendine can basiyor ve cani azalmiyor Centirumun gücü koruyor beni diyor ondan dolayi önce centirumu keseceksiniz. taktiği ise çok basitdir 2 büyücü arkadaş ortada oynatacak elektirk hasar atarak (bi x büyücü arkadaş vurcak bi y büyücü arkdaş vuracak öteki büyücü arkadaş sadece arada sirada vuracak) savaşci arkadaş ise zihin olmasi şart çünkü centirum bazen büyücülere zihin atiyor ve bunuda sadece savaşci arkadaşin zihin atarak centirum zihninizi aliyor bu sirada 2 şifaci arkadaşimizda bu büyülere can kurtanlarini eksik etmesin ki büyücü arkadaşlari rahat koruyabilsin.
ilkyardim
Acemibüyü

“Genel Sohbet” sayfasına dön