HIRSIZLAR!!!!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
DRAMAFON
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

HIRSIZLAR!!!!

Mesaj gönderen DRAMAFON »

Öncelikle selamun aleyküm beni belki tanıyanınız olmayabilir...Ben Qllvalell
İlk şunu diyeyim son günlerde açılan karakterlerin çakmaları...Yada fake siteler...
Bende bundan madur olan bir sürü kişiden biriyim...
Emek hırsızlığının sınırı yok bu kadar da kıskanç olunmaz ;) Mesela kuzenim olan Kafkasian ın çakması olan Kafkasıan...

Fazla sizi sıkmak istemiyorum ama olayı anlatıyım...

Kuzenim arkadaş listemde ekli değildi...Sonra sana şu şifacıyı vereyim mi dedi bende neden olmasın dedim...Sonra kullanıcı adımı verdim...2 dakka sonra karakter transfer onayı geldi tamamen benim şapşallığım ama o an kafam dağınıktı zaten onay kodunu vermişim...Yarın baktığımda dadaş ın yanında artık 1 büyücüm yoktu :S

Ve artık bu adamlara gerekilenin yapılmasını rica ediyorum yoksa kötü yollara başvuracağım...

Saygı ve Sevgilerimle...

Not:Mesajlarım sıkıcı ve saçma gelebilir özür diliyorum ama artık bi yeter demenin vakti geldi...!!!!
veym3
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Re: HIRSIZLAR!!!!

Mesaj gönderen veym3 »

DRAMAFON yazdı:Öncelikle selamun aleyküm beni belki tanıyanınız olmayabilir...Ben Qllvalell
İlk şunu diyeyim son günlerde açılan karakterlerin çakmaları...Yada fake siteler...
Emek hırsızlığının sınırı yok bu kadar da kıskanç olunmaz ;) Mesela kuzenim olan Kafkasian ın çakması olan Kafkasıan...

Kuzenim arkadaş listemde ekli değildi...Sonra sana şu şifacıyı vereyim mi dedi bende neden olmasın dedim...Sonra kullanıcı adımı verdim...2 dakka sonra karakter transfer onayı geldi tamamen benim şapşallığım ama o an kafam dağınıktı zaten onay kodunu vermişim...Yarın baktığımda dadaş ın yanında artık 1 büyücüm yoktu :S

Ve artık bu adamlara gerekilenin yapılmasını rica ediyorum yoksa kötü yollara başvuracağım...

Saygı ve Sevgilerimle...

Not:Mesajlarım sıkıcı ve saçma gelebilir özür diliyorum ama artık bi yeter demenin vakti geldi...!!!!
bu durumda Gmlerin yapa bilecekleri bişey yok onay kodu vermişsin bir kere
Kullanıcı avatarı
querillaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen querillaa »

Ardakş Dikkatli olsana etrafta öle iç . kaynıoki anlatılmas ve maden aktrım ypckmış sen kendin ypsana adam orya senin carının ismini yazmış .. Geçmiş Olsun .. ne diyeLim

Xasgarixkaos
Kullanıcı avatarı
cesur96
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen cesur96 »

DRAMAFON yazdı:Öncelikle selamun aleyküm beni belki tanıyanınız olmayabilir...Ben Qllvalell

Saygı ve Sevgilerimle...

Geçmiş Olsun Kardeşim...
ExoRcİsTxZT
ExoRcİsTIIxZT
Resim
Ceyyhann
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Ceyyhann »

Aynı olay benimde başıma geldi savaşçım ceyhanxsavaşçı güvenimi kazandı sonrada benim karaktere 2 defa girdi bişey yapmadı en sonunda bana 15 tane irdyum aktaracağını söyledi ve bende verdim işte benim o anki dalgınlıgım ve salaklığım üstümü soydu adıda: Xomerxxxkamukxx bu şahıs dikkat edin
Galaktoz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Galaktoz »

Aynı Olay benim basıma geldi. DAlgınlıktan dolayı bende onay kodunu verdim.. Ancak farkına vararak Sehrazatxmg isimli carımı sildim.. Çalan adamı her gün oyundakendi karsımda gorecegıme olmasın daha iyidi, o kadar emek vardı gitti. Ama en kısa zamanda dönecem aynı çarla tekrardan.. ;)
BİR MİLİTAN OLDUĞUMU BİLSEN YİNE SEVER MİYDİN !!

Sehrazatxmg
IIXxGaLaKToZxXII
ErGeNeKoNxMESUT
UMUTGFB
JeRuSaLeMm

MAZİDEKİ DOSTLAR

“Genel Sohbet” sayfasına dön