Hmm özür dilerim bugun sadece Astalan la konustum ama o kadar samımı deılız kefılın loncadan olması gerkıosa ozur dılerım sızı mesgu letttım ıyı forumlar-ıyı oyunlareray yazdı:Kefil gösterebilceğiniz kişinin, loncamızdan birisi olması gereklidir.Aksi takdirde başvurunuz değerlendirilmeye alınmayacaktır. İyi forumlarLiderxbuyucux yazdı:Tşk ederımeray yazdı:Başvuru icin gereken bilgiler;İyi günler bugun Tskxhxalbay la konustumda uye alımınız devam edıomus oyunu 2.5 senedır oynuorum belırlı aralıklar vererek (okul oldugu zaman daha az oynuorum) 46 lwl bır carım var oyunda uzman saıylırım asıl sancakta tanınırım ama 1 sene once beyazkosk e caar actım ve burda oynamaya devam edıorum.Acaba uye basvurusunda blunsam alınırmıyım ?:)
Oyundakı adım Acımasızaslann yada Acımasızkaplan dan ulasabılırsınız
AD:
S.AD:
OYUNDAKİ NICK LER LWL LERIYLE:
OYUN HAKKINDA TECRÜBESİ:
LONCA KATILIM AMACI:
KEFİL GOSTEREBILECEGI BIRILERI:
Bu listeyi doldurup , başvurunuzu yaparsanız. Başvurunuz değerlendirilecektir. İyi forumar
AD=SİNAN
S.AD=SOYMAN
YAŞADIĞIM YER =KOCAELİ
OYUNDAKİ NİCKLER=Acımasızaslann(46)-Acımasızaslannn(25)-Acımasızkaplan(32)-Liderxbüyücü(32)(lider lonca deıdır sadece lakap)
Oyun hakkındakı tecrubesı=Oynu 2.5 sendır oynuorum fakat okul zamanı gunde 2-3 saat bazen hıc oynuyamıorum ama oyunumada hayatmada onem verıorum.oyunda hrısızlık yapan 4 kısıyı kufur eden 16 kısıyı uzaklastırdım yada susturulmasına yrdım ettım.Bu zamana kdr hırsızlık yapmadım aslada yapma
Lonca katlım amacı=oyunda arkadaşlarımın olması,bana destek olucak veya benım onalra destek olacagım bırılerı beyazkoskun hakkettıgı yerı alması.Hırsızlık kufur vb. seylerın onune gecılmesı.Oyunumuzu tanıtmak.
Kefıl gosterebılcegım kısı=Aslında oyunda cok samımı oldugum 1 kısı vardı sadece ona gvenırdım nıck 'Şefukan' ama yaz tatılınde bıde Vatanxçağatay var son 1 haftadır onlada samımıyız o bana ben ona guvenıorum.
Uye alımında yapacagınız dusunceler ve benım goruslerımı degerlendırdıgınız ıcın tesekkur ederım.
TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
- Liderxbuyucux
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
En son Liderxbuyucux tarafından 24 Tem 2010 22:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
SUNUCU:'BEYAZKÖŞK'
KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'

Rica ederim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. İyi forumlarLiderxbuyucux yazdı:Hmm özür dilerim bugun sadece Astaban la konustum ama o kadar samımı deılız kefılın loncadan olması gerkıosa ozur dılerım sızı mesgu letttım ıyı forumlar-ıyı oyunlareray yazdı:Kefil gösterebilceğiniz kişinin, loncamızdan birisi olması gereklidir.Aksi takdirde başvurunuz değerlendirilmeye alınmayacaktır. İyi forumlarLiderxbuyucux yazdı:Tşk ederımeray yazdı:Başvuru icin gereken bilgiler;İyi günler bugun Tskxhxalbay la konustumda uye alımınız devam edıomus oyunu 2.5 senedır oynuorum belırlı aralıklar vererek (okul oldugu zaman daha az oynuorum) 46 lwl bır carım var oyunda uzman saıylırım asıl sancakta tanınırım ama 1 sene once beyazkosk e caar actım ve burda oynamaya devam edıorum.Acaba uye basvurusunda blunsam alınırmıyım ?:)
Oyundakı adım Acımasızaslann yada Acımasızkaplan dan ulasabılırsınız
AD:
S.AD:
OYUNDAKİ NICK LER LWL LERIYLE:
OYUN HAKKINDA TECRÜBESİ:
LONCA KATILIM AMACI:
KEFİL GOSTEREBILECEGI BIRILERI:
Bu listeyi doldurup , başvurunuzu yaparsanız. Başvurunuz değerlendirilecektir. İyi forumar
AD=SİNAN
S.AD=SOYMAN
YAŞADIĞIM YER =KOCAELİ
OYUNDAKİ NİCKLER=Acımasızaslann(46)-Acımasızaslannn(25)-Acımasızkaplan(32)-Liderxbüyücü(32)(lider lonca deıdır sadece lakap)
Oyun hakkındakı tecrubesı=Oynu 2.5 sendır oynuorum fakat okul zamanı gunde 2-3 saat bazen hıc oynuyamıorum ama oyunumada hayatmada onem verıorum.oyunda hrısızlık yapan 4 kısıyı kufur eden 16 kısıyı uzaklastırdım yada susturulmasına yrdım ettım.Bu zamana kdr hırsızlık yapmadım aslada yapma
Lonca katlım amacı=oyunda arkadaşlarımın olması,bana destek olucak veya benım onalra destek olacagım bırılerı beyazkoskun hakkettıgı yerı alması.Hırsızlık kufur vb. seylerın onune gecılmesı.Oyunumuzu tanıtmak.
Kefıl gosterebılcegım kısı=Aslında oyunda cok samımı oldugum 1 kısı vardı sadece ona gvenırdım nıck 'Şefukan' ama yaz tatılınde bıde Vatanxçağatay var son 1 haftadır onlada samımıyız o bana ben ona guvenıorum.
Uye alımında yapacagınız dusunceler ve benım goruslerımı degerlendırdıgınız ıcın tesekkur ederım.
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- Liderxbuyucux
- FareAdam Düşmanı
Afedersınız tekrar rahatsız edıyorum ozur dılerm tekrar bana kefıl olacak kısı samımı olmak zorundamı yoksa soyle bır rıcada bulunmak sıtıyorum
Loncanızdan bır kısı benle 2-3 belkı 1 hafta dolasın bnı gozetlesın bos oldugu zamanlar ben ona yardım ederım falan gıbısınden hem benı tanımıs olur belkı bana guvenırse kefıl olur ama eger dersenızkı lonca uyelerımız mesgul etmek ıstemıyoruz o zaman rahatsız etmem tekrar rahatsız ettıgım ıcın ozur dılerım ıyı forumlar...
Loncanızdan bır kısı benle 2-3 belkı 1 hafta dolasın bnı gozetlesın bos oldugu zamanlar ben ona yardım ederım falan gıbısınden hem benı tanımıs olur belkı bana guvenırse kefıl olur ama eger dersenızkı lonca uyelerımız mesgul etmek ıstemıyoruz o zaman rahatsız etmem tekrar rahatsız ettıgım ıcın ozur dılerım ıyı forumlar...

- Liderxbuyucux
- FareAdam Düşmanı
AD:Sinan
S.AD:Soyman
YAŞADIĞI YER:Kocaeli
OYUNDAKİ NICK LER LWL LERIYLE:Acımasızaslann(46)-Acımasızkaplan(32)(Suan kasıyorum lwl ı yukselıcek)-Acımasızaslannn(25)-Liderxbüyücüx(32)
OYUN HAKKINDA TECRÜBESİ:Oyunu 2.5 senedir oynuyorum.Oyundakı fıyatları ve neyın nasıl kımle kac ksıyle kesılcegını blıyorum.Hırsızlık yapan kısılerın veya kufur eden kıslerın cogunun ceza almasına yardımcı oldum.Ceza almayanları uyardım.
LONCA KATILIM AMACI:Loncaya katılım amacım sudur sadece sizin değil bütün loncaların forum sayfasına baktım ve kendıme yada kendımı sıze layık gordum
Loncanızı yukarılara cıkaracagıma uye oldgum an soz verıyorum.
KEFİL GOSTEREBILECEGI BIRILERI:Gelelim kefil e kefil konusunda ıstedıgınız kısıyı secın o kısıyı benle belırlı bır gun boyunca bırakın o bana bende ona %100 guvenıcegım bundan emın olabılırsınız.(Eğer kefılsız bu basvuruyu bosuna yaptın dersenız
2 gune kefıl gosterırım
)
Tekrar uye basvurusu yapmamın sebebı sızı oyalamak yada sızle dalga gecmek değil sizin gibi kısılerın actıgı loncaya uye olabılmek ıstegı(Kim kendi için iyi olanı istemezki!!!)
S.AD:Soyman
YAŞADIĞI YER:Kocaeli
OYUNDAKİ NICK LER LWL LERIYLE:Acımasızaslann(46)-Acımasızkaplan(32)(Suan kasıyorum lwl ı yukselıcek)-Acımasızaslannn(25)-Liderxbüyücüx(32)
OYUN HAKKINDA TECRÜBESİ:Oyunu 2.5 senedir oynuyorum.Oyundakı fıyatları ve neyın nasıl kımle kac ksıyle kesılcegını blıyorum.Hırsızlık yapan kısılerın veya kufur eden kıslerın cogunun ceza almasına yardımcı oldum.Ceza almayanları uyardım.
LONCA KATILIM AMACI:Loncaya katılım amacım sudur sadece sizin değil bütün loncaların forum sayfasına baktım ve kendıme yada kendımı sıze layık gordum
KEFİL GOSTEREBILECEGI BIRILERI:Gelelim kefil e kefil konusunda ıstedıgınız kısıyı secın o kısıyı benle belırlı bır gun boyunca bırakın o bana bende ona %100 guvenıcegım bundan emın olabılırsınız.(Eğer kefılsız bu basvuruyu bosuna yaptın dersenız
Tekrar uye basvurusu yapmamın sebebı sızı oyalamak yada sızle dalga gecmek değil sizin gibi kısılerın actıgı loncaya uye olabılmek ıstegı(Kim kendi için iyi olanı istemezki!!!)

- CeWHeR
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
BEYAZKÖŞK
CeWoXLioN [ 49 ]
Cewher [ 49 ]
Tskxkxcewher [ 49 ]
TEŞKİLAT
TheTigeR [ 49 ^]
aLTuNKaYa [ 49 ^]
Altunkaya [ ?? ]
Cewherr [ 49 ]
CeWoXLioN [ 49 ]
Cewher [ 49 ]
Tskxkxcewher [ 49 ]
TEŞKİLAT
TheTigeR [ 49 ^]
aLTuNKaYa [ 49 ^]
Altunkaya [ ?? ]
Cewherr [ 49 ]
arkadaşlar üstlerim soyuldu
Forward yazdı:arkadaşlar üstlerim soyuldu![]()
GEÇMİŞ OLSUN :?
Tskxkxdevlet
saol :S jamescarterII çalmış #@!?KRAL yazdı:Forward yazdı:arkadaşlar üstlerim soyuldu![]()
GEÇMİŞ OLSUN :?
Tskxkxdevlet
Eray Abi Mesut memett abi
Çarımın üstünü bulana kadar Oyuna girmiyecem
eger jamescarter wermesse onun ta...........
oyunuda bırakacam Tskxdxforward ı Forumdan silebilrisiniz
Çarımın üstünü bulana kadar Oyuna girmiyecem
eger jamescarter wermesse onun ta...........
oyunuda bırakacam Tskxdxforward ı Forumdan silebilrisiniz