TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Liderxbuyucux
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası

Mesaj gönderen Liderxbuyucux »

eray yazdı:
Liderxbuyucux yazdı:
eray yazdı:
İyi günler bugun Tskxhxalbay la konustumda uye alımınız devam edıomus oyunu 2.5 senedır oynuorum belırlı aralıklar vererek (okul oldugu zaman daha az oynuorum) 46 lwl bır carım var oyunda uzman saıylırım asıl sancakta tanınırım ama 1 sene once beyazkosk e caar actım ve burda oynamaya devam edıorum.Acaba uye basvurusunda blunsam alınırmıyım ?:)
Oyundakı adım Acımasızaslann yada Acımasızkaplan dan ulasabılırsınız
Başvuru icin gereken bilgiler;

AD:
S.AD:
OYUNDAKİ NICK LER LWL LERIYLE:
OYUN HAKKINDA TECRÜBESİ:
LONCA KATILIM AMACI:
KEFİL GOSTEREBILECEGI BIRILERI:

Bu listeyi doldurup , başvurunuzu yaparsanız. Başvurunuz değerlendirilecektir. İyi forumar
Tşk ederım
AD=SİNAN
S.AD=SOYMAN
YAŞADIĞIM YER =KOCAELİ
OYUNDAKİ NİCKLER=Acımasızaslann(46)-Acımasızaslannn(25)-Acımasızkaplan(32)-Liderxbüyücü(32)(lider lonca deıdır sadece lakap)
Oyun hakkındakı tecrubesı=Oynu 2.5 sendır oynuorum fakat okul zamanı gunde 2-3 saat bazen hıc oynuyamıorum ama oyunumada hayatmada onem verıorum.oyunda hrısızlık yapan 4 kısıyı kufur eden 16 kısıyı uzaklastırdım yada susturulmasına yrdım ettım.Bu zamana kdr hırsızlık yapmadım aslada yapma
Lonca katlım amacı=oyunda arkadaşlarımın olması,bana destek olucak veya benım onalra destek olacagım bırılerı beyazkoskun hakkettıgı yerı alması.Hırsızlık kufur vb. seylerın onune gecılmesı.Oyunumuzu tanıtmak.
Kefıl gosterebılcegım kısı=Aslında oyunda cok samımı oldugum 1 kısı vardı sadece ona gvenırdım nıck 'Şefukan' ama yaz tatılınde bıde Vatanxçağatay var son 1 haftadır onlada samımıyız o bana ben ona guvenıorum.
Uye alımında yapacagınız dusunceler ve benım goruslerımı degerlendırdıgınız ıcın tesekkur ederım.
Kefil gösterebilceğiniz kişinin, loncamızdan birisi olması gereklidir.Aksi takdirde başvurunuz değerlendirilmeye alınmayacaktır. İyi forumlar
Hmm özür dilerim bugun sadece Astalan la konustum ama o kadar samımı deılız kefılın loncadan olması gerkıosa ozur dılerım sızı mesgu letttım ıyı forumlar-ıyı oyunlar
En son Liderxbuyucux tarafından 24 Tem 2010 22:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
SUNUCU:'BEYAZKÖŞK'
KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'

Resim
Kullanıcı avatarı
eray
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen eray »

Liderxbuyucux yazdı:
eray yazdı:
Liderxbuyucux yazdı:
eray yazdı:
İyi günler bugun Tskxhxalbay la konustumda uye alımınız devam edıomus oyunu 2.5 senedır oynuorum belırlı aralıklar vererek (okul oldugu zaman daha az oynuorum) 46 lwl bır carım var oyunda uzman saıylırım asıl sancakta tanınırım ama 1 sene once beyazkosk e caar actım ve burda oynamaya devam edıorum.Acaba uye basvurusunda blunsam alınırmıyım ?:)
Oyundakı adım Acımasızaslann yada Acımasızkaplan dan ulasabılırsınız
Başvuru icin gereken bilgiler;

AD:
S.AD:
OYUNDAKİ NICK LER LWL LERIYLE:
OYUN HAKKINDA TECRÜBESİ:
LONCA KATILIM AMACI:
KEFİL GOSTEREBILECEGI BIRILERI:

Bu listeyi doldurup , başvurunuzu yaparsanız. Başvurunuz değerlendirilecektir. İyi forumar
Tşk ederım
AD=SİNAN
S.AD=SOYMAN
YAŞADIĞIM YER =KOCAELİ
OYUNDAKİ NİCKLER=Acımasızaslann(46)-Acımasızaslannn(25)-Acımasızkaplan(32)-Liderxbüyücü(32)(lider lonca deıdır sadece lakap)
Oyun hakkındakı tecrubesı=Oynu 2.5 sendır oynuorum fakat okul zamanı gunde 2-3 saat bazen hıc oynuyamıorum ama oyunumada hayatmada onem verıorum.oyunda hrısızlık yapan 4 kısıyı kufur eden 16 kısıyı uzaklastırdım yada susturulmasına yrdım ettım.Bu zamana kdr hırsızlık yapmadım aslada yapma
Lonca katlım amacı=oyunda arkadaşlarımın olması,bana destek olucak veya benım onalra destek olacagım bırılerı beyazkoskun hakkettıgı yerı alması.Hırsızlık kufur vb. seylerın onune gecılmesı.Oyunumuzu tanıtmak.
Kefıl gosterebılcegım kısı=Aslında oyunda cok samımı oldugum 1 kısı vardı sadece ona gvenırdım nıck 'Şefukan' ama yaz tatılınde bıde Vatanxçağatay var son 1 haftadır onlada samımıyız o bana ben ona guvenıorum.
Uye alımında yapacagınız dusunceler ve benım goruslerımı degerlendırdıgınız ıcın tesekkur ederım.
Kefil gösterebilceğiniz kişinin, loncamızdan birisi olması gereklidir.Aksi takdirde başvurunuz değerlendirilmeye alınmayacaktır. İyi forumlar
Hmm özür dilerim bugun sadece Astaban la konustum ama o kadar samımı deılız kefılın loncadan olması gerkıosa ozur dılerım sızı mesgu letttım ıyı forumlar-ıyı oyunlar
Rica ederim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. İyi forumlar
Tek gerçek ; ölümdür ..!

Eray BOZKURT

HydRopHopiA
Kullanıcı avatarı
Liderxbuyucux
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Afedersınız tekrar rahatsız edıyorum ozur dılerm tekrar bana kefıl olacak kısı samımı olmak zorundamı yoksa soyle bır rıcada bulunmak sıtıyorum
Loncanızdan bır kısı benle 2-3 belkı 1 hafta dolasın bnı gozetlesın bos oldugu zamanlar ben ona yardım ederım falan gıbısınden hem benı tanımıs olur belkı bana guvenırse kefıl olur ama eger dersenızkı lonca uyelerımız mesgul etmek ıstemıyoruz o zaman rahatsız etmem tekrar rahatsız ettıgım ıcın ozur dılerım ıyı forumlar...

Resim
Kullanıcı avatarı
Liderxbuyucux
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

AD:Sinan
S.AD:Soyman
YAŞADIĞI YER:Kocaeli
OYUNDAKİ NICK LER LWL LERIYLE:Acımasızaslann(46)-Acımasızkaplan(32)(Suan kasıyorum lwl ı yukselıcek)-Acımasızaslannn(25)-Liderxbüyücüx(32)
OYUN HAKKINDA TECRÜBESİ:
Oyunu 2.5 senedir oynuyorum.Oyundakı fıyatları ve neyın nasıl kımle kac ksıyle kesılcegını blıyorum.Hırsızlık yapan kısılerın veya kufur eden kıslerın cogunun ceza almasına yardımcı oldum.Ceza almayanları uyardım.
LONCA KATILIM AMACI:Loncaya katılım amacım sudur sadece sizin değil bütün loncaların forum sayfasına baktım ve kendıme yada kendımı sıze layık gordum :)Loncanızı yukarılara cıkaracagıma uye oldgum an soz verıyorum.
KEFİL GOSTEREBILECEGI BIRILERI:Gelelim kefil e kefil konusunda ıstedıgınız kısıyı secın o kısıyı benle belırlı bır gun boyunca bırakın o bana bende ona %100 guvenıcegım bundan emın olabılırsınız.(Eğer kefılsız bu basvuruyu bosuna yaptın dersenız :D 2 gune kefıl gosterırım :D)
Tekrar uye basvurusu yapmamın sebebı sızı oyalamak yada sızle dalga gecmek değil sizin gibi kısılerın actıgı loncaya uye olabılmek ıstegı(Kim kendi için iyi olanı istemezki!!!)

Resim
Kullanıcı avatarı
CeWHeR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen CeWHeR »

:)Bugun Oyunda Biri Daha Bana Arkadaş Olabilirmyiiz dedi Neden Dedim Bana Kefil Olucaksın dedi...? Tobee tobee
BEYAZKÖŞK
CeWoXLioN [ 49 ]
Cewher [ 49 ]
Tskxkxcewher [ 49 ]

TEŞKİLAT
TheTigeR [ 49 ^]
aLTuNKaYa [ 49 ^]
Altunkaya [ ?? ]
Cewherr [ 49 ]
Kullanıcı avatarı
KRAL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen KRAL »

:lol:
Kullanıcı avatarı
Forward
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Forward »

arkadaşlar üstlerim soyuldu :(
Kullanıcı avatarı
KRAL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen KRAL »

Forward yazdı:arkadaşlar üstlerim soyuldu :(

GEÇMİŞ OLSUN :?

Tskxkxdevlet
Kullanıcı avatarı
Forward
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Forward »

KRAL yazdı:
Forward yazdı:arkadaşlar üstlerim soyuldu :(

GEÇMİŞ OLSUN :?

Tskxkxdevlet
saol :S jamescarterII çalmış #@!?
Kullanıcı avatarı
Forward
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Forward »

Eray Abi Mesut memett abi
Çarımın üstünü bulana kadar Oyuna girmiyecem
eger jamescarter wermesse onun ta...........
oyunuda bırakacam Tskxdxforward ı Forumdan silebilrisiniz

“Genel Sohbet” sayfasına dön