Tüm Üyeliklere Karakter Transferi!
- ikvxdemonnn
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Tüm Üyeliklere Karakter Transferi!
Arkadaşlar ben karakter aktamraya yaptım ve mynete 2 tane karakter aktarımı geldi ve alta onayla wardı ona tıkladım karakteriniz onaylanmıstır msnnnize onay gelince karakter aktarılacak dedi ne zmn gecer karakterim ??
- Gregory
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Merhaba Bir sorum olucaktı Karakterler en fazla 3 kere aktarılıyor ya Ben bu 3 hakkı Mynet-TTnet arasında kullanmıstım simdi karakterimi Sobee ye aktaramammı Yani tekrar bi taşıma hakkı gelmedimi :? :?
Yeni forum hesabım Tayfaxgregory bilginize...
!!!
- ikvxdemonnn
- İskele Babası
Arkadaşlar karakter aktarımı kaç gün sürüor ben bugun ypatım ama ne zmn geccegini bir bilgim yok bilen warsa yazsın
- ikvxdemonnn
- İskele Babası
yaa biri su soruma cevap versin lütfennnnn
Sorunu ben yanıtlayayım istediğin karakterleri ayrı ayrı aktarıcaksın zaten bütün karakterlerini bi kutucuğa değil önce biri sonra birini aktarma böyle devam edicek..zgm0 yazdı:sayın yöneticiler... "Aktarılmasını İstediğiniz Karakter Adı: " kısmına sadece bi karakter adı girilebiliyor. Bütün karakterlerimi aktaramıyor muyum. 3 tane karakterim var 3nüde aktaramıyorum. ?
Yöneticiler benimde şöyle bi sorum olucak ttnet kullanıcımla oyuna birkere giriş yaptım ve sonra aktarım yapmak için formu doldurup gönder tusuna basıyorum..
Ve en az birkere giriş yapmanız gerekmektedir demekte halen :?
oOayı çözümleyemedim bi netlik getirebilirseniz sevinirim..
- Juneprentlost
- Sehzadexjune
- June
yenı karekter acıp oyuna gırdınmıJune yazdı:Sorunu ben yanıtlayayım istediğin karakterleri ayrı ayrı aktarıcaksın zaten bütün karakterlerini bi kutucuğa değil önce biri sonra birini aktarma böyle devam edicek..zgm0 yazdı:sayın yöneticiler... "Aktarılmasını İstediğiniz Karakter Adı: " kısmına sadece bi karakter adı girilebiliyor. Bütün karakterlerimi aktaramıyor muyum. 3 tane karakterim var 3nüde aktaramıyorum. ?
Yöneticiler benimde şöyle bi sorum olucak ttnet kullanıcımla oyuna birkere giriş yaptım ve sonra aktarım yapmak için formu doldurup gönder tusuna basıyorum..
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
illa çar açmam gerekiyormu ?
- Juneprentlost
- Sehzadexjune
- June
- Gregory
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
??????Gregory yazdı:Merhaba Bir sorum olucaktı Karakterler en fazla 3 kere aktarılıyor ya Ben bu 3 hakkı Mynet-TTnet arasında kullanmıstım simdi karakterimi Sobee ye aktaramammı Yani tekrar bi taşıma hakkı gelmedimi :? :?
Yeni forum hesabım Tayfaxgregory bilginize...
!!!
İyide ben Sobee'ye değil TTnet'e geçiş yapmak istiyorum yukarıda Sobee lafını kullanmadım..zgm0 yazdı:bende seni aydınlatayım şimdi anladım bende orada ne demek istediklerini Sobee hesabına telefon num ile üye olucaksın sonra sobee üzerinden giriş yapacaksın sonra aktarım yapılacakJune yazdı:Sorunu ben yanıtlayayım istediğin karakterleri ayrı ayrı aktarıcaksın zaten bütün karakterlerini bi kutucuğa değil önce biri sonra birini aktarma böyle devam edicek..zgm0 yazdı:sayın yöneticiler... "Aktarılmasını İstediğiniz Karakter Adı: " kısmına sadece bi karakter adı girilebiliyor. Bütün karakterlerimi aktaramıyor muyum. 3 tane karakterim var 3nüde aktaramıyorum. ?
- Juneprentlost
- Sehzadexjune
- June
- basshunter09
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyri Beka
Hayırlı Ugurlu olsun en yakın zamanda ben geçicem sobeye.. Böyle devam ikv tbrkler..
xxxMsTfxxx
Walkınqdead

Walkınqdead