20 Temmuz 2010 Tarihinde Yani Bugün Saat 19:00 sularında kadim hidra etkinliği düzenlenecektir. Etkinlikte sadece lonca üyeleri olacaktır. Tüm Lonca üyelerinin katılımını bekliyoruz.
Saygılarımla..
TANIMSIZ-UNJUST
Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün...Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün...Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
24.07.2010 Tarihinde 16.15 sularında Kadim'e yaptığımız büyük operasyonda Kadim Pert Edilerek 900 milyon Değerinde(3 kez kesilerek)[Kadim Hidra Pençesi]Ele Geçirilmiştir.
Fotoları almayı unuttum Print Alan Varsa Eklesin
Emeği Geçen Herkese Teşekkürler
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
24.07.2010 Tarihinde 16.15 sularında Kadim'e yaptığımız büyük operasyonda Kadim Pert Edilerek 900 milyon Değerinde(3 kez kesilerek)[Kadim Hidra Pençesi]Ele Geçirilmiştir.
Fotoları almayı unuttum Print Alan Varsa Eklesin
Emeği Geçen Herkese Teşekkürler
Ama herkesin görevi olacak dediniz benimki niye olmadı
xFirelifex yazdı:Ama herkesin görevi olacak dediniz benimki niye olmadı
kardeşim 3ncü kesim için gruplar kurulurken pcyi bırakıp gitmişsin adamlar sordular o kadar sen dışarda kaldın başından beri yanımızdaydın senin görevinin olmasını isterdik ama bundan bizi sorumlu tutamazsın ardından zaten lodos arkadaşlarımız geldiler bitirdik kesimi bidahaki sefere inşallah senin de görevin olur