hidra35 yazdı:fare yi 1 lvllikler rahat kesebiliyomu 1-49 a kadar herkesin tek kesebildigi yaratıklardan bahsediyoz
1 seviye karakterler tek başına fare kesemiyor mu?
Eğer tek atabildiği diyorsan öyle bir yaratık yok.
1 lvl büyücü aç 1 meteorit 1 bilgi ver bir de galiba Agahtan jandarma aliyle konuş görevini alalacaksın jandarma ali sana bikaç item verecek.Onları tak fareye tek atarsın
en nefret ettiğim şey basit ama gereksiz laflardan sonra şu gözlırpma ( ) işaretinin konması.
1)Adam herkes demiş.tek atamayan var demedim
2)Jandarma alinin verdiği efsunsuz itemleri giymeden vurduğun rakam ile giydiğinin arasında bir fark yok. :ugeek:
Neyse tartışmaya girmeyelim
İlginçtir ki oyundaki en güçlü yaratık hangisi diyince bombacı diyorlar en güçsüz yaratık hangisi diyince yine bombacı diyorlar :mrgreen:
Evet
Bence ikisi de değil.Bombacının enerjisi fareden daha fazla ve vurduğunda farenin yaklaşık 5000 katı falan vuruyor
Ama genelleme yaparsak en güçlü tabiiki de kadim hidra.
[tr][td]Artık oyunu bırakma zamanı geldi. Bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim. Beni bir daha bu forumda görmeyeceksiniz. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.[/td][/tr][/table]
hidra35 yazdı:eet kadim güçlü aralarında ama bombacı tek çakıyo karasızım=(
Kadim hidra da tek çakıyor kardeş.Hemde bombacıdan ck ile kurtulabilirsin ama kadim ilk ortalama bir vuruş yaparak ckyi siliyor sonra asiti tek atıyor.Hemde canı bombacının 14-15 bin katı.Bence tartışmaya bile gerrek yok. :geek:
kadime giderken bombacılardan 100 tane falan gönderecen 30bin 30bin çakıyolar zaten kadim çok dayanmaz
turkoxHAMSTER yazdı:Evet
Bence ikisi de değil.Bombacının enerjisi fareden daha fazla ve vurduğunda farenin yaklaşık 5000 katı falan vuruyor
fare 1 küsür vuruyor 30bin katı desene sen şuna eğer farelerin 5bin katı kadar vuruyo olsalardı fare 6 civarlarında vuruyo olurdu 1 lwllerde fare görevini yapamazlardı
karabatu14 yazdı:kadime giderken bombacılardan 100 tane falan gönderecen 30bin 30bin çakıyolar zaten kadim çok dayanmaz
turkoxHAMSTER yazdı:Evet
fare 1 küsür vuruyor 30bin katı desene sen şuna eğer farelerin 5bin katı kadar vuruyo olsalardı fare 6 civarlarında vuruyo olurdu 1 lwllerde fare görevini yapamazlardı
kadimin canı 7m civarlarında 30x100=3m eder .. geriye kaldı 4 m
cin magarasında 100 tane bombacıyı nereden bulacan çıksa çıksa 20 tane ya var ya yok ..