Sen Ne ayaksın ? Ben yokken miş pehh Ben Bu oyunu Çok iyi bilirim ve Çok Eskiyimdir Beta Çarım Bile Var sen orda burda takılırken ben burda kasıyodum ![/color]kasaphasan06 yazdı:1 dk
Adam kıl kapıyorum yazmış Kurtlara , İlker sende ++++++ onaylamışsın ...
Bakın bu çocuk oyuncağı değil farkında olmadan Kendinize hasım edinmeyin
O Konuralpleee Denilen velet sanadır lafım iyi dinle
Bizim yazdıklarımıza yazmayın lan! ... Demişsin ... Sana ne oluyor ki Babanın forumumu burası adam konu açmış yorumumu yapıyorum eğer benle veya loncamla bir kin tutuyorsan emin ol O kinin 10 katını sana biz tutarız Bırak tılsımda barınmayı oyuna bile giremezsin artık Emsallleri var bence Kendine dikkat et
Ben Lonca Görev Takımı Komutanıyım ... Sizler bu oyunda yokken Çok önceden ben Klan savaşı yapmayı bırakıp insanlara yardım etmeye başladım...
Tılsımın eski haline dönmesini en çok ben isterim Çünkü tılsımın eski müdavinlerindeim ... Siz daha dondurmanızı yalarken ben İnsanları toplayıp karaya çetecilere gidiyirodum ( Eskilere lafım yok bilmeden dalkavukluk yapanlaradır lafım! )
Her gün tılsımda kavga oluyor ve beni bilen bilir sürekli '' Beyler kavga etmeyin lütfen, Hep beraber tılsımı güzelleştirebiliriz, Eski tılsım mümkün , En güzel dostluklar şimdi olmalı '' ... Vs Vs laflar söylüyorum bilmem dikkat ettinmi ...
Bundan sonra laflarınızı bilerek konuşum kimle muhattap olduğunuzun farkına varın
hidra35 yazdı:++++++ByF4 yazdı:kasaphasan06 yazdı:Bu işler Geri Gelsin Demekle Geri gelmiyor
Size kıl kapıyom Zaten Bizim yazdıklarımıza yazmayın lan ! yalan mı söylüyo adam Sayfa acılır acılmaz al sana u lonca su lonca Dev ana qöRewi war kişi qeLiyo ne ayak benim Diğer Karakterimde ilkerin dediği gibi daha fazla kişi giderdi şimdi klandan alamıyoz kimseyi
Eski tılsım
Re: Eski tılsım
Konuralplee Tarafımdan Bortecinexseza'ya Verilmistir
Haklı Daima Suçludur
Haklı Daima Suçludur
Çok iyi olur.kasaphasan06 yazdı:Kendi Lonca Liderim ( Murat Kardeşim - Kurtreis ) İle bizzat konuşabilirim bu iş için...
Onunda olurunu almamız gerekir.
ByF4 yazdı:Sen Ne ayaksın ? Ben yokken miş pehh Ben Bu oyunu Çok iyi bilirim ve Çok Eskiyimdir Beta Çarım Bile Var sen orda burda takılırken ben burda kasıyodum ![/color]kasaphasan06 yazdı:1 dk
Bizim yazdıklarımıza yazmayın lan! ... Demişsin ... Sana ne oluyor ki Babanın forumumu burası adam konu açmış yorumumu yapıyorum eğer benle veya loncamla bir kin tutuyorsan emin ol O kinin 10 katını sana biz tutarız Bırak tılsımda barınmayı oyuna bile giremezsin artık Emsallleri var bence Kendine dikkat et
Ben Lonca Görev Takımı Komutanıyım ... Sizler bu oyunda yokken Çok önceden ben Klan savaşı yapmayı bırakıp insanlara yardım etmeye başladım...
Tılsımın eski haline dönmesini en çok ben isterim Çünkü tılsımın eski müdavinlerindeim ... Siz daha dondurmanızı yalarken ben İnsanları toplayıp karaya çetecilere gidiyirodum ( Eskilere lafım yok bilmeden dalkavukluk yapanlaradır lafım! )
Her gün tılsımda kavga oluyor ve beni bilen bilir sürekli '' Beyler kavga etmeyin lütfen, Hep beraber tılsımı güzelleştirebiliriz, Eski tılsım mümkün , En güzel dostluklar şimdi olmalı '' ... Vs Vs laflar söylüyorum bilmem dikkat ettinmi ...
Bundan sonra laflarınızı bilerek konuşum kimle muhattap olduğunuzun farkına varın
hidra35 yazdı:++++++ByF4 yazdı:kasaphasan06 yazdı:Bu işler Geri Gelsin Demekle Geri gelmiyor
Size kıl kapıyom Zaten Bizim yazdıklarımıza yazmayın lan ! yalan mı söylüyo adam Sayfa acılır acılmaz al sana u lonca su lonca Dev ana qöRewi war kişi qeLiyo ne ayak benim Diğer Karakterimde ilkerin dediği gibi daha fazla kişi giderdi şimdi klandan alamıyoz kimseyi
Arkadaşım gel istersen konunun içine etme.
Bir işe başladık.Lütfen konuya limon sıkma
- xxreddevilxx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
sen kimsin ya başkanın bile seni onaylamıyor fakat sen hala devam ediyorsun.allah akıl fikir versinByF4 yazdı:Sen Ne ayaksın ? Ben yokken miş pehh Ben Bu oyunu Çok iyi bilirim ve Çok Eskiyimdir Beta Çarım Bile Var sen orda burda takılırken ben burda kasıyodum ![/color]kasaphasan06 yazdı:1 dk
XxReddeviLxX - OttomancavaLry
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
Burası Tartışma Yeri değil Son Mesajımdır
Beni Tanımadan burada benle aşık atmaya çalışma ... Git Sor insanlara araştır iyice ki sonra pişman olmayasın
TARTIŞMA KENDİ TARAFIMDAN BİTİRİLMİŞTİR
Beni Tanımadan burada benle aşık atmaya çalışma ... Git Sor insanlara araştır iyice ki sonra pişman olmayasın
TARTIŞMA KENDİ TARAFIMDAN BİTİRİLMİŞTİR

Olur dönelim.hidra35 yazdı:tamam biz kendi meselemize dönelim lütfen tartışmayın
İlk önce dediğim gibi Tılsımın belli başlı büyük lonca liderlerini topluyoruz.
Lonca liderlerinden olur alındığı zaman , terihi ve saati açıklayalım.
Sonra Tılsım ve bizler için toplantıya bir kaç madde koyalım.
Bu maddeleri şimdi burda tartışıp kararlaştıralım.
Daha önce bahsettiğim konular gibi ,(maden ve item piyasası , klan savaşlarının etkinlik gibi yapılması ,)
Bu ve bizim için faydalı olucak maddeleri konunun teması haline getirelim.
İnş , toplantıyı yaparda bazı kararlar alabilirsek.
Konudan , gerekirse [GM] lerede bahsedelim.
HAyırlı neyse o olsun
İlker olur verdiyse bu işe karakteimilkerle ortaktır sadece ben kasıyorum şifreyi biliyor cok ta Güveniyorum o ne derse odur
Haklı Daima Suçludur
Haklı Daima Suçludur
Bu arada (hidra35 ) ismim Alpaslan ama Alp diyebilirsin.
MAdem bir işe giriştik tanışalım
MAdem bir işe giriştik tanışalım
AlpAylan Sakın Alparslanım deme waLlahi başıma neler qeldi demediğim bir şeyy için 
Haklı Daima Suçludur
Haklı Daima Suçludur
Arkadaşım bir insan ismini söyleyemezmi.ByF4 yazdı:AlpAylan Sakın Alparslanım deme waLlahi başıma neler qeldi demediğim bir şeyy için
İsmim Alpaslan , dostlarım Alp der.
Tılsıma Anka suncusundan geldim.
Ve Hun loncasında görevliyim.
Benim yüzümden başına ne gelmiş olabilir onu çözemedim.
HA birde eğer konuyu tartışma konusu haline getirmezde , sende taşın altına elini koyarsan ,
iyi olur.
VArsa tanıdığın lonca lideri bu konudan bahset.
Konuyu hatırlatmaya sanırım gerek yoktur.Ama yinede tekrarlıyım(Eski Tılsımı geri getirmek.)Lonca liderlerini toplayarak bunu başarabileceğimizi düşünüyoruz