49 Seviye Olupta Bi taraFı Kalkanlar
49 Seviye Olupta Bi taraFı Kalkanlar
Kurtlarx Sizden Bahsediyorum ! Siz Daha Bu oyunda yoktunuz Ben Sizin Loncanın Kurulumunu Bilirim! Kurtreiis Eskilere Dönelim istersen Sen Foruma Resim Yüklediğinde Nasıl tepkiler Almıştın Allahın vergisine Bir şey demem Ama Sana Maymun Demişlerdi ! hatırlarmısın Bazı 49 lvlleriniz özellikler KurtlarxGÖKDENİZ 47 mi ne Onu Hiç Sevmem Sizle Düşman Değil Sadece Göz ucuyla Bakıyorum ! Umarım Bu yazdıklarımı Unutmassınız !
Konuralplee Tarafımdan Bortecinexseza'ya Verilmistir
Haklı Daima Suçludur
Haklı Daima Suçludur
- xxreddevilxx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: 49 Seviye Olupta Bi taraFı Kalkanlar
+xxreddevilxx yazdı:Lütfen artık sus
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Ölüm fermanını imzaladın bunları yazarak ...
Senin bizle sorunun mu var ? Eğer sorunun yokta kavga çıkarmaya çalışıyorsan bil ki Senin tılsımdaki hayatın şuan an itibariyle sona erdi ...
Ulan sen kimsinde bizle aşık atmaya çalışıosun ha velet ! Yazmışsın hepnizden eskiyim betadan beriyim Gir bak ikvnin sitesine server ilk 100 listesi var Blackkurt'a bak iyice Server kaçıncısıymış beyaz köşkte sen daha bu oyunda yokken ben internet kafeleri dolaşıp bu oyunu yüklettirip afişlerini astıyordum
Bundan sonra Benim ve Kurt Loncasının düşmanısın İyice araştır bakayım senin gibi 10 larca adam böyle bize sataştı şimdi halleri ne
Seninde Durumun emsallerinden farklı olmayacak !
Senin bizle sorunun mu var ? Eğer sorunun yokta kavga çıkarmaya çalışıyorsan bil ki Senin tılsımdaki hayatın şuan an itibariyle sona erdi ...
Ulan sen kimsinde bizle aşık atmaya çalışıosun ha velet ! Yazmışsın hepnizden eskiyim betadan beriyim Gir bak ikvnin sitesine server ilk 100 listesi var Blackkurt'a bak iyice Server kaçıncısıymış beyaz köşkte sen daha bu oyunda yokken ben internet kafeleri dolaşıp bu oyunu yüklettirip afişlerini astıyordum
Bundan sonra Benim ve Kurt Loncasının düşmanısın İyice araştır bakayım senin gibi 10 larca adam böyle bize sataştı şimdi halleri ne

[/color]kasaphasan06 yazdı:Ölüm fermanını imzaladın bunları yazarak ...
Oyun Hayatım Sizinle başlamadı ki Siznle Sona eRsiN ! ! !
Haklı Daima Suçludur
Haklı Daima Suçludur
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
Sen ve senin gibi onun bunun çocuklarının işiydi bıyıklı fotoğrafımla alay etme işi çoluk çocuksunuz eskimiş ne eskisinden bahsediyorsun lan sen sünepe 47 iwi seni kesmiş diye sızlanıyorsun keser tabi sen böyle ezildikçe havladıkça daha çok eziliceksin yırtınsanızdan kudursanızda kucağımdasınız ya oyunu bırakcaksınzı ya adam olucaksınız yada bu iş böyle devam edicek açtığın başlığa bak 49 oolmayı marifet sanıyorsun anlaşılan ama biz bunları kayle almıyoruz sadece bende 4 tane 49 seviye karakter var ama şimdiye kadar bunla adam olunduğunu ilk defa duyuyorum demek ki sen 49 olsan adam olucaksın sanıyorsun sünepe sen adam olcamdıkça 5 iwi de charın olsa böyle ezilikceksin sen ve senin gibi kapı köpekleri ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
Ben Adam oalnları da bilirim Adamdan Dönmeler, de Adama Ws atıcam Arkadaşıyım diye Geliyo kesiyo beni ! O zaman da ben senin Fotoya Yorum yapmadım allah vergisiyle Alay edilmez ! bunu biLirim ama Sabrım da bir eyere Kadar Sabrım selametimse Sözlerim Felaketniz olur
Haklı Daima Suçludur
Haklı Daima Suçludur
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Lan ne Felaketin olacaksın klavye bebesi internetten bulduğun şeyleri yazma buraya
Çok yanlış kaya tosladın ... Asıl Felaketin biz olacağız haberin yok serseri herif
Bundan sonra bana bağlı adamlar ve Şahsım adına sen en büyük düşmanımsın bunu böyle bil !
Senini gibilieri Çok harcadık biz ... Bize böyle laf yaptılar Sonrası malum gir bak eski foruma bakayım ...
Köpek herif
Çok yanlış kaya tosladın ... Asıl Felaketin biz olacağız haberin yok serseri herif
Bundan sonra bana bağlı adamlar ve Şahsım adına sen en büyük düşmanımsın bunu böyle bil !
Senini gibilieri Çok harcadık biz ... Bize böyle laf yaptılar Sonrası malum gir bak eski foruma bakayım ...
Köpek herif

Arkadaşım gel sen şu konuyu daha fazla uzatıpta , insanların moralini bozma.ByF4 yazdı:Ben Adam oalnları da bilirim Adamdan Dönmeler, de Adama Ws atıcam Arkadaşıyım diye Geliyo kesiyo beni ! O zaman da ben senin Fotoya Yorum yapmadım allah vergisiyle Alay edilmez ! bunu biLirim ama Sabrım da bir eyere Kadar Sabrım selametimse Sözlerim Felaketniz olur
Bu forum sayfası birilerine çamur atarak , onları kirletmek değil.
Burda herkes iyi sohbet , güzel muhabbet ve oyunun gereği , oyunda yapılacak görevleri veya etkinlikleri arkadaşlarına duyurmaktır.
Şimdi konumuz Eski Tılsımı geri getirmek.
Murat Reis Eski Tılsım başlıklı konuyu açıp takip edersen , ne demek istediğimi anlıyacaksın.
Senin olurunu da almak istiyoruz.
Taşkın kardeşim gel sende şu tatsız muhabbeti uzatma.
İyi Forumlar.
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Alp Kardeşim Görüyorsun Adamın yarası var herhalde Saldırıyor ama Bitmedi benim işim
Bundan böyle bu oyunda sana rahat yok Konuralp
Bundan böyle bu oyunda sana rahat yok Konuralp
AlpAykan yazdı:Arkadaşım gel sen şu konuyu daha fazla uzatıpta , insanların moralini bozma.ByF4 yazdı:Ben Adam oalnları da bilirim Adamdan Dönmeler, de Adama Ws atıcam Arkadaşıyım diye Geliyo kesiyo beni ! O zaman da ben senin Fotoya Yorum yapmadım allah vergisiyle Alay edilmez ! bunu biLirim ama Sabrım da bir eyere Kadar Sabrım selametimse Sözlerim Felaketniz olur
Bu forum sayfası birilerine çamur atarak , onları kirletmek değil.
Burda herkes iyi sohbet , güzel muhabbet ve oyunun gereği , oyunda yapılacak görevleri veya etkinlikleri arkadaşlarına duyurmaktır.
Şimdi konumuz Eski Tılsımı geri getirmek.
Murat Reis Eski Tılsım başlıklı konuyu açıp takip edersen , ne demek istediğimi anlıyacaksın.
Senin olurunu da almak istiyoruz.
Taşkın kardeşim gel sende şu tatsız muhabbeti uzatma.
İyi Forumlar.