&-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Enderxangel
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: &-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&

Mesaj gönderen Enderxangel »

Cellatxxumut yazdı:loncanız h.o
Teşekkür ederiz..Size de başarılar..
Resim
Resim
Gocuman
Kullanıcı avatarı
Cesurzade
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cesurzade »

ALLAH'ın sopası yok !. Nerden ne zaman vuracağı belli olmaz. Kanki olanlar nasılda düşman oluyorlar ibretle seyrediyorum ve içten içe oh çekiyorum :). Düne kadar bize saldırıp ısırmaya çalışanların halini görerek sevinmemi allahın yüce adaletine borçluyum. ALLAH dürüstün yanındadır :)..
Kullanıcı avatarı
Cesurzade
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Onlar kendilerini çok iyi biliyorlar !..
Kullanıcı avatarı
Enderxangel
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Sanırım bunların hepsi birer tecrübe...Hayatta nasıl insanlar var görmemizi sağlamaktan başka bir işe yaramayan bir garip topluluktan ibaretler sadece...Yazık onlara...
Resim
Resim
Gocuman
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

Selamün Aleyküm.
Veli bey , bir konuda olurunuzu almak istedim.
Eski Tılsımı nasıl geri getirebiliriz yada şu an ki Tılsımı eski ye nasıl uyarlayabiliriz.
Bu konuda şimdilik Kurt Loncası Başkanı Murat Reisten ve KAbus Loncası Başkanı İsmailden olur aldık.

Eğer lütfederde (Eski Tılsım) konusuna bir göz gezdirirseniz,
ne demek istediğimi daha net anlıyabilirsiniz.
Olurunuzu almak bizim açımızdan önemli.

Loncanıza ve tüm tılsıma hayırlı geceler , iyi haftasonları...
Kullanıcı avatarı
Cesurzade
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Aleykümselam Alp kardeşim.
Konuyu okudum .Bu fikir önemsenecek düzeyde gerçekten ama; adını andığınız bir hasmım ile aynı toplantıda olmak istemiyorum.Fakat Kararlarınıza sonuna kadar destek olurum . Özürümü anlayışla karşılamanızı umuyorum.
Saygılarımla...
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

Cesurzade yazdı:Aleykümselam Alp kardeşim.
Konuyu okudum .Bu fikir önemsenecek düzeyde gerçekten ama; adını andığınız bir hasmım ile aynı toplantıda olmak istemiyorum.Fakat Kararlarınıza sonuna kadar destek olurum . Özürümü anlayışla karşılamanızı umuyorum.
Saygılarımla...
Desteğiniz için minnettarım.Umarım diğer lonca liderleride olumlu yanıt verirler.
İyi Forumlar
Kullanıcı avatarı
Enderxangel
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Hayırlı pazarlar...
Veli Abi, bizim dengesizler yine saldırmaya başlamış anlaşılan ;)
Allah sonlarını hayır etsin ;)
Resim
Resim
Gocuman
Kullanıcı avatarı
Cesurzade
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Doğru diyorsun da ender'im, Klavyenin başına geçip atıp tutmaktan basit ne varki ??
Bizim dostluğumuz bakidir biliyorsun .Düşmanımın en samimi dostunu bize saygılı klanda bu değilmi ??
Bizim kimseyi kışkırttığımız yok. Kendi dostuna kazık atıpta onu başka arayışlara iten ben değilim !!
Gerçek hayatta meteliğe kurşun atıpta,sanalda item ve oyun parası ile ahkam kesende ben değilim !!
Sürekli sanalda kralsınız gerçekte öyle değil diyen, sonrada bu laf ile kalıp başka bir halt edemeyen de ben değilim.Gözlerini oyun dünyasında açmış bebeleri etrafına toplayıp ,en büyük benim loncam diye hava atan da ben değilim !!
Çok samimi dostu sandığı arkadaşının bizim için ne derece sevgi beslediğini kabullenemeyip ,Onu oyuna başlatmak için char kasanda ben değilim !!
Hadini bildirecek birilerinin olduğunu göremeyip bunun zamanının geldiğini göremeyen kör de bendeğilim ta kendisidir.
Boşa havlama mahalle kabadayısı!! Sen havladıkça ben daha da güçleniyorum.Ve unutmayın ki size hadinizi bildirecek zaman gelip çattı !!!.
Kullanıcı avatarı
Enderxangel
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Cesurzade yazdı:Doğru diyorsun da ender'im, Klavyenin başına geçip atıp tutmaktan basit ne varki ??
Bizim dostluğumuz bakidir biliyorsun .Düşmanımın en samimi dostunu bize saygılı klanda bu değilmi ??
Bizim kimseyi kışkırttığımız yok. Kendi dostuna kazık atıpta onu başka arayışlara iten ben değilim !!
Gerçek hayatta meteliğe kurşun atıpta,sanalda item ve oyun parası ile ahkam kesende ben değilim !!
Sürekli sanalda kralsınız gerçekte öyle değil diyen, sonrada bu laf ile kalıp başka bir halt edemeyen de ben değilim.Gözlerini oyun dünyasında açmış bebeleri etrafına toplayıp ,en büyük benim loncam diye hava atan da ben değilim !!
Çok samimi dostu sandığı arkadaşının bizim için ne derece sevgi beslediğini kabullenemeyip ,Onu oyuna başlatmak için char kasanda ben değilim !!
Hadini bildirecek birilerinin olduğunu göremeyip bunun zamanının geldiğini göremeyen kör de bendeğilim ta kendisidir.
Boşa havlama mahalle kabadayısı!! Sen havladıkça ben daha da güçleniyorum.Ve unutmayın ki size hadinizi bildirecek zaman gelip çattı !!!.
Çok doğru şeyleri söylemişsin abim...
Biz onlara her türlü hadlerini bildiririz yeterki Dostluk olsun... ;)
Resim
Resim
Gocuman

“Lonca İletişim” sayfasına dön