26 m ile ortaya bile giremezsinturkoxHAMSTER yazdı:Abartılacak bir para değil.Şuan o kadar parası olan kişiler orta direk sınıfına giriyor.Kişiye gelince 1 seviye karakter açıp paraları aktarmak basit olsa gerek:)Ama o paraları gerçekten sırf dilenerek yaptıysa bilemem
Dilencimi Olsak!!!....Paraya Bak...!!!
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
Re: Dilencimi Olsak!!!....Paraya Bak...!!!
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
valla medine mudine geç de bi ara ikv bilmeyen bir arkadaşımın yanında ikv açtığımda erkek karakterin oturma pozisyonunu dilenciye benzetmişti.çok fena gülmüştük. :lol:
o apra orta sınıfmı yuh diyoum size biz 1m muhtacız.
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

şakamı yapıonuz ya??? 25 m ye bi urban zırh alabilirsn o kadar..gözünüzde büyütmeyin eğer o parayla zengin olunursa biz ne oluoz?bilinmez yazdı:o apra orta sınıfmı yuh diyoum size biz 1m muhtacız.
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

254 m nakit param var....üstümde 6 tane yüceln halit item var ... 3 tane kadim hidra var ve menekşe şelit gibi madenlerim var....hidra35 yazdı:o parayı bulamayan var üstü itemsiz dolaşan var tabi senin tuzun kuru ben 2.5m ye kıyamadım urban kolye için sen diyon urban zırh alınır o paraya büyütmeyin
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

ama yakında bırakçm oyunu ve hepsini silcem!!hidra35 yazdı:o parayı bulamayan var üstü itemsiz dolaşan var tabi senin tuzun kuru ben 2.5m ye kıyamadım urban kolye için sen diyon urban zırh alınır o paraya büyütmeyin
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Sagopakajmeran yazdı:ama yakında bırakçm oyunu ve hepsini silcem!!hidra35 yazdı:o parayı bulamayan var üstü itemsiz dolaşan var tabi senin tuzun kuru ben 2.5m ye kıyamadım urban kolye için sen diyon urban zırh alınır o paraya büyütmeyin
niye siliyosun ? onu bulamayan var
http://bit.ly/qM7njk
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

oyunda toplam 1 ay plus aldım. ve zaten bu para o kadar da çok büyük bi para değil...kaç tane arkim var 3 tane charınıda 999m yapmış epe ve buluşmalarını dizmişGrandxtexas yazdı:Sagopakajmeran yazdı:ama yakında bırakçm oyunu ve hepsini silcem!!hidra35 yazdı:o parayı bulamayan var üstü itemsiz dolaşan var tabi senin tuzun kuru ben 2.5m ye kıyamadım urban kolye için sen diyon urban zırh alınır o paraya büyütmeyin
niye siliyosun ? onu bulamayan var