İyi kötü cok güzel günler yaşadım . Gercek dostluklar , düşmanlıklar tattım . Bu oyun büyük ölçüde hayatıma iyi / kötü değişiklikler , izler armağan etti . Benimde vadem bu kadarmış bu oyunda . Küçük sebeblerin büyük sorunlar yol açmasından dolayı bu oyuna veda etmek zorundayım . Kısa zamanda çok büyük sevgi ile baglandığım loncamdaki abilerim , dostlarımdan ayrılmak yeteri kadarıyla üzücü bi durum benim için . Ama yolda görününce bana şansımı zorlamamın da bir gereği olmadığını düşünüyorum . Hakkımın geçtiği herkese hakkım helal olsun . Üstümde hakkı geçen arkadaşlarım dostlarımında aynı şekilde Haklarını helal etmelerini umuyorum . Hoşçakalın .
Tüm Merana ve Değerli loncam Vipx ' e saygılarımla . .
Vipxbuffy & Afterxbuffy
Vipxbuffy ' den veda . .
Re: Vipxbuffy ' den veda . .
. Direk foruma yazmak zorunda kaldım . Sorunumdan ötürü haber veremeyebilrdim . Umarım Geri dönebilirim . tekrardan hoscakalın .
Öncelikle Yolun Açık Olsun Real Hayatında Başarılar Dilerim Gece Sohbetlerini Özlücem İnş. En Kısa Zamanda Dönersin Özlücez Seni Meryem ...
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
http://www.zamanteam.tr.gg
http://www.zamanteam.tr.gg
- Slyrapxottoman
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
AuRa yazdı: İyi kötü cok güzel günler yaşadım . Gercek dostluklar , düşmanlıklar tattım . Bu oyun büyük ölçüde hayatıma iyi / kötü değişiklikler , izler armağan etti . Benimde vadem bu kadarmış bu oyunda . Küçük sebeblerin büyük sorunlar yol açmasından dolayı bu oyuna veda etmek zorundayım . Kısa zamanda çok büyük sevgi ile baglandığım loncamdaki abilerim , dostlarımdan ayrılmak yeteri kadarıyla üzücü bi durum benim için . Ama yolda görününce bana şansımı zorlamamın da bir gereği olmadığını düşünüyorum . Hakkımın geçtiği herkese hakkım helal olsun . Üstümde hakkı geçen arkadaşlarım dostlarımında aynı şekilde Haklarını helal etmelerini umuyorum . Hoşçakalın .
Vipxbuffy & Afterxbuffy
Aramıza Tekrar Geri Dönmen DiLeğiyle...
HoşçakaL Meryem..FazLa özLetme Kendını OLurmu

~~Barış~~
- WaFFenxTayfunn
- Salgın Koruyucusu

- Klan: Arzın Çocukları
hemŞom kendıne cok cok ıyı bak cok ıyı anıLaRın waRdı senı ozlıCez 

************* YAZIKLAR OLSUN !!! *************
Aşkımm
Nereyeeee ya beni bırakıp nereye gidiyorsun daha senle yapıcaklarımız vardı beni yarıdamı bırakıyorsun
WOLFPACK Kurucularından $$ 
Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz

Kaybol :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:AuRa yazdı: İyi kötü cok güzel günler yaşadım . Gercek dostluklar , düşmanlıklar tattım . Bu oyun büyük ölçüde hayatıma iyi / kötü değişiklikler , izler armağan etti . Benimde vadem bu kadarmış bu oyunda . Küçük sebeblerin büyük sorunlar yol açmasından dolayı bu oyuna veda etmek zorundayım . Kısa zamanda çok büyük sevgi ile baglandığım loncamdaki abilerim , dostlarımdan ayrılmak yeteri kadarıyla üzücü bi durum benim için . Ama yolda görününce bana şansımı zorlamamın da bir gereği olmadığını düşünüyorum . Hakkımın geçtiği herkese hakkım helal olsun . Üstümde hakkı geçen arkadaşlarım dostlarımında aynı şekilde Haklarını helal etmelerini umuyorum . Hoşçakalın .
Vipxbuffy & Afterxbuffy

- hitmanxteam
- İskele Babası

Naptın bee.Bu adam böle bırakılır mı bu bir ay sonra sigara 2 ay sonra esrar çeker valla .Ayıp vallaha ayıp :mrgreen: :mrgreen:ByWaRNiNG yazdı:AşkımmNereyeeee ya beni bırakıp nereye gidiyorsun daha senle yapıcaklarımız vardı beni yarıdamı bırakıyorsun
![]()
![]()
Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi,
Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.
KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN
Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.
KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN
Meryem Real Hayatta Sana Başarılar Dilerim Eğer Üzerinde Hakkım Varsa Helal Olsun.. Kendine İyi Bak. . .
Karakterler:Hanedanx$ırtlanXxkumandanxXJohniexWalkerElectromagneticExkallibre
Sunucu:Meran
Klan: Arz / Lodos
'``'HANEDAN'``'

Sunucu:Meran
Klan: Arz / Lodos
'``'HANEDAN'``'

[/color]
Haklısın kardeşim
Duyuyormusun aşkım
hitmanxteam yazdı:Naptın bee.Bu adam böle bırakılır mı bu bir ay sonra sigara 2 ay sonra esrar çeker valla .Ayıp vallaha ayıp :mrgreen: :mrgreen:ByWaRNiNG yazdı:AşkımmNereyeeee ya beni bırakıp nereye gidiyorsun daha senle yapıcaklarımız vardı beni yarıdamı bırakıyorsun
![]()
![]()
Haklısın kardeşim
WOLFPACK Kurucularından $$