BİOGRAFI = ZEYDAN ==> MAÇAXVALESİ
BİOGRAFI = ZEYDAN ==> MAÇAXVALESİ
Bu Oyuna Betada Başladım Ama Betada Çok Az Takıldım 2 Haftayı Geçmez . Aradan Baya bi Zaman Geçti 39 Lwller Geldi E.o Car Açtım Kastım Ettim.32 Oldum Car öyle durmuş
Bana Daha Doğrusu Pek Eğlenceli Gelmiyordu Yanlız Sıkı Dostluklar Vardı Sağlam Arkadaşlar / Fetihler Yapılyordu xD Oyuna Yine Ara Verdim / Dersler / Sonra 49 lwler Gelince MErana Başladım Dayım = Ecelimm Meranda Oynuyordu Die Carı Açtım Kastım '' Zeydan '' Carımı Beni Çok Eskiler Tanır / Rallix,Mezarcıxceza,Vandervart ( Bunlar Gözümdeki Sağlam Kişilerdi )
Carı 34 lwle Getirdim Çok Büyük Bi Hevesle Kasıyordum . Ketçapla Tanıştım Sana gözlük Alam Dedi Al Dedim nasıl olcak Felan CArını Ver .Banada Hilesi Var Dediler Bende Verdim Carı aradan 5 Dk Sürmedi Carım Dondan resmen
Sonra O car '' zeydan'' Ketçabın Elinde İdi aradan 2 Gün Geçmeden Salca Denen Haysiyetsiz Başladı Oyuna İlk Carı '' Mayonez '' İlk Carı Olduğuna İddaya Bile İnerim
KAstı oda 34 35 lwl Yaptı onu Çaldırdı .Sonra Benim Zeydan Carımı Bi Bebeye Vermişler
Onu Kandırıp Carımı Geri Aldım .Ve Yemin Ettim KEtçaptan Öcümü alcağıma :mrgreen: Zeydanın Üstünü Dizmem PEk uzun Sürmedi 49 lwl Oldum . Ardından Ketçap İle Kanka Oldum . Aradan 2 Hafta Geçmedi .[Büyük Sahra Ardenller Kafa koparanıı Aldım
İntikamımı Almış Oldum . Sonra '' Mustafa '' Salca Adlı Karekteri Açtı Kastı 45 Oldu Ozamanlar Meranın En Eziği Diyebilirz XD Ketçap Car PAtlatıp Paraları biriktiryodu . Ve HEr çaldığı Carın Adını biliyorum .Ketçap Aradan Zaman Geçti Oyundan Soğudu . Paralar Salcada TAbi Bana İtem Aramamı Söylüyordu 187 hasar Saldırı ÜSt dizdiler 2 car ve Salca Bnden Bişiy Saklamazdı Tüm PAramız = 14 M kaldı Diyordu . Ama Klandan 3 car 999 m Var Diyordu :mrgreen: Sonra Bu MegaxReal ve Megaşifa Bu Ketçaba Yağcılık Yapyolardı '' ERsen İTem Dağıtırken '' Megaxreal Urban Kolye Koparmıştı Megaşifa ne Aldı Bilmiyorum .Meteor Lodos Sancakta Hep Ws Atyordum
İtemlerim İyiydi Paramda Boldu
Ardından DESTANX LONCASINI KURDUM ÜYELERİMİZ ÇOĞALDI AMA ÇOK PM GELDİĞİNDEN BIKTIM BAŞKAN OLARAK ŞİFAYI SEÇTİM KASMAK ZORDU .LONCAYI DEVRETTİM '' NOKTAXÇİĞDEME '' SONRA BAYAN İTEMLERİNİN ÇOK UCUZ OLDUĞUNU GÖRDÜM .BİR CAR AÇTIM BAYAN EN SEVDİĞİM DÜNYADA EN DEĞER VERDİĞİM KANKAM MAÇAXKIZI İÇİN MAÇAXVALESİ ADLI CARI AÇTIM KASTIM 2 HAFTADA 49 OLDUM İTEMLERİMİ DİZDİM ŞUAN ÇOK SAĞLAM Bİ CAR DURUYO :mrgreen: FERDİ XUKALAXFREESTYLE SAOLSUN BANA Bİ ŞİFACI KASTI 49 YAPTI PARASINIDA ALDI TABİ :mrgreen: ŞUAN OYUNU BIRAKMIŞ DURUMDAYIM GERİ DÖNERSEM 5 KİŞİLİK BİR ÇETE OLUŞTURCAZ xD YAZIK OLCAK ÇOKK :mrgreen:

Re: BİOGRAFI = ZEYDAN ==> MAÇAXVALESİ
zeydanım o ecelim çarı 49 lwl deilmiydi hatta bi büyücün vardı otopsici diye 
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- Excellence
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Valla çok uzun geldi okuyamadım.
Son cümleni okudum.Oyunu bırakıyomuşsun.Güle güle git bir daha gelmemen dileğiyle.
EXCELLENCE
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Klan: Arzın Çocukları
şerfsiz insan benden bahseder :mrgreen:
biz merandayken sen mi vardın ulan :mrgreen:
biz merandayken sen mi vardın ulan :mrgreen:
çok uzun bu ya okunmaz kısaca özet geç=)
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
- Excellence
- Teşkilat Neferi

- Klan: Lodos
Okuma zaten girizekalı boş boş konuşmuş işteFuNdaa yazdı:çok uzun bu ya okunmaz kısaca özet geç=)
EXCELLENCE
-
MERANFATiHi
- İskele Babası

ohooo zeydan tanıdk senide mertten bnden hiç bahsetmemişsin vay bee
yürü git lan..
Meranın Fatihi
TskxSubaykevınnashLordXmaGicSoulofXApacheStayla
Dünyaya Tek Armağanım Oda Orta Parmağım.
TskxSubaykevınnashLordXmaGicSoulofXApacheStayla
Dünyaya Tek Armağanım Oda Orta Parmağım.
mert fatih sizlen özel fantezilerimizi yazmadım Hesap kapanmasın die hahaha :mrgreen:

- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

atletinin askılarından tutup at gibi evin içinde koşturduğum fanteziler mi :mrgreen: yazma :mrgreen:zeydan yazdı:mert fatih sizlen özel fantezilerimizi yazmadım Hesap kapanmasın die hahaha :mrgreen:
Tosunum
Hanimiş AHAHAHAHAHA DD DD
WOLFPACK Kurucularından $$ 
Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz

Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz