BİOGRAFI = ZEYDAN ==> MAÇAXVALESİ

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
zeydan
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

BİOGRAFI = ZEYDAN ==> MAÇAXVALESİ

Mesaj gönderen zeydan »

Bu Oyuna Betada Başladım Ama Betada Çok Az Takıldım 2 Haftayı Geçmez . Aradan Baya bi Zaman Geçti 39 Lwller Geldi E.o Car Açtım Kastım Ettim.32 Oldum Car öyle durmuş :D Bana Daha Doğrusu Pek Eğlenceli Gelmiyordu Yanlız Sıkı Dostluklar Vardı Sağlam Arkadaşlar / Fetihler Yapılyordu xD Oyuna Yine Ara Verdim / Dersler / Sonra 49 lwler Gelince MErana Başladım Dayım = Ecelimm Meranda Oynuyordu Die Carı Açtım Kastım '' Zeydan '' Carımı Beni Çok Eskiler Tanır / Rallix,Mezarcıxceza,Vandervart ( Bunlar Gözümdeki Sağlam Kişilerdi ) :D Carı 34 lwle Getirdim Çok Büyük Bi Hevesle Kasıyordum . Ketçapla Tanıştım Sana gözlük Alam Dedi Al Dedim nasıl olcak Felan CArını Ver .Banada Hilesi Var Dediler Bende Verdim Carı aradan 5 Dk Sürmedi Carım Dondan resmen :D Sonra O car '' zeydan'' Ketçabın Elinde İdi aradan 2 Gün Geçmeden Salca Denen Haysiyetsiz Başladı Oyuna İlk Carı '' Mayonez '' İlk Carı Olduğuna İddaya Bile İnerim ;) KAstı oda 34 35 lwl Yaptı onu Çaldırdı .Sonra Benim Zeydan Carımı Bi Bebeye Vermişler :D Onu Kandırıp Carımı Geri Aldım .Ve Yemin Ettim KEtçaptan Öcümü alcağıma :mrgreen: Zeydanın Üstünü Dizmem PEk uzun Sürmedi 49 lwl Oldum . Ardından Ketçap İle Kanka Oldum . Aradan 2 Hafta Geçmedi .[Büyük Sahra Ardenller Kafa koparanıı Aldım :D İntikamımı Almış Oldum . Sonra '' Mustafa '' Salca Adlı Karekteri Açtı Kastı 45 Oldu Ozamanlar Meranın En Eziği Diyebilirz XD Ketçap Car PAtlatıp Paraları biriktiryodu . Ve HEr çaldığı Carın Adını biliyorum .Ketçap Aradan Zaman Geçti Oyundan Soğudu . Paralar Salcada TAbi Bana İtem Aramamı Söylüyordu 187 hasar Saldırı ÜSt dizdiler 2 car ve Salca Bnden Bişiy Saklamazdı Tüm PAramız = 14 M kaldı Diyordu . Ama Klandan 3 car 999 m Var Diyordu :mrgreen: Sonra Bu MegaxReal ve Megaşifa Bu Ketçaba Yağcılık Yapyolardı '' ERsen İTem Dağıtırken '' Megaxreal Urban Kolye Koparmıştı Megaşifa ne Aldı Bilmiyorum .Meteor Lodos Sancakta Hep Ws Atyordum :D İtemlerim İyiydi Paramda Boldu :D Ardından DESTANX LONCASINI KURDUM ÜYELERİMİZ ÇOĞALDI AMA ÇOK PM GELDİĞİNDEN BIKTIM BAŞKAN OLARAK ŞİFAYI SEÇTİM KASMAK ZORDU .LONCAYI DEVRETTİM '' NOKTAXÇİĞDEME '' SONRA BAYAN İTEMLERİNİN ÇOK UCUZ OLDUĞUNU GÖRDÜM .BİR CAR AÇTIM BAYAN EN SEVDİĞİM DÜNYADA EN DEĞER VERDİĞİM KANKAM MAÇAXKIZI İÇİN MAÇAXVALESİ ADLI CARI AÇTIM KASTIM 2 HAFTADA 49 OLDUM İTEMLERİMİ DİZDİM ŞUAN ÇOK SAĞLAM Bİ CAR DURUYO :mrgreen: FERDİ XUKALAXFREESTYLE SAOLSUN BANA Bİ ŞİFACI KASTI 49 YAPTI PARASINIDA ALDI TABİ :mrgreen: ŞUAN OYUNU BIRAKMIŞ DURUMDAYIM GERİ DÖNERSEM 5 KİŞİLİK BİR ÇETE OLUŞTURCAZ xD YAZIK OLCAK ÇOKK :mrgreen:
ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Re: BİOGRAFI = ZEYDAN ==> MAÇAXVALESİ

Mesaj gönderen Wizards »

zeydanım o ecelim çarı 49 lwl deilmiydi hatta bi büyücün vardı otopsici diye :D
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Excellence »

Valla çok uzun geldi okuyamadım. :D Son cümleni okudum.Oyunu bırakıyomuşsun.Güle güle git bir daha gelmemen dileğiyle.
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
morukkelleci
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen morukkelleci »

şerfsiz insan benden bahseder :mrgreen:

biz merandayken sen mi vardın ulan :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
FuNdaa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen FuNdaa »

çok uzun bu ya okunmaz kısaca özet geç=)
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Excellence »

FuNdaa yazdı:çok uzun bu ya okunmaz kısaca özet geç=)
Okuma zaten girizekalı boş boş konuşmuş işte :D bide biografi yazmış cahal biyografi yazması gerekirken ee ne yaparsın kro olunca böyle oluyor. :D
EXCELLENCE
MERANFATiHi
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen MERANFATiHi »

ohooo zeydan tanıdk senide mertten bnden hiç bahsetmemişsin vay bee :D yürü git lan..
Meranın Fatihi
TskxSubaykevınnashLordXmaGicSoulofXApacheStayla

Dünyaya Tek Armağanım Oda Orta Parmağım.
Kullanıcı avatarı
zeydan
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen zeydan »

mert fatih sizlen özel fantezilerimizi yazmadım Hesap kapanmasın die hahaha :mrgreen:
ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
morukkelleci
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Mesaj gönderen morukkelleci »

zeydan yazdı:mert fatih sizlen özel fantezilerimizi yazmadım Hesap kapanmasın die hahaha :mrgreen:
atletinin askılarından tutup at gibi evin içinde koşturduğum fanteziler mi :mrgreen: yazma :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
ByWaRNiNG
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen ByWaRNiNG »

Tosunum :D Hanimiş AHAHAHAHAHA DD DD
WOLFPACK Kurucularından $$ ;)

Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz :D :D

Resim
Kilitli