Volkan boşver ıyı ışte çocuk xD bellıkı arkadaş arıyo ben düzgün bırıyım gıbısınden bı düzgün loncaya katılmanı tavsıye ederım arkadaşlık ortamı bulursunTimurlenk yazdı:İyi çocuk numarası yapma kardeşSahxesad yazdı:Kardeşim bazı insanlar vardır duygularını içten hitab etmek isterler...Önemli olan oyuna gelmek değil bu arada yeni dostluklara göğüs germektir...Göğüs germek deyimi yanlış bir yerde kullanılmamışmı? Benim bildiğim acıya,zulme vb. konulara göğüs gerilir dostluğa niye gerilsin
Tekrardan Geriye Döneceğim...!!!
Re: Tekrardan Geriye Döneceğim...!!!
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Esad Kardeşim tekrardan aramıza hoşqeLdin....
YaKaMoZxKaNuNu
YaKaMoZ Lonca Yönetimi
YaKaMoZxKaNuNu
YaKaMoZ Lonca Yönetimi
- Sahxesad
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
IxcerenxI yazdı:Volkan boşver ıyı ışte çocuk xD bellıkı arkadaş arıyo ben düzgün bırıyım gıbısınden bı düzgün loncaya katılmanı tavsıye ederım arkadaşlık ortamı bulursunTimurlenk yazdı:İyi çocuk numarası yapma kardeşSahxesad yazdı:Kardeşim bazı insanlar vardır duygularını içten hitab etmek isterler...Önemli olan oyuna gelmek değil bu arada yeni dostluklara göğüs germektir...Göğüs germek deyimi yanlış bir yerde kullanılmamışmı? Benim bildiğim acıya,zulme vb. konulara göğüs gerilir dostluğa niye gerilsin
Haddimi aşmadan bi iki kelime ile sözlerimi bitireyim...Sen önce haddini bil belki de sen yokken ben burda vardım...İnsanlarla dalga geçeceğine biraz kendine bak yazıklar olsun ki senin gibiler bu oyunda...Ama bence laflarıma bile layık biri değilsin...Dalganı başka yerde aramanı tavsiye ederim...
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Bana mı diyorsun kardeşim?Sahxesad yazdı:IxcerenxI yazdı:Volkan boşver ıyı ışte çocuk xD bellıkı arkadaş arıyo ben düzgün bırıyım gıbısınden bı düzgün loncaya katılmanı tavsıye ederım arkadaşlık ortamı bulursunTimurlenk yazdı:İyi çocuk numarası yapma kardeşSahxesad yazdı:Kardeşim bazı insanlar vardır duygularını içten hitab etmek isterler...Önemli olan oyuna gelmek değil bu arada yeni dostluklara göğüs germektir...Göğüs germek deyimi yanlış bir yerde kullanılmamışmı? Benim bildiğim acıya,zulme vb. konulara göğüs gerilir dostluğa niye gerilsin
Haddimi aşmadan bi iki kelime ile sözlerimi bitireyim...Sen önce haddini bil belki de sen yokken ben burda vardım...İnsanlarla dalga geçeceğine biraz kendine bak yazıklar olsun ki senin gibiler bu oyunda...Ama bence laflarıma bile layık biri değilsin...Dalganı başka yerde aramanı tavsiye ederim...
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
- Sahxesad
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Timurlenk yazdı:Bana mı diyorsun kardeşim?Sahxesad yazdı:IxcerenxI yazdı:Volkan boşver ıyı ışte çocuk xD bellıkı arkadaş arıyo ben düzgün bırıyım gıbısınden bı düzgün loncaya katılmanı tavsıye ederım arkadaşlık ortamı bulursunTimurlenk yazdı:İyi çocuk numarası yapma kardeşSahxesad yazdı:Kardeşim bazı insanlar vardır duygularını içten hitab etmek isterler...Önemli olan oyuna gelmek değil bu arada yeni dostluklara göğüs germektir...Göğüs germek deyimi yanlış bir yerde kullanılmamışmı? Benim bildiğim acıya,zulme vb. konulara göğüs gerilir dostluğa niye gerilsin
Hem sana hem ona iyi halimi suistimal etmeyin...
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)