bu yeni gelen grup eklentisi ile beraber büyücü ve şifacılarında savaşççı özellikleri almaya başladıklarını eminim herkes fark etmişdir artık büyücüleride kenanda tank yapıyorlar ben savaşçı sever olarak defasımı kaybettim buna rağmen oyuna devam ettim ilerleyen zamanlarda artık savaşçılar grup bölgelerine alınmaz oldu ister tank olsun ister ofansif ve tabiki herkez bu grup bölgelrinde eminimki girmeyi en azından kenanın yanına veya junonun yanından geçmeyi istiyor şalter görevini bile yapamadım ama sunucudaki herkez yaptı nerdeyse özellikle büyücüler bence savaşçılar yeniden üstün özellikler edinilmeli yeni seviye paketinde veya büyücülerde savaşçılar gibi olmalı tabii bu sadece bir fikir destek vercek arkadaşlarımda eminim olcaakdır ve sizin desdekleriniz olmadan savaşçılar büyük kayıp verilcek kullanılacak sadece 3 vuruş yeteneğimiz var 2 adet kullanıyoruz süpürme vuruşu çok fazla kudret harcıyor kanatma yeteniğini gören gidiyor kaçıyor red ediyor tank olarak zaten vuramıyoruz bence büyücüleerede kısıtlama getirilmeli
İYİ~~GÜNLER
SAVAŞÇILARR
Re: SAVAŞÇILARR
Savaşçıların ağır ve sert vuruşu, büyücülerin en az 3 vuruşunun kritik gelmesine tekabül ediyor. Kanatmanın değerini bilmiyorsun sen. Bir bilsen grup bölgelerinde kanatmayı eksik etmessin 
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Savaşçının değerini bi ben bilirim
ki bir keresinde migratta onlarca kilometre gezdiğimi bilirim , ölmeden 

- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
savaşçıların hiçbir vuruşu 3katetki yıldırım yada direnç+çembere tekabül gelmiyor.ayrıca büyücüler hasar almadan vurus yapabilirlerken savaşçının böyle bir şansı yok.kfat4 yazdı:Savaşçıların ağır ve sert vuruşu, büyücülerin en az 3 vuruşunun kritik gelmesine tekabül ediyor. Kanatmanın değerini bilmiyorsun sen. Bir bilsen grup bölgelerinde kanatmayı eksik etmessin
''savaşçılar yeniden üstün özellikler edinilmeli''
Kardeşim sen ne demek istiyorsun yani bu oyunda her karakter eşit olmalı tmm mı yeni eklenti gelmeden önce bir büyücü bir savaşçıya 10 sn dayanamazdı oysa şimdi belki yine dayanamıyor ama usta birisi dayanabilir hatta kazanabilirde.. Senin bu görüşüne hiç ama hiç katılmıyorum :evil: :evil: :evil:
İyi Oyunlar & İyi Forumlar....
Kardeşim sen ne demek istiyorsun yani bu oyunda her karakter eşit olmalı tmm mı yeni eklenti gelmeden önce bir büyücü bir savaşçıya 10 sn dayanamazdı oysa şimdi belki yine dayanamıyor ama usta birisi dayanabilir hatta kazanabilirde.. Senin bu görüşüne hiç ama hiç katılmıyorum :evil: :evil: :evil:
İyi Oyunlar & İyi Forumlar....

Üstü gerçekten iyi ve tecrubeli bir savaşçı karşısında nasıl bir büyücü olursa olsun Büyücüyü devirebilir.Hata bir savaşçı bir Büyücüye tek bile atabilir.
Ama grup bölgelerindeki düşünlerine katılıyorum.Ben üstümü max dizmişim ofansif savaşıyım sığınaklara bende girmedim.2 kere girdim ondada zaten kapıda öldük ilerliyemedik.Migratada 1 kere giridm biraz ielrledik ondada bağlantı sorununda grupta herkes düşüyordu (o sıralar oyunda güncellemeler yapılıyordu ) bu sebeble çıktı.NEyse demem oki savaşçılara en azından sığınaklara girdinmi aynı klandaki gibi sancak alma sistemi yapılıp ek güçlşer gelebilir.Sığınak görevlerini bırak yapmayı şalterin yüzünü görmedim...
Ama grup bölgelerindeki düşünlerine katılıyorum.Ben üstümü max dizmişim ofansif savaşıyım sığınaklara bende girmedim.2 kere girdim ondada zaten kapıda öldük ilerliyemedik.Migratada 1 kere giridm biraz ielrledik ondada bağlantı sorununda grupta herkes düşüyordu (o sıralar oyunda güncellemeler yapılıyordu ) bu sebeble çıktı.NEyse demem oki savaşçılara en azından sığınaklara girdinmi aynı klandaki gibi sancak alma sistemi yapılıp ek güçlşer gelebilir.Sığınak görevlerini bırak yapmayı şalterin yüzünü görmedim...
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?

Bence arkadaş doğru söylüyor. Çünkü geçen sığınağa 4 büyücü 2 şifacı istiyorlardı. Savaşçıların da kasılma hakkı var .
Adı: Bravef
Klanı : Arzın Çocukları
Leveli: 49
Sunucu: Meran
ARTIK YOKUMMM ...
Klanı : Arzın Çocukları
Leveli: 49
Sunucu: Meran
ARTIK YOKUMMM ...
Normal vuruşlardan bahsediyorum. Gelmesi "muhtemel" vuruşlar değil. Savaşçıların hasar almadan vuruş yapabilmesi mümkün değil doğrudur. Fakat ona göre enerjisi yüksektir.Petcarar yazdı:savaşçıların hiçbir vuruşu 3katetki yıldırım yada direnç+çembere tekabül gelmiyor.ayrıca büyücüler hasar almadan vurus yapabilirlerken savaşçının böyle bir şansı yok.kfat4 yazdı:Savaşçıların ağır ve sert vuruşu, büyücülerin en az 3 vuruşunun kritik gelmesine tekabül ediyor. Kanatmanın değerini bilmiyorsun sen. Bir bilsen grup bölgelerinde kanatmayı eksik etmessin
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN