Hangi Sunucu Hangi Karakter * Bu Konu Cok SeViLeCeK*İçeri...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Omzds
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Hangi Sunucu Hangi Karakter * Bu Konu Cok SeViLeCeK*İçeri...

Mesaj gönderen Omzds »

ProfessionaL yazdı:
Omzds yazdı:
ProfessionaL yazdı:
Omzds yazdı:
yusuferkam yazdı:Kuklacının savaşçıda sonuncu olmasa biraz ilginç geldi ama son zamanlarda büyülerin sayısı arttı .Grup Bölgeleri için Herhalde ?
Aynen öyle tümü doğrudur.. Aylarca bakıldı her sunucudan adamlar tutuldu ve belirtilen yüzdelerce hesaplandı.
Kuklacıda tutulan adamların isimlerini verir misin ? Ben kuklacı açıldığından beri KUKLACI sunucusunda oynuyorum ve her zaman savasçılar en fazla tercih edilen sınıf olmuştur. Bu araştırma doğru olmamakla beraber hiç inandırıcıda olmamıştır şahsen !

mckeremV
İnanmak inanmamak size kalmış olmasıyla beraber sizin sınıfınız dahi değerlendirmeye alınmıştır. Burada çoğu kişiye isimlerini saydık tümünün ve oturdular ama sizin gibi Dünya görüşlerimizin farklı olduğu bir şahsiyete değil açıklama gördüğünüz gibi ilk sözünüze "teşekkür etme" zahmetinde bile bulunmadım, bulunmam. Kolumu kessen bulunmam!

İyi Forumlar.
Dünya görüşlerini oyuna alet edecek kadar KALIN Kafalı , aciz bir zavallısın ;) Tebrik mesajı mı da geri çekiyorum. Senın gibilere değil teşekkür lanet edecek zaman ayırmam ;) Neyse bu konunun yeri burası değil . Neyin nerede yaşanacağını bilecek kadar olgunlaşmış bir şahıs değilsin. Sana göre parlak olan düşüncelerini kendine sakla ! Muhattabım dahii olamazsın. Eğer bana KUKLACIDA tutmuş olduğunuz elemanları sayamassanda senden adi YALANCI bir insan yoktur.

mckeremV
Senden, "zavallı" olduğumu öğrendiğime göre; En a*i sokak çocuğundan dahi çok öylesine zavallı olmuşsundur ki benim ayakkabımı boyayacak kadar yüzüme bakamazsın hayatta.. Evet dünya görüşlerime oyuna da alet ederim çünkü dünya her şeye bedel, tüm her şey; bunu nohut beynin almaz . Muhattabın olamaz mıyım , evet olamam çünkü ben Dünya lisanıyla sen Hav havca konuşabilirsin ki böylece muhattap olmamız ve iletişim kurmamız olanaksız hangi tercüman köpekten alıyor yazıyı gönderiyorsan artık buraya onu da bilemem.. 1 kurala aykırı olmadan sorunun varsa gel özel mesaja , Sana değil açıklama , ka**mı b*kumu bile vermem ; çok merak ediyorsan bir sürü Kuklacı'lıya verdik isimleri bul sor birine, dediğim gibi havlayamam... Seni Allah'a da havale edemem lafım çok ağzının payını verecekte çok bir daha kini Petcarar versin seni ona havale edeyim belki (ayakkab boyacılığı) yapacak senin için asalet unvanı olan bu mevkiye erişebilirsin ..

Bak her yere vize kalkıyor tez zamanda Arabistan'dan fotoğraflarını bekliyorum, memleketimizde vatan hainlerine yer dardır. Tartışmak istiyorsan dediğim gibi 1. kuralı daha fazla işgal etmeden İnsan lisanı öğrenip özel mesaja gelebilirsin.
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
Kullanıcı avatarı
Firelife
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Firelife »

melodrama44 yazdı:

Teşkilatın eşit sayıda oyuncuya sahip olduğuna inanmıyorum. Çünkü teşkilardaki savaşçı sayısı büyücü sayısından kat kat fazla.Şu son zamanlarda grup bölgeriyle beraber büyücü sayısı fazlalaştı doğru fakat savaşçı sayısı hala büyücü sayısının kat kat üstündedir.
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen rapper »

ProfessionaL yazdı:
Merhaba ,

Böyle bir araştırma yapmak için tüm sunucuları gezip buna göre karar vermek akıl alacak şey değildir. Böyle bir araştırma yapabilmek için aylarca belkide yıllarca o sunucuda kalmış , görmüş olmanız gerekir. Baktığım zamanda pek doğru bir araştırma olduğunu söyleyemeyecem. Ama her zaman ki gibi emeğe saygı. Tebrik ederim ;)
Bunu anlatmaya çalışıyorum ama nafile ..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
ProfessionaL
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ProfessionaL »

rapper yazdı:
ProfessionaL yazdı:
Merhaba ,

Böyle bir araştırma yapmak için tüm sunucuları gezip buna göre karar vermek akıl alacak şey değildir. Böyle bir araştırma yapabilmek için aylarca belkide yıllarca o sunucuda kalmış , görmüş olmanız gerekir. Baktığım zamanda pek doğru bir araştırma olduğunu söyleyemeyecem. Ama her zaman ki gibi emeğe saygı. Tebrik ederim ;)

Arkadaş bunu anlayacak kadar yüksek bir kapasiteye sahip değil dostum ;) Konunun selameti için elimi çekiyorum.

İyi forumlar.
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!

Bediüzzaman
Omzds
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Omzds »

ProfessionaL yazdı:
rapper yazdı:
ProfessionaL yazdı:
Merhaba ,

Arkadaş bunu anlayacak kadar yüksek bir kapasiteye sahip değil dostum ;) Konunun selameti için elimi çekiyorum.

İyi forumlar.
Evet patilerini çekmen iyi olmuş , aferin , bir daha da benim konularımı yorum yaptığını görmeyecem gerekli açıklama sunuldu bitmiştir.
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
Kullanıcı avatarı
ProfessionaL
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Omzds yazdı:
ProfessionaL yazdı:
rapper yazdı:
ProfessionaL yazdı:
Merhaba ,

İyi forumlar.
Evet patilerini çekmen iyi olmuş , aferin , bir daha da benim konularımı yorum yaptığını görmeyecem gerekli açıklama sunuldu bitmiştir.
Gerekli gördüğüm konularda gerekli açıklamaları yaparım. İstediğim konuya yorum yapma hakkım var. Buna engel sınır koyamazsın. Emir vererek konuşma sen istedin veya senden korktuğum için bu konudan uzaklaşmıyorum. Sadece senin gibi bilinçsiz bir oyuncuyu karşıma alarak zaman kaybetmeye gönlüm el vermedi. Senin patilerin var diye de herkesin bir patisi olacak diye birşey yok ;) Benim ALLAH 'a şükür İki Kolum İki Bacağım var ;)

Bediüzzaman
Kullanıcı avatarı
Müfreze
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Müfreze »

Merhaba,

Forum kurallarımıza göre;

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

Omzds daha birgün önce uyarı almanıza rağmen uslubunuzdaki ısrarınız size 7 günlük uzaklaştırmadan başka bir şey kazandırmadı. Açılan konuların devamını sağlamak istiyorsanız lütfen kişisel tartışmalardan kaçının.

Son olarak ''Ayakkabı boyacılığı'' dürüstçe ve alın teriyle yapılan her meslek kadar kutsaldır.

İyi Günler...

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen rapper »

Müfreze yazdı:Merhaba,

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

Omzds daha birgün önce uyarı almanıza rağmen uslubunuzdaki ısrarınız size 7 günlük uzaklaştırmadan başka bir şey kazandırmadı. Açılan konuların devamını sağlamak istiyorsanız lütfen kişisel tartışmalardan kaçının.

Son olarak ''Ayakkabı boyacılığı'' dürüstçe ve alın teriyle yapılan her meslek kadar kutsaldır.

İyi Günler...
Uyarı Alan Bir İnsan hala hangi yüzle iğneleyici yorumlar yapıyorum anlamıyorumm :S
Böyle cezanı alıp oturmaktan anlıyorsun.. ;)
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
ProfessionaL
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

rapper yazdı:
Müfreze yazdı:Merhaba,

İyi Günler...
Uyarı Alan Bir İnsan hala hangi yüzle iğneleyici yorumlar yapıyorum anlamıyorumm :S
Böyle cezanı alıp oturmaktan anlıyorsun.. ;)
;)

Bediüzzaman
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kertenkele »

Omzds yazdı:
ProfessionaL yazdı:
Omzds yazdı:
ProfessionaL yazdı:
Omzds yazdı: Aynen öyle tümü doğrudur.. Aylarca bakıldı her sunucudan adamlar tutuldu ve belirtilen yüzdelerce hesaplandı.
Kuklacıda tutulan adamların isimlerini verir misin ? Ben kuklacı açıldığından beri KUKLACI sunucusunda oynuyorum ve her zaman savasçılar en fazla tercih edilen sınıf olmuştur. Bu araştırma doğru olmamakla beraber hiç inandırıcıda olmamıştır şahsen !

mckeremV
İnanmak inanmamak size kalmış olmasıyla beraber sizin sınıfınız dahi değerlendirmeye alınmıştır. Burada çoğu kişiye isimlerini saydık tümünün ve oturdular ama sizin gibi Dünya görüşlerimizin farklı olduğu bir şahsiyete değil açıklama gördüğünüz gibi ilk sözünüze "teşekkür etme" zahmetinde bile bulunmadım, bulunmam. Kolumu kessen bulunmam!

İyi Forumlar.
Dünya görüşlerini oyuna alet edecek kadar KALIN Kafalı , aciz bir zavallısın ;) Tebrik mesajı mı da geri çekiyorum. Senın gibilere değil teşekkür lanet edecek zaman ayırmam ;) Neyse bu konunun yeri burası değil . Neyin nerede yaşanacağını bilecek kadar olgunlaşmış bir şahıs değilsin. Sana göre parlak olan düşüncelerini kendine sakla ! Muhattabım dahii olamazsın. Eğer bana KUKLACIDA tutmuş olduğunuz elemanları sayamassanda senden adi YALANCI bir insan yoktur.

mckeremV
Senden, "zavallı" olduğumu öğrendiğime göre; En a*i sokak çocuğundan dahi çok öylesine zavallı olmuşsundur ki benim ayakkabımı boyayacak kadar yüzüme bakamazsın hayatta.. Evet dünya görüşlerime oyuna da alet ederim çünkü dünya her şeye bedel, tüm her şey; bunu nohut beynin almaz . Muhattabın olamaz mıyım , evet olamam çünkü ben Dünya lisanıyla sen Hav havca konuşabilirsin ki böylece muhattap olmamız ve iletişim kurmamız olanaksız hangi tercüman köpekten alıyor yazıyı gönderiyorsan artık buraya onu da bilemem.. 1 kurala aykırı olmadan sorunun varsa gel özel mesaja , Sana değil açıklama , ka**mı b*kumu bile vermem ; çok merak ediyorsan bir sürü Kuklacı'lıya verdik isimleri bul sor birine, dediğim gibi havlayamam... Seni Allah'a da havale edemem lafım çok ağzının payını verecekte çok bir daha kini Petcarar versin seni ona havale edeyim belki (ayakkab boyacılığı) yapacak senin için asalet unvanı olan bu mevkiye erişebilirsin ..

Bak her yere vize kalkıyor tez zamanda Arabistan'dan fotoğraflarını bekliyorum, memleketimizde vatan hainlerine yer dardır. Tartışmak istiyorsan dediğim gibi 1. kuralı daha fazla işgal etmeden İnsan lisanı öğrenip özel mesaja gelebilirsin.
bi insan niye bu kadar çok bana küfredin der hiç anlamadım

şahsen ben de bir kuklacılıyım ve her zaman ''Sezar'ın hakkını Sezar'a'' vermekten yanayım eğer bu gerçekten yoğun bir çalışmayla ve dürüstçe abartmasız bir şekilde yapıldıysa iyi iş fakat düşüncelerini açıklayan bir kişiye bu kadar hakaret saymak da fazla Müfreze hata yapmış konuyu açık bırakıp 7 günün yeterli olduğunu düşünerek

“Genel Etkileşim” sayfasına dön