Ulubay - Dadawa - Etolford - Konfüçyüs
Ulubay - Dadawa - Etolford - Konfüçyüs
Ws şifacısı yetenekleri neler olmalıdır şifadan fazla anlamıyorum ama full yücelen oldugunu düşünürsek büyücüye ve savaşçıya göre en iyi yetenekler nelerdir ..

- Drowxdadava
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Ulubay - Dadawa - Etolford - Konfüçyüs
eziklerle vs post uğruna boş boş muhabbet edenlerle sence ben neden bilgilerimi paylaşım emin ol büyücü şifacı kullanmayı zerre kadar bilmiyorsun
Drowxdadawa = Drowxcorellon=Drowxselvetarm

Loncamıza Gelenler Nick Sorunu Yaşamasın (Daha Fazlası var)
http://www.tdsgame.org/TRPG/images/drow-glyph.gif

Loncamıza Gelenler Nick Sorunu Yaşamasın (Daha Fazlası var)
http://www.tdsgame.org/TRPG/images/drow-glyph.gif
Şimdi amacın ne soru sorduk ya adam gibi cevabını ver yada konudan dışarı çık ..
Büyücü kullanmayı zerre kadar bilmiyor muşum ben büyücü kullnamyı bilmiyorsam sen şifacıyı çok mu iyi kullanıyorsun abuk subuk cevaplar yazıyorsun 10 yaşındasın daha (foruma öyle yazmışsın ..)
Büyücü kullanmayı zerre kadar bilmiyor muşum ben büyücü kullnamyı bilmiyorsam sen şifacıyı çok mu iyi kullanıyorsun abuk subuk cevaplar yazıyorsun 10 yaşındasın daha (foruma öyle yazmışsın ..)

wsci yetenekleri
Şifa ve bilqisi 15
ruh kalkanı 15
çağrı 15
meditasyon 15 ( wsye başlarken aç ve süresi bitince daima aç )
can kurtaran 15
bi dene kardeş denemedn karar verme işini qörürsen kullan.
Şifa ve bilqisi 15
ruh kalkanı 15
çağrı 15
can kurtaran 15

Teşekkürler ama direnç yok mu..Byefsane yazdı:wsci yetenekleri
Şifa ve bilqisi 15
ruh kalkanı 15
çağrı 15
can kurtaran 15

Element direç'ini de aç üstünü full yücelen diz geriye kalan 8 puanıda istediğim gibi ver.
Hadi bakalım.
DarkShare yazdı:Element direç'ini de aç üstünü full yücelen diz geriye kalan 8 puanıda istediğim gibi ver.
full yücelenim zaten

dostum onun adına özür dilerim çakma nick oMykonS yazdı:Şimdi amacın ne soru sorduk ya adam gibi cevabını ver yada konudan dışarı çık ..
...
Selonunda dediği gibi yetenekleri yap karşında eğer snn yeteneklere sahip biri varsa ilk evcil hayvanına dal sonra ona dal evcile daha çok vurursun heleki acemiyse can basar hayvana daha çok şansın olur
sen evcile snn evcil şifacıya dalsın adam evcile daldını anlamasın evcil ona daldığında düşük hasar vericek bu durumda seni ezik sanabilir küçümser canı az ken can basar kritik geldiğinde ve yaratıkla vuruşların birleştiğinde afallıyacakdır ard arda 2 can basar snn canına eşitler + birde seri darbe alırsa vuruşları yawaşlayacakdır.
sen evcile snn evcil şifacıya dalsın adam evcile daldını anlamasın evcil ona daldığında düşük hasar vericek bu durumda seni ezik sanabilir küçümser canı az ken can basar kritik geldiğinde ve yaratıkla vuruşların birleştiğinde afallıyacakdır ard arda 2 can basar snn canına eşitler + birde seri darbe alırsa vuruşları yawaşlayacakdır.
...