[GM]Orti o zaman savaş yapılcanı söle herkez sancaklarındaydı ama bn lodos olup komutanda beekledim bana dedi bekleme ölürsün diye bnde ona xD gelsinlerde kessin beni arzlar dediğimde üstüme arz muhafızlarını yolladı sonrada savaş başladı e.ö de
Mrxbarış(49)
Kurtxhayalet(45)(Kurtx loncası ile alakam yoktur)
Sincanlı Smalowesar İsimsizxlord adlı çarlarımı silmiş bulunmaktayım.
[GM]Orti o zaman savaş yapılcanı söle herkez sancaklarındaydı ama bn lodos olup komutanda beekledim bana dedi bekleme ölürsün diye bnde ona xD gelsinlerde kessin beni arzlar dediğimde üstüme arz muhafızlarını yolladı sonrada savaş başladı e.ö de
Gm felan görünmüyor + aynı şekilde banada yollamıştı Captainx Eskiden arkadaşımdı gm oldu diye şakalaşıyordum muhafızları yolladı arz muhafızlarından kaçarken arzların arasına daldım
Gm felan görünmüyor + aynı şekilde banada yollamıştı Captainx Eskiden arkadaşımdı gm oldu diye şakalaşıyordum muhafızları yolladı arz muhafızlarından kaçarken arzların arasına daldım
bn komutandaydım dedim dikkat et beni öldürdükden sonra savaş başladı
Mrxbarış(49)
Kurtxhayalet(45)(Kurtx loncası ile alakam yoktur)
Sincanlı Smalowesar İsimsizxlord adlı çarlarımı silmiş bulunmaktayım.
bu fotoğraf eski bi fotograf adım gibi eminim photoshop filan deil
eskiden şifacılar can verme yapınca
can verdği kişiyi yanına kadar getirebiliodu
o zaman arkadaşlar muhafızı kesmiş bi tane lodos şifacıda kaldırmış
kaldırılan muhafız saten dalmıor tekrar kesmişler öyle öyle oaraya kadar getirmişler bunda bi işi yok yani
sadece karşı klanda bi şfiacı olmasa yeterli
Refugee yazdı:bu fotoğraf eski bi fotograf adım gibi eminim photoshop filan deil
eskiden şifacılar can verme yapınca
can verdği kişiyi yanına kadar getirebiliodu
o zaman arkadaşlar muhafızı kesmiş bi tane lodos şifacıda kaldırmış
kaldırılan muhafız saten dalmıor tekrar kesmişler öyle öyle oaraya kadar getirmişler bunda bi işi yok yani
sadece karşı klanda bi şfiacı olmasa yeterli
Senin Kafa iyi galiba adamın elinde ecel var ! Nası eski Olabilir ? Ayrıca O fotoğraf photoshop felan deil ! Bir Aktivite Sanırsam Sancak Savaşıydı
NefesAlıyorsakUmutVardır Savaşmadan Pes Etme ! Efsaneler..... Kanla Yazılır....
ÖNCEKİ HAFTA SAVAŞ OLMUŞTU ARZ MUHAFIZLARI RECEP DAYIYA
LODOS MUHAFIZLARIDA SANIRIM O BÖLGEYE YÖNLENDİRİLMİŞTİ
LODOSLAR İLK ÖNCE KESTİ KATLİAM FALAN OLMADI
ONDAN 2 GÜN ÖNCEDE ARZ KALESİ BASILDI HANDANIN CANI 70 E İNDİ