Bir yönetici cevap versin lütfen

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Tipsy
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Bir yönetici cevap versin lütfen

Mesaj gönderen Tipsy »

Merhaba,

Benim bir sorum var. Terzi fahri beyde satılın reçeler var mor renkli. Büyücüm için ceket üreteceğim ancak büyücüm zırhçı değil diğer oyuncuma üretip aktarabilirmiyim. Eğer aktaramıyorsak çok saçma herkes üretimci olamazki. Ve yinede böyle ise yani üretilen eşya aktarılamıyorsa bunun uyarısı neden yapılmadı. Üretim için materyalleri hazırladım son anda bir arkadaşımın uyarısı ile üretmedim. Üretmiş olsaydım ve aktarımda yapılmasaydı hepsi boşa gidecekti. Oyunda olsa bir emek var o eşyalar kolay toplanmıyor. Ve o kadar emek hiç olacaksa ve bunun bilgisi verilmediyse. Sorumlusu kim olacak. Üyelik alın İKV ye destek olun diyosunuz tam 5 tane kutu plus aldım. Para kazanmaksa amacınız insanları bu oyundan uzaklaşırarak olmaz. En azından insanları bilgilendirin. Bilgi verin ki emek karşılığını bulsun. Tamam oyun sizin, eşyalar sizin, yaratıklar sizin, hepsi sizin olsun deyip oyunu mu bırakalım.

Emeğe saygı,

Haaa bi de bunu sormak için sabhtan beri yönetci arıyorum. Kimse yok sorumuza cevap da alamıyoruz. Bu konuda da bişeyler yapmanızı tavsiye ederim. İnşallah bu yazdıklarıma cevap alırım.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön