Yardım ederseniz sevinirim ?
Yardım ederseniz sevinirim ?
Selam arkadaşlarım, kardeşlerim ben aslı yasım 25 bu servere geçmek istiyorum ortam nasıldır fiyatlar nasıldır birileri bana yardımcı olabilir mi acaba olursa çok sevinirim simdiden teşekkürler.. >> qaLpsiss <<
Geçimini mertçe kazanmaya çalış. Nefsini alçaklıktan koru ki, fakir olsan bile şerefli kalasın...
Hz. Ali
Hz. Ali
- Drowxdadava
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Yardım ederseniz sevinirim ?
:arrow: Kapalı çarşıya bak
Ortam kötü dost yok burda edinme edinir isen arkandan mantar tabancasıyla vururlar abla benden demesi
Ortam kötü dost yok burda edinme edinir isen arkandan mantar tabancasıyla vururlar abla benden demesi
Drowxdadawa = Drowxcorellon=Drowxselvetarm

Loncamıza Gelenler Nick Sorunu Yaşamasın (Daha Fazlası var)
http://www.tdsgame.org/TRPG/images/drow-glyph.gif

hmm tamam teşekkür ederim bi göz atarım kapalı çarsıya tekrardan teşekkür ederim
Geçimini mertçe kazanmaya çalış. Nefsini alçaklıktan koru ki, fakir olsan bile şerefli kalasın...
Hz. Ali
Hz. Ali
we bir şey daha rica edicem söle güzel bir lonca war mı girebilceğim hem düzgün saygısızlık etmiyecek we bana servere tanımamda yardımcı olabilecek bir lonca weya bir kaç kişi ?
Hz. Ali
Hz. Ali
- Drowxdadava
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
:arrow: Atax loncasına gir düşmanım olsa bile onlara laf diyemem hepsi anlayışlı aralarında bir kaç kusurlu insan var ama
Şuanda en iyi loncalardan biri .
Diğer loncalar hele bir kız isen sana asılırlar kendilerini bir halt sanarlar ama sandıkları kadar bile deiller .
Şuanda en iyi loncalardan biri .
Diğer loncalar hele bir kız isen sana asılırlar kendilerini bir halt sanarlar ama sandıkları kadar bile deiller .
Drowxdadawa = Drowxcorellon=Drowxselvetarm

- Garbajosa
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
İmzandaki söze sadık kaldıktan sonra sunucu farkı senin için önem teşkil etmeyecektir.
hmm tm benm korktuğum sey de asılmaları diğer geldiğim yerlerde çok yasadım bu tür seyleri we artık bıktım çok rahatsız oluyorum. Tekrardan teşekkür ederm senden baska cewaplıyan birisi yok zaten teşekkürler (=
Hz. Ali
Hz. Ali
Öncelikle sunucuya hoşgeldin. Burda yaşını ve bayan olduğunu belirtmen yanlış olmuş bence çok asılan çıkar.
Sunucumuzun sapığı bitmiyor malesef.
Diğer konuya gelicek olursak ATA loncası olarak üyelerimizi biz seçiyoruz ve teklif götürüyoruz, açık müracaat almıyoruz.
Diğer konuya gelicek olursak ATA loncası olarak üyelerimizi biz seçiyoruz ve teklif götürüyoruz, açık müracaat almıyoruz.
Darthwader
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
ama çok rahatsız oluyorum bana öle seyler sölüyorlat ki ben öle seyleri hayatımda duymadım ya =S bu yüzden rahat bir yer we dürüst insanlar arıyorumGarbajosa yazdı:İmzandaki söze sadık kaldıktan sonra sunucu farkı senin için önem teşkil etmeyecektir.
Hz. Ali
Hz. Ali
Peki teşekkürler gelip gelmiyeceğim belli değil sadece tanımaya çalısıyorumdaywalker yazdı:Öncelikle sunucuya hoşgeldin. Burda yaşını ve bayan olduğunu belirtmen yanlış olmuş bence çok asılan çıkar.
Hz. Ali
Hz. Ali