[OKO Taktikleri] Büyücü-Şifacıya karşı
Re: [OKO Taktikleri] Büyücü-Şifacıya karşı
Tılsım sunucuda beni kime soruşturttun çok merak ettim bi adını yazsan bende onu bir soruştursam ..

fotonu koy söz erkek sözü sölicemMykonS yazdı:Tılsım sunucuda beni kime soruşturttun çok merak ettim bi adını yazsan bende onu bir soruştursam ..
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
Sen Smyrnaonian olmayasın ..Omzds yazdı:evet bi sensin herkes koymaya başlıyor yavaş yavaş çok korktum bu arada Kalp krizi olmadan kaçayım bu ülkeden :lol: koy fotonu cidden merak ettim albümde de görmek isterim

Sen bir fotonu koy bende koyacam
Ne demişler bayanlar önden

yeni mi öğrendin olummm bütün dünya çözdüüMykonS yazdı:Sen Smyrnaonian olmayasın ..Omzds yazdı:evet bi sensin herkes koymaya başlıyor yavaş yavaş çok korktum bu arada Kalp krizi olmadan kaçayım bu ülkeden :lol: koy fotonu cidden merak ettim albümde de görmek isterim
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
O zaman boşuna bekleme , adamın adını erkek sözü dedik çünkiMykonS yazdı:Sen bir fotonu koy bende koyacam
Gerçekten bilmiyordum ben seni kardeşim gibi görüyordum Smyrnaonian üyeligindeyken ..Omzds yazdı:yeni mi öğrendin olummm bütün dünya çözdüüMykonS yazdı:Sen Smyrnaonian olmayasın ..Omzds yazdı:evet bi sensin herkes koymaya başlıyor yavaş yavaş çok korktum bu arada Kalp krizi olmadan kaçayım bu ülkeden :lol: koy fotonu cidden merak ettim albümde de görmek isterimbildiğini sanıyordum
Bana yalaka diyen sensin ama bir zamanlar benim yalakalıgımıda yapan sensin .
Beni tek rakibin olarak görende sensin ..

Kardeşin miiMykonS yazdı:Gerçekten bilmiyordum ben seni kardeşim gibi görüyordum Smyrnaonian üyeligindeyken ..Omzds yazdı:yeni mi öğrendin olummm bütün dünya çözdüüMykonS yazdı:Sen Smyrnaonian olmayasın ..Omzds yazdı:evet bi sensin herkes koymaya başlıyor yavaş yavaş çok korktum bu arada Kalp krizi olmadan kaçayım bu ülkeden :lol: koy fotonu cidden merak ettim albümde de görmek isterimbildiğini sanıyordum
Bana yalaka diyen sensin ama bir zamanlar benim yalakalıgımıda yapan sensin .
Beni tek rakibin olarak görende sensin ..
Rakibimsin evette yalakalığı senin bana her türlü kavgada söylediğin sözler gibi kavga/sal söz anlamında söyledim .. Ama benim hakkımda daha önceden böyle düşündüğünü bilmiyordum.
Açıkçası biz nasıl buralara geldik..
Ne bileyim çok sarhoştum hatırlamıyorum şuan koyamam kendi bilgisayarımda deilim edirnedeyim şuan istanbula gidince koyarım söz ..

Tamam..
Sarhoş muydun :shock: :lol: