İÇERİ GİRİN [MUHABBET] HESABI
İÇERİ GİRİN [MUHABBET] HESABI
Arkadaslar hepinizin Bildigi Gibi uzun süredir acık olan İstanbul Kıyamet Vakti adlı oyunu Herkes cok beyeniyor.beyenilmicekte gibi bir oyun deil fakat Bırakanlarımısda oluyorr. Yeni baslıyanlarımısda oyun acıldıgı zamanlarda oyunun güselligi daha ön plandaydı taskanatlar cok güclüydü uçaktaydı taskanatlar ve j.aliye kadar getirebiliyorduk ve ozmnlar arkadaslarım şaka hesabı olsun dıye 3tane tas kanat getirtmistik saldırı war dediler taskanatlara saldırmıslardı j.ali cesuru onlara dalarken ölmüstü ve inanin 50user 10u sıfacı olmak uzere kaldırdıgı zaman hepsi sifaliordu 10snde 1can doluyordu öldügü zamanda cok uzulmusler gibi dalga meselesi haline getirmislerdi ama o anları unutmam Birde kurtlar en arkadayadı tepegözlerde komutanların arkasındaydı orda 6kisi 29lwlken kesebiliyorduk ve 10tante taş düsüordu oda görew bitiyordu tepegözden cıkan ve cok muhtesem bir zamandı o günler böyle saglam felan ozmnlar yoktu itemsiz dolasıorduk warsa wardır ozmnlar yoksa yoktur ve klanlar eminönü agahın ön tarafında bankanın arkasında bulunan bbosluk alandaki yerin kenarlarında 2klan başkanı wardı [Handan İsmet] Klana giriyordunus orda savasıordunus yakın mesafede ve cok zevklıydı O zamanlar kp felan o tür seyler yoktu sadece para wardi we kesınce eglence oluyordu ama artık karızma satılıorlar bu cok yanlıs bısey yasak olmamasına ragmen cok sacma yapıyor oyunu 25lwl adamlar KP FAZLA GELSİN gözlk almak ıcın veya hava atmak ıcın artık öyle seyler yapıyor artık bukadarda olmas dicenis seyler karsınısa geliyor 25lwl adamın 3yıldız olması dogru brseymi sizce ve 1 oyuncu 3 4 charla maden cekıorsa 10yerden demeqqi oyunu mahfediyorlar biz maden cekemiyorus onlar hızlı oldugu ıcın 1 adam 5 yerden toplarsa bı kac charla bız nasıl maden yer bulcas inanın sadece exp kasarken item cıkmasını beklıyorum
Yanında Arz warken havalananın Tenhada Özrü Bulunmaz 
Eminönü sunucusu [Büyücü] 49 BÜYÜCÜ veee İSİM=Atmosfer BİZ LONCA DEİLİS FAKAT arkadas cevresinden dolayı lonca gibiyiz katılacaklar bana pm atabılır
Eminönü sunucusu [Büyücü] 49 BÜYÜCÜ veee İSİM=Atmosfer BİZ LONCA DEİLİS FAKAT arkadas cevresinden dolayı lonca gibiyiz katılacaklar bana pm atabılır
Re: İÇERİ GİRİN [MUHABBET] HESABI
Ya okadar yorum yaporus okadar war görüntülenen bir yorm yoqmu :S
Yanında Arz warken havalananın Tenhada Özrü Bulunmaz 
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia !
Öncelıkle Selamlar,Haklısın Beta Zamanı Cok Guzelmıs Ben Yoktum Ama Aklımda Canlandırabılıyorum.Bır O Kadar Zor ve Eglencelı Olsa Gerek,Hersey Yenı Bir Hal Almaya Başladı,Eskı Abılerım Dostlarım Kardeslerımden Duydugum Kadarıyla Sırayla Cekılırmıs Madenler Şimdi İse Programlarla Alısverıs Acıp Maden Cekmesını Engelleyerek Vs Vs. Cekemeyınce Ceken Adama Saf Maden Dusunce Kufurler Edılmesı,Sonrasında Karızma Alım Satımda Kestıgımızde Hırsız Olmamız Klanda Isenız Her Turlu Saldırıya Acıksınız Dedıgımızde Felsefe Yapma Dıyenler .. Eskıden Grupta Esya Duserken Bıle Zar Atılırmıs Yuksek Olana Verılırmıs Kı Ben Bunu Sırkots Lalalalala Gıbı Oyuncularla Er Meydanında Yaptgımızı Hatırlıyorum.Suan ./zar Kodları Parasına Zar Yanı Kumar Oynama Seklını Aldı Unutmakı Imkansız Olan Tek Şey ZAMAN ! Iyı Forumlar.

Eminönü
FelicitaNascosta '
- Drowxdadava
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Aeoroea yazdı:Öncelıkle Selamlar,Haklısın Beta Zamanı Cok Guzelmıs Ben Yoktum Ama Aklımda Canlandırabılıyorum.Bır O Kadar Zor ve Eglencelı Olsa Gerek,Hersey Yenı Bir Hal Almaya Başladı,Eskı Abılerım Dostlarım Kardeslerımden Duydugum Kadarıyla Sırayla Cekılırmıs Madenler Şimdi İse Programlarla Alısverıs Acıp Maden Cekmesını Engelleyerek Vs Vs. Cekemeyınce Ceken Adama Saf Maden Dusunce Kufurler Edılmesı,Sonrasında Karızma Alım Satımda Kestıgımızde Hırsız Olmamız Klanda Isenız Her Turlu Saldırıya Acıksınız Dedıgımızde Felsefe Yapma Dıyenler .. Eskıden Grupta Esya Duserken Bıle Zar Atılırmıs Yuksek Olana Verılırmıs Kı Ben Bunu Sırkots Lalalalala Gıbı Oyuncularla Er Meydanında Yaptgımızı Hatırlıyorum.Suan ./zar Kodları Parasına Zar Yanı Kumar Oynama Seklını Aldı Unutmakı Imkansız Olan Tek Şey ZAMAN ! Iyı Forumlar.
Adam ol hırsız
Drowxdadawa = Drowxcorellon=Drowxselvetarm

Loncamıza Gelenler Nick Sorunu Yaşamasın (Daha Fazlası var)
http://www.tdsgame.org/TRPG/images/drow-glyph.gif

Loncamıza Gelenler Nick Sorunu Yaşamasın (Daha Fazlası var)
http://www.tdsgame.org/TRPG/images/drow-glyph.gif
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia !
Drowxdadava yazdı:Aeoroea yazdı:Öncelıkle Selamlar,Haklısın Beta Zamanı Cok Guzelmıs Ben Yoktum Ama Aklımda Canlandırabılıyorum.Bır O Kadar Zor ve Eglencelı Olsa Gerek,Hersey Yenı Bir Hal Almaya Başladı,Eskı Abılerım Dostlarım Kardeslerımden Duydugum Kadarıyla Sırayla Cekılırmıs Madenler Şimdi İse Programlarla Alısverıs Acıp Maden Cekmesını Engelleyerek Vs Vs. Cekemeyınce Ceken Adama Saf Maden Dusunce Kufurler Edılmesı,Sonrasında Karızma Alım Satımda Kestıgımızde Hırsız Olmamız Klanda Isenız Her Turlu Saldırıya Acıksınız Dedıgımızde Felsefe Yapma Dıyenler .. Eskıden Grupta Esya Duserken Bıle Zar Atılırmıs Yuksek Olana Verılırmıs Kı Ben Bunu Sırkots Lalalalala Gıbı Oyuncularla Er Meydanında Yaptgımızı Hatırlıyorum.Suan ./zar Kodları Parasına Zar Yanı Kumar Oynama Seklını Aldı Unutmakı Imkansız Olan Tek Şey ZAMAN ! Iyı Forumlar.
Adam ol hırsız
Hırsız ?

Eminönü
FelicitaNascosta '
LAN Atmosfer Ne aDİ adamsın Yüzsüz Carımı CaLDın birde Muhabbet Hesabımı Acıyon aDi Herif Loncanız yokmus dostluk kuruyormussunuz qec onLaRı CocuKSun bunu Herkez Biliyor Foto war Carımı Caldığına Dayır ama Form'a Foto Koymayı bilmıyorum bilsem Warya Senı Rezil etcem Mynet'e Fax Cektim fakat cevap alamadım arkadaşlar yardımcı olurmusunuz.... :evil: :evil: :evil: :evil:
SayqıLaRmLa İyi FormLaR.
çigulidayı,alemeinat,ToKYoxXx,Alqolikadam,ZULÜM,Kralibo
SayqıLaRmLa İyi FormLaR.
çigulidayı,alemeinat,ToKYoxXx,Alqolikadam,ZULÜM,Kralibo
Keskota yazdı:LAN Atmosfer Ne aDİ adamsın Yüzsüz Carımı CaLDın birde Muhabbet Hesabımı Acıyon aDi Herif Loncanız yokmus dostluk kuruyormussunuz qec onLaRı CocuKSun bunu Herkez Biliyor Foto war Carımı Caldığına Dayır ama Form'a Foto Koymayı bilmıyorum bilsem Warya Senı Rezil etcem Mynet'e Fax Cektim fakat cevap alamadım arkadaşlar yardımcı olurmusunuz....
yardımcı olurum sana özelden msj at