Yine güvendim yine kaybettim.Agatiexöncü isimli karaterden Urban ceket aldım.38 Seviye ve şifacı için.1mL 500 Bin verdim.Daha snra aktarmam gerekti fakat arkadaslarım oyunda yoktu.Dedi ki : İstersen aktarabiliriz.Kabul ettim ve Ss almayı unttum.Sonra Yasakladı . Ama daha sonra sildi yasaktan.
Tabiki aptalı oynadı.Yinede birkac foto var ama delil değil yinede koyayım dedim.
Resmi göremeyenler için Link. http://i1007.hizliresim.com/2010/7/23/3825.jpg
Diğer bir karakterimden adamın ağzından laf almaya calıstım..Buyrun Bakın.Bilgisayarı yavasmıs neti gidiyormus.10mL Aktaralım diyince hemen 90 derece döndü.
Umarım Tekrar Kaybetmessiniz, Güveneceğiniz Kişileri siz Kendiniz Seçin. Zaten MaLüm Oyunda Kendi Yaşını Kullanan Az kişi var ; adam 15 Yaşında Oyunda 25 söyLüyoR Çocuksu Hareketler yapıyoR. ve son oLarak Geçmiş oLSun kaRdeşim. Oyunda bana bi şekiLde uLaş, İmzada İsmim yazıyoR. Ya kuklacıdayımdır Yada beyaz köşk..
Geçmiş OLsun kardeşim.. Senin Sayende Birkez Daha Gördük Bazı İnsanların Ne kadar #@!? oLduklarını Tekrar qecmıs olsun Birşeye İsteqin olursa /f Spinx :| :| :|