ŞAHESER DÜŞME SİSTEMİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Tskxhxugur
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: ŞAHESER DÜŞME SİSTEMİ

Mesaj gönderen Tskxhxugur »

Bu işler şans işi ilk kesimde Nucleus kolye :D
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen rapper »

TWTY yazdı:Merhabalar

Size düşen eşyaları şans ve avantaj olarak görmüyor , sadece En iyisi düşünce kendinizi ayrıcalıklı görüyor iseniz , oyun evreni ve işleyişini tam kavramamışsınız demektir. Şaheser veya benzeri eşya düşen oyuncularımız sorun yaratmazken , düşürmeyen oyuncularımız durmadan forumda konular açıyor yada oyun içinde serzenişte bulunuyorlar. Şuna eminimki bu serzenişte bulunanlar en iyi materyali düşürdüklerinde onlar açısından da mevzu kapanacaktır . Fakat düşüremeyenler konuyu devam ettireceklerdir. Plus başlı başına bir etken olmakla birlikte bunun yanısıra şans faktörünüde göz ardı etmemelisiniz.

Oyun içinde Plus lı olmak zaten başlı başına bir avantajdır bkz: http://www.istanbuloyun.com/default.aspx?page=plus.htm

İyi forumlar
Bende aynısı söylüyorum ancak herkes bi yerinden oranları falan filan sallıyor..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
Yakamozxefemeih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Yakamozxefemeih »

Öncelkikle konuyu açan arkadşla aynı serverde ve aynı loncadyız yasininde bütün dediklerine katılıyorum günde onunla en az 4 5 kere kenan kesiyoruz fakat ne hikmettirki hiç bir şey düştügü yok oranmış şansmış o işlerden anlamam ama 3.5 sene içinde şuna kannat getirdim plus alma ile item düşme işinin hiç bir alakası yok yönetim plusluların eşya düşürme olasılgı /50 daha fazla diyo halt ediyolar millete plus aldırmak için böyle söylüyorlar bıktım artık 61 kez kenan kestim 7kezde junon insana şaheser düşmezmi be adamda plus yok ilk girişinde kolye 2 inci girişinde yüzük düşürüyor yaşlıkurt(selçuk)kardeşim sabır diyorsunda neresine sabredelim artık bunun kenana giderken artık içimde item düşecek diye bi umut bile yok selçuk çorumluyu biliyon adamın plusu vrken bitane şaheser düşüremedi plusu bitti zırh dahil bütün şheserler düştü çogu kişide biliyor bu oyunda plusu olmayan adam gerek sıgınak gerek diger bölgeler olsun daha çok item düşüyor milletde plusum yokken item düşüyor plus alırsam daha çok düşer mantıgı oluşturmaya çalışıyorlar zaten yönetim plus alanları çantada keklik gibi düşünüyor biz her ay enayi gibi alıyoruz nasıl olsa maksatları almayanlara aldırmak bundan sonra yemin ettim plus falan almıcam o sarı yazılarıda düşen madalyalarıda bi yerlerine soksunlar bu kdar agır konuşuyorum egerki plus alma ile item düşürmenin alakası yoksa o verdigim paralar hepinize haram olsun ahirette ve dünyada RABBİM hepsinin hesabını sorar bu oyun kadar saçma bir oyun görmedim ama hala daha oynuyorum gerek arkdaşlarımı bırakamıyorum gerekse 3.5 yıllık emegime acıyorum oyunda adaletsizlik dolu bide utanmadan yönetim çıkıp biz sizler için ugraşıyoruz diyo oyunda tt tanıdıgı oln eger haksız yere ceza aldıysa hemen cezayı kaldırtıyor yada biri ona küfür ederse anında ceza verdirtiyor biz haksız yere ceza alsak mail yollasak bile en erken 1 gün sonra bakıyolar zaten diger sunucuları bilmem ama kuklacıda zaten tam bi adaletsizlik var adam tt oyunda birisi ona #@!? dedi diye ona bölgeden senin en büyük cezayı alman için herşeyi yapacagım diyo ve bu adam sadece #@!? dedi diye 1 hafta blok yiyor millet bize ana avrat küfür ediyor alırsa oda belki 2 gün sus alıyor adama soruyom serefsiz dedi diye bu adam 1 hafta blok nasıl alır diye adam bana destege mail at diyo atsam ne olacak zaten mailede aynı adam bakıyor yönetim soruyorum size bunun neresinde hak neresinde adalet bu oyundan sonra açılan bir çok oyun düzenini çoktan oturttu destege mail atıyoruz cevap gelmez konu açarız burdan cevap alamazsınız dersiniz kardeşim biz aklımızdaki sorularu veya bildigimiz haksızlıkları kime söylicez bu oyundan sonra açılan Karahan Son Destan gibi oyunların forumlarına bakınd biraz utanın kendinizden adamlar orda her soruya cevap veriyor sizin gibi işlerine gelene cevap vermiyor sizin yaptıgınz tek iş formda konu kilitlemek konu silmek siz oyunculara hak ettikleri degeri verinki onlarda size hak ettiginiz destegi versinler
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Effairenclik »

Yakamozxefemeih yazdı:Öncelkikle konuyu açan arkadşla aynı serverde ve aynı loncadyız yasininde bütün dediklerine katılıyorum günde onunla en az 4 5 kere kenan kesiyoruz fakat ne hikmettirki hiç bir şey düştügü yok oranmış şansmış o işlerden anlamam ama 3.5 sene içinde şuna kannat getirdim plus alma ile item düşme işinin hiç bir alakası yok yönetim plusluların eşya düşürme olasılgı /50 daha fazla diyo halt ediyolar millete plus aldırmak için böyle söylüyorlar bıktım artık 61 kez kenan kestim 7kezde junon insana şaheser düşmezmi be adamda plus yok ilk girişinde kolye 2 inci girişinde yüzük düşürüyor yaşlıkurt(selçuk)kardeşim sabır diyorsunda neresine sabredelim artık bunun kenana giderken artık içimde item düşecek diye bi umut bile yok selçuk çorumluyu biliyon adamın plusu vrken bitane şaheser düşüremedi plusu bitti zırh dahil bütün şheserler düştü çogu kişide biliyor bu oyunda plusu olmayan adam gerek sıgınak gerek diger bölgeler olsun daha çok item düşüyor milletde plusum yokken item düşüyor plus alırsam daha çok düşer mantıgı oluşturmaya çalışıyorlar zaten yönetim plus alanları çantada keklik gibi düşünüyor biz her ay enayi gibi alıyoruz nasıl olsa maksatları almayanlara aldırmak bundan sonra yemin ettim plus falan almıcam o sarı yazılarıda düşen madalyalarıda bi yerlerine soksunlar bu kdar agır konuşuyorum egerki plus alma ile item düşürmenin alakası yoksa o verdigim paralar hepinize haram olsun ahirette ve dünyada RABBİM hepsinin hesabını sorar bu oyun kadar saçma bir oyun görmedim ama hala daha oynuyorum gerek arkdaşlarımı bırakamıyorum gerekse 3.5 yıllık emegime acıyorum oyunda adaletsizlik dolu bide utanmadan yönetim çıkıp biz sizler için ugraşıyoruz diyo oyunda tt tanıdıgı oln eger haksız yere ceza aldıysa hemen cezayı kaldırtıyor yada biri ona küfür ederse anında ceza verdirtiyor biz haksız yere ceza alsak mail yollasak bile en erken 1 gün sonra bakıyolar zaten diger sunucuları bilmem ama kuklacıda zaten tam bi adaletsizlik var adam tt oyunda birisi ona #@!? dedi diye ona bölgeden senin en büyük cezayı alman için herşeyi yapacagım diyo ve bu adam sadece #@!? dedi diye 1 hafta blok yiyor millet bize ana avrat küfür ediyor alırsa oda belki 2 gün sus alıyor adama soruyom serefsiz dedi diye bu adam 1 hafta blok nasıl alır diye adam bana destege mail at diyo atsam ne olacak zaten mailede aynı adam bakıyor yönetim soruyorum size bunun neresinde hak neresinde adalet bu oyundan sonra açılan bir çok oyun düzenini çoktan oturttu destege mail atıyoruz cevap gelmez konu açarız burdan cevap alamazsınız dersiniz kardeşim biz aklımızdaki sorularu veya bildigimiz haksızlıkları kime söylicez bu oyundan sonra açılan Karahan Son Destan gibi oyunların forumlarına bakınd biraz utanın kendinizden adamlar orda her soruya cevap veriyor sizin gibi işlerine gelene cevap vermiyor sizin yaptıgınz tek iş formda konu kilitlemek konu silmek siz oyunculara hak ettikleri degeri verinki onlarda size hak ettiginiz destegi versinler

DOĞRU SÖZE NE HACET NE DENIR Kİ SADECE //ALKIŞ YAPIYORUM MELİH KARDEŞİME BİRŞEY DEMİYORUM PLS UM BİTSEDE KURTULSAK DA SETİ DÜŞÜRSEK LANETO LSUN İLK DEFA PLS PAKETİN BİTMESİNİ İSTİYORUZ :D
Resim
Kullanıcı avatarı
Ek1nc1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Ek1nc1 »

allah akıl versin bu nasıl bir düşüncedir ya mmorpg oyun oynuyorsun, 37 kere kenanı kesmişinde sadece bir kere iyi efsun düşmüş diyelim kenanı 5 saatde kesiyorsun 5x37=185 saat yani 1 hafta, 1 hafta pc başında geçir oyunun kralı ol oh ne güzel 1 haftada herkes efsun yaptıktan sonra ne anlamı var oynama ozaman. ayrıca sen 1 haftada değil 74 saat oynamışsın oyunu burda efsun efsun diye bağırıyorsun mmporg oyun oynuyorsun karakteri güçlendirmek kolay olmamalı hele utanmadan oyuna 74 saatimi vermişim neden itemim yok diye bağırıyo
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal
Kullanıcı avatarı
Yakamozxefemeih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Yakamozxefemeih »

Ek1nc1 yazdı:allah akıl versin bu nasıl bir düşüncedir ya mmorpg oyun oynuyorsun, 37 kere kenanı kesmişinde sadece bir kere iyi efsun düşmüş diyelim kenanı 5 saatde kesiyorsun 5x37=185 saat yani 1 hafta, 1 hafta pc başında geçir oyunun kralı ol oh ne güzel 1 haftada herkes efsun yaptıktan sonra ne anlamı var oynama ozaman. ayrıca sen 1 haftada değil 74 saat oynamışsın oyunu burda efsun efsun diye bağırıyorsun mmporg oyun oynuyorsun karakteri güçlendirmek kolay olmamalı hele utanmadan oyuna 74 saatimi vermişim neden itemim yok diye bağırıyo

Kardeşim aslında ben sende nasıl bir düşünce sistemin var merak ediyorum biz herkese düşşün diye bir şey demedik nerenle okuyorsun acaba sen biz pluslulara plussuzlardan daha az düşüyo dedik heralde anlayamadım bencede itemim zor düşşün benim burda eleştirdigim nokta plussuzlar 1 kere gidiyo set diziyo biz 50 kere gidiyoz bişey alamıyoruz umarım anlamışşındır anlamadıysan türkçe ögretmenine götür o sana tercüme eder:)
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhabalar

Size düşen eşyaları şans ve avantaj olarak görmüyor , sadece En iyisi düşünce kendinizi ayrıcalıklı görüyor iseniz , oyun evreni ve işleyişini tam kavramamışsınız demektir. Şaheser veya benzeri eşya düşen oyuncularımız sorun yaratmazken , düşürmeyen oyuncularımız durmadan forumda konular açıyor yada oyun içinde serzenişte bulunuyorlar. Şuna eminimki bu serzenişte bulunanlar en iyi materyali düşürdüklerinde onlar açısından da mevzu kapanacaktır . Fakat düşüremeyenler konuyu devam ettireceklerdir. Plus başlı başına bir etken olmakla birlikte bunun yanısıra şans faktörünüde göz ardı etmemelisiniz.

Oyun içinde Plus lı olmak zaten başlı başına bir avantajdır bkz: http://www.istanbuloyun.com/default.aspx?page=plus.htm

İyi forumlar

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön